Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Muulased Eesti koondistes

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Muulased Eesti koondistes\'

Algselt postitas vincent
    Minu jaoks on selle teema point tegelt väga lihtne - mõni mees ei taha näha teisest rassist inimesi Eesti eest väljakul. Simple as that. Ja sellise hoiaku kohta on üks väga konkreetne sõna ka olemas, aga ei hakka välja ütlema, ehk jõuab niisamagi kohale.
    kui eesti rahvus koondis siis ikka eestlased.............. kui sa mõtled rassisimi siis kulla mees sa oled idikas, oled ikka väga loll, sulle ei jõua kohale lihtsalt sõna rahvus koondise termin, kui on muulased koondises siis see enam pole ju nagu rahvus koondis ega ju taibu? point ongi selles. mind ei huvita kas floora eest jookseb väljakule eestlane või keegi teine rahvuse esindaja vaid asi on selles et rahvus koondis on rahvus koondis ja klubi on klubi kaks eri asja ju.kui inimene on eland eestis ja räägib eesti keelt jne siis las ta olla koondises, ei ole selle vatsu midagi

Kommentaar

DIMA KRUGLOV, SERGEI TEREHHOV, ARTUR KOTENKO, MAKSIM SMIRNOV, ALEKSANDR DIMITRJEV LINTSHIMISELE!

OTT REINUMÄE KOONDISE KAPTENIKS!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees
        vot ei taha jah näha teisi rahvuse esindajaid eesti koondises, kui eesti rahvus koondis siis ikka eestlased..............
        Nad ongi KÕIK eestlased. Praegu ja tulevikus. Kõik, kellel on õigus Eestit esindada, on eestlased.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kas sulle jõuab kohale mõiste rahvuskoondis???
          Meil on ju ka muulased sees,millest sa aru ei saa?
          Muulased ei ole ainult aborigeenid,neegrid,hiinlased...
          Kui neil on kodakondsus ja neil on huvi ja tahtmine Eestit esindada siis palun väga.Smirre tegu pärast kiluvarastele löödud väravat näitas väga hästi mida see mees Eesti koondisest arvab ja kuidas ta lugu peab
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Kas sulle jõuab kohale mõiste rahvuskoondis???
            Meil on ju ka muulased sees,millest sa aru ei saa?
            Muulased ei ole ainult aborigeenid,neegrid,hiinlased...
            Kui neil on kodakondsus ja neil on huvi ja tahtmine Eestit esindada siis palun väga.Smirre tegu pärast kiluvarastele löödud väravat näitas väga hästi mida see mees Eesti koondisest arvab ja kuidas ta lugu peab
            inimene kes on teisest rahvusest aga oskab eesti keelt jne siis palun ole koondises

Kommentaar

inimene kes on teisest rahvusest aga oskab eesti keelt jne siis palun ole koondises
              aga kuidas sa selgitaksid, mis annab inimesele rahvuse? kas see, et inimesel on passis rahvuseks eestlane? kas esimese vabariigi ajal endale eesti nime ja kodakondsuse võtnud venelane on rohkem eestlane, kui see, kelle suguvõsa on küll pool sajandit Eestis elanud, kuid säilitanud vene nime ja vene rahvuse passis?
              Lisaks on Zelinski poola päritolu nimi, Klavan peaks ka ju lätlane olema juurtelt jne. Eesti rahvus on ajalooliselt üks suur kompot, nii et nö. puhast eestlast võid sa ainult Schwedes leida.

Kommentaar

Algselt postitas dannar

aga kuidas sa selgitaksid, mis annab inimesele rahvuse? kas see, et inimesel on passis rahvuseks eestlane? kas esimese vabariigi ajal endale eesti nime ja kodakondsuse võtnud venelane on rohkem eestlane, kui see, kelle suguvõsa on küll pool sajandit Eestis elanud, kuid säilitanud vene nime ja vene rahvuse passis?
                Lisaks on Zelinski poola päritolu nimi, Klavan peaks ka ju lätlane olema juurtelt jne. Eesti rahvus on ajalooliselt üks suur kompot, nii et nö. puhast eestlast võid sa ainult Schwedes leida.
                minu jaoks on teema ammendunud ja su küsimus ei huvita mind nagu ma juba mainisin - inimene kes on teisest rahvusest aga oskab eesti keelt jne siis palun ole koondises

Kommentaar

Hea et sa endale vastu ei räägi...
                  Meil on pakistanlasi siin juba küll kes eestlannaga abielus,räägivad Eesti keelt jne.Aga laps on ju sinu väidetud \"must\",seega ta ei kõlba?
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Hea et sa endale vastu ei räägi...
                    Meil on pakistanlasi siin juba küll kes eestlannaga abielus,räägivad Eesti keelt jne.Aga laps on ju sinu väidetud \"must\",seega ta ei kõlba?
                    ära topi mulle sõnu suhu lihtsalt mainisin eelpoole et ravhus koondises peaks olema sellest rahvusest inimesed ja kõik sest miks see muidu rahvus koondis on aga sa mõtled ei tea mida sellest lausest juba, mingit halba mõttet ses mõttes pold ning sa lähed juba väga liiale mu mõttest. vastus su küsimusele - muidugi kõlbab

Kommentaar

mina ei taha et eesti eest hakaks mängima kunagi mitte eestlased, see on ikka üli röve, venelased siia alla ei käi. vaatad et jookseb kaks musta kes on angoolast näiteks, siis ma enam küll koondist ei toetaks
                      Neid sõnu ei toppinud sulle keegi suhu...
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

mina ei taha et eesti eest hakaks mängima kunagi mitte eestlased, see on ikka üli röve, venelased siia alla ei käi. vaatad et jookseb kaks musta kes on angoolast näiteks, siis ma enam küll koondist ei toetaks
                        Neid sõnu ei toppinud sulle keegi suhu...
                        tänud selle tsitaaadi eest.....võtan need sõnad tagasi sest ma selles vaatepunktist ei mõlnud et kui räägib eesti keelt jne jne. mõtlesin sel all et eesti keelt ei oska jne nii et kui kedagi solvasin siis vabandan

Kommentaar

Siis on kõik tore ju
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

JPHjuugend! HEIL!

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

JPHjuugend! HEIL!
                              JPHjuugend on varsti EJL-i juhatuses nagu kuulujutud räägivad.

Kuid mis ma öelda tahtsin oli see, et põhimõtteliselt pole erilist vahet, kas Eesti koondises mängib viis mustanahalist või viis emakeelena vene keelt rääkivat isikut, sisuliselt on mõlemal juhul tegemist enamjaolt võõrastega.

Suhteliselt silmakirjalik on ju väita, et \"mina enam eesti koondise tegemistele kaasa ei ela, kui seal neeger mängima hakkab\", samal ajal, mil mõnes mängus on pool või enamgi koondislasi meie idanaabrite järeltulijad, mitte uber-eestlaste tõupuhtad järeltulijad nagu Schwede ja Raimo Nõu

Võibolla on see veidi off-topic, kuid julgen tunnistada, et kui Eesti koondises jookseks platsile kuus Vladislavi ja viis Andreid, siis mu huvi koondise tegemiste suhtes oleks oluliselt väiksem (kui mitte olematu). Seda nimetatakse vist rahvuslikuks uhkuseks, võinii. Aga kuna me paratamatult kõik siin väikse maalapi peal koos eksisteerime, siis pole mul teisest rahvusest kondakondsete Eesti koondises mängimise vastu midagi, kuni teatud piirini muidugi. Olgu need tegelased siis venelased, ukrainlased, nigeerlased, bantud, juudid, iraaklased või jumal teab mis rahvusest ja konfiguratsioonist.

Ja siinkohal ärge hakake rääkima, et kõik Eesti kondakondsed on eestlased. Nad ei ole seda ega saa tegelikult selleks kunagi, samamoodi nagu mina ei saa kunagi venelaseks või neegriks. Isegi, kui ma väga-väga tahaks.

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Algselt postitas eston maravilha

JPHjuugend! HEIL!
                                JPHjuugend on varsti EJL-i juhatuses nagu kuulujutud räägivad.

Kuid mis ma öelda tahtsin oli see, et põhimõtteliselt pole erilist vahet, kas Eesti koondises mängib viis mustanahalist või viis emakeelena vene keelt rääkivat isikut, sisuliselt on mõlemal juhul tegemist enamjaolt võõrastega.

Suhteliselt silmakirjalik on ju väita, et \"mina enam eesti koondise tegemistele kaasa ei ela, kui seal neeger mängima hakkab\", samal ajal, mil mõnes mängus on pool või enamgi koondislasi meie idanaabrite järeltulijad, mitte uber-eestlaste tõupuhtad järeltulijad nagu Schwede ja Raimo Nõu

Võibolla on see veidi off-topic, kuid julgen tunnistada, et kui Eesti koondises jookseks platsile kuus Vladislavi ja viis Andreid, siis mu huvi koondise tegemiste suhtes oleks oluliselt väiksem (kui mitte olematu). Seda nimetatakse vist rahvuslikuks uhkuseks, võinii. Aga kuna me paratamatult kõik siin väikse maalapi peal koos eksisteerime, siis pole mul teisest rahvusest kondakondsete Eesti koondises mängimise vastu midagi, kuni teatud piirini muidugi. Olgu need tegelased siis venelased, ukrainlased, nigeerlased, bantud, juudid, iraaklased või jumal teab mis rahvusest ja konfiguratsioonist.

Ja siinkohal ärge hakake rääkima, et kõik Eesti kondakondsed on eestlased. Nad ei ole seda ega saa tegelikult selleks kunagi, samamoodi nagu mina ei saa kunagi venelaseks või neegriks. Isegi, kui ma väga-väga tahaks.
                                sul on täiesti õigus Darren umbes seda tahtsingi öelda mis sa ütlesid aga ma ütlesin seda väga-väga valesti, vabandan, ning mõni mõistis siin mind hukka, mis täiesti arusaadav

kes on JPHjuugend kes on varsti EJl juhatuses?

Kommentaar

Working...
                                X