Algselt postitas Maarek
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Türgi
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEelmine hooaeg Watford oli ju huvitatud aga Piiroja ei läinud testimisele.
Aga muidu väga hea mäng oli ja tore ,et punkti vähemalt koju jätsime.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas mitte ei old nii et ta ootas vatsust et kas watford tahab teda või mitte,testima ta ei läinud Q.P.R kuna tahtis puhata
Kommentaar
-
Mängu parim kindlasti jah Londak, kuid ega Piiroja ka eriti alla jäänud. Kui palju õhuvõitlusi ta üldse võitis? Neid ei jõudnud kokkugi lugeda, absoluutne kunn teisel korrusel. Võimas.
Minuarust oli kogu eilne kaitseliin Šišov-Bärengrub-Piiroja-Kruglov üsna tubli.
Poolkaitses oli Dmitrijev ikka täielik null. Nii kehva mängu pole minu silmad tema esituses veel näinudki. Vassiljevit ma väga ei kirukski, võitles vähemalt hingega. Vunk äärel pole nii hea kui keskel, kuid sai hakkama kenasti. Klavan oli ka enam-vähem. Ääred polnud teravad, kuid said hakkama. Kinki küll tagasi ei igatse, liigselt tujukas mängija.
Ründepaar Vosko-Oper oli üpris tubli. Vosko isegi üllatas mind positiivselt, kuid ikkagi soovin Zenjovi Operi kõrval näha, Vosko ja Post võiks pingil olla."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustUnes nägid seda v=?
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustAsi mille kallal võis eile nuriseda oli ETV telekordused mingites situatsioonidest. Ma eitea kas seda siin enne arutati või mitte, aga siiki täiesti hämmastav oli vaadata kui sitta korduseid võis ikka näidata. Kunagi varem pole ülekandes siukseid asju olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustTa on oma postitust hiljem muutnud. Üritab minuga ironiseerida nagu ma oleks oma postitust hiljem muutnud.
Point oli tegelikult selles, et kõigepealt keegi küsis, kas 0-0 ka ennustati. Nähes, et keegi tähelepanu ei jaga oli vaja iseennast esile tõsta. Ehk siis irooniateravik oli suunatud tähelepanuhoorlusele.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustja trinidad saab usa kottimisega juurde 1315,65 puntki?
või läks meelest üks väike nüanss, et kõik jooksva aasta kestel teenitud punktid jagatakse peetud mängude arvuga...
viimase 12 kuu keskmised punnid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitust
WOW, sa oled otselingi postitamise ära õppinud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustTõesta!
Point oli tegelikult selles, et kõigepealt keegi küsis, kas 0-0 ka ennustati. Nähes, et keegi tähelepanu ei jaga oli vaja iseennast esile tõsta. Ehk siis irooniateravik oli suunatud tähelepanuhoorlusele.
No soccerneti kõrgemad ninad ehk saaksidki seda tõestada, mis muudetud post ja mis mitte.
Palun ära ürita siin enam mingit deepi peksta- Aitäh.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar