Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Türgi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Ma kardan et mitte.
    Portugal neid üllatada ei suutnud, seega vist meie ka mitte
    Lootus kustub viimasena! Pöidlad pihku EESTI VUTIFÄNN!

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
      Eelmine hooaeg Watford oli ju huvitatud aga Piiroja ei läinud testimisele.
      Aga muidu väga hea mäng oli ja tore ,et punkti vähemalt koju jätsime.
      Kas mitte ei old nii et ta ootas vatsust et kas watford tahab teda või mitte,testima ta ei läinud Q.P.R kuna tahtis puhata
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        Kas mitte ei old nii et ta ootas vatsust et kas watford tahab teda või mitte,testima ta ei läinud Q.P.R kuna tahtis puhata
        Vist oli jah nii pidi.

Kommentaar

Asi mille kallal võis eile nuriseda oli ETV telekordused mingites situatsioonidest. Ma eitea kas seda siin enne arutati või mitte, aga siiki täiesti hämmastav oli vaadata kui sitta korduseid võis ikka näidata. Kunagi varem pole ülekandes siukseid asju olnud.

Kommentaar

Mängu parim kindlasti jah Londak, kuid ega Piiroja ka eriti alla jäänud. Kui palju õhuvõitlusi ta üldse võitis? Neid ei jõudnud kokkugi lugeda, absoluutne kunn teisel korrusel. Võimas.

Minuarust oli kogu eilne kaitseliin Šišov-Bärengrub-Piiroja-Kruglov üsna tubli.

Poolkaitses oli Dmitrijev ikka täielik null. Nii kehva mängu pole minu silmad tema esituses veel näinudki. Vassiljevit ma väga ei kirukski, võitles vähemalt hingega. Vunk äärel pole nii hea kui keskel, kuid sai hakkama kenasti. Klavan oli ka enam-vähem. Ääred polnud teravad, kuid said hakkama. Kinki küll tagasi ei igatse, liigselt tujukas mängija.

Ründepaar Vosko-Oper oli üpris tubli. Vosko isegi üllatas mind positiivselt, kuid ikkagi soovin Zenjovi Operi kõrval näha, Vosko ja Post võiks pingil olla.
            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Eesti-Türgi mängu pildid
              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Joga Bonito!!!

Kommentaar

Unes nägid seda v=?
                  Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
                    Unes nägid seda v=?
                    Ta on oma postitust hiljem muutnud. Üritab minuga ironiseerida nagu ma oleks oma postitust hiljem muutnud.

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
                      Asi mille kallal võis eile nuriseda oli ETV telekordused mingites situatsioonidest. Ma eitea kas seda siin enne arutati või mitte, aga siiki täiesti hämmastav oli vaadata kui sitta korduseid võis ikka näidata. Kunagi varem pole ülekandes siukseid asju olnud.
                      Režissöör oli jah väga pask!!!

Kommentaar

Algselt postitas molbert Vaata postitust
                        Ta on oma postitust hiljem muutnud. Üritab minuga ironiseerida nagu ma oleks oma postitust hiljem muutnud.
                        Tõesta!

Point oli tegelikult selles, et kõigepealt keegi küsis, kas 0-0 ka ennustati. Nähes, et keegi tähelepanu ei jaga oli vaja iseennast esile tõsta. Ehk siis irooniateravik oli suunatud tähelepanuhoorlusele.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                          ja trinidad saab usa kottimisega juurde 1315,65 puntki?

või läks meelest üks väike nüanss, et kõik jooksva aasta kestel teenitud punktid jagatakse peetud mängude arvuga...
                          jep, my bad.
                          viimase 12 kuu keskmised punnid.

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust

WOW, sa oled otselingi postitamise ära õppinud.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                              Tõesta!

Point oli tegelikult selles, et kõigepealt keegi küsis, kas 0-0 ka ennustati. Nähes, et keegi tähelepanu ei jaga oli vaja iseennast esile tõsta. Ehk siis irooniateravik oli suunatud tähelepanuhoorlusele.
                              Seda ma küsisingi sellepärast, et keegi mu ette ennustust märkaks
                              No soccerneti kõrgemad ninad ehk saaksidki seda tõestada, mis muudetud post ja mis mitte.
                              Palun ära ürita siin enam mingit deepi peksta- Aitäh.

Kommentaar

Priit Kuusk Terevisioonis enda väga andeka saatealgusega, kes veel pole leidnud.

Kommentaar

Working...
                                X