Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Türgi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No, Londak ja Piiroja olid teiselt planeedilt.
    Ei näinud ühtegi olukorda, kus Piiroja alla oleks jäänud, täiesti haige loom, super :P

Aga jah, viik on hea, õnne oli.
    nice! samas ka meil oli võimalusi jällegi, ja päris mitu.

Kommentaar

Noniiiiiii!
      Man of the Match: PAVEL LONDAK! 10p
      Paneksin teistele kah omad punktid
      Šišov - 6,5p Ei midagi erilist, kärna ei pannud, väga hea.
      Piiroja - 9p Super esitus! Ei vaja lisakommentaare.
      Bärengrub - 7p Hea esitus, kärna ei pannud (mida ta tavaliselt ikka suudab).
      Kruglov - 7p Pikka palli ette ei lahminud, söödud olid täpsed ja sai ka ohtlikult löögile. TUBLI!
      Vunk - 7,5p Rügas tööd teha ja oli kindel!
      Dimitrjev - 6,5p Tegi samuti palju tööd kuid ei olnud teda eriti näha
      Klavan - 7,5p Sama mis Vunk, aga teda oli vb tsipa vähem näha, kuid enesekindlust see eest tohutult!
      Vassiljev - 8,5p Superman, tehnikat on, platsinägemist on, väga hea mäng taaskord!
      Oper - 7p Võitles, üritas, oma võimalusi ära ei löönud paraku
      Vosko - 7p Jooksis ja rügas tööd ja segas kaitsjaid, tubli!

Vahetused:
      Zenjov - 7p Näitas, et mehel on sisu, andis mitmeid häid sööte ja sai ka löögile
      Puri - 6p täna jäi vb aega väheks tal, et end piisavalt nähtavaks teha. Aga eks täna ta ülesane oli rohkem ka kaitses mitte ründes.

TUBLI EESTI!
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
        Kahju, et väravat ei saanud, aga õnneks olid ka türklased vist kodus piisavalt webcam-sexi teinud ja olid pisut kaotanud täpsuse jalgadest.
        ashley young on türklane?

nende pommide ette poleks küll tahtnud jääda btw.

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
        Aga mis värk meil nende poolakatest kohtunikega? Malta mängul oli suht tropp tüüp ja ega täna ka palju parem ei olnud.
        mis kohtunikul viga oli? väga ok vile oli.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
          Punkt Türgi vastu on super. Mäng oli minu arvates kohutav, aga see on tegelikult meie hetkeseis. Sihitud pikad pallid ja pidev praak. Oleksime me kaotanud 3:0(mis oleks võinud vabalt olla), siis oleks tegu meie koondise ühe halvima esitusega üldse minu arvates. Meil aga vedas. Seega pole midagi öelda. Olgu see mäng ükskõik kui kole- lõpuks on ikkagi punktid tähtsad. Keegi ei mäleta paari aasta pärast seda, et kui palju meil vedas ja kui sitasti me mängisime, vaid mäletatakse viigipunkti tugeva Türgi vastu.
          Kurb on veidi ikka meie rünnak. Just ääred minu arvates. Sellise mänguga ei ole võimalik kunagi alagrupist edasipääsemise nimel isegi võidelda. Ikka ja jälle on minu arvates vahe mängijate individuaalses meisterlikkuses. Vastase kaitsjad ei karda meie ründajaid ja jooksevad kohe otsa, mille peale meie mängija hakkab ise kartma ja eksib. Vastased aga on nii osavad, et meie kaitsjad ei saa otsa joosta, vaid peavad seisma ja jälgima, mida vastane teeb. Nii saavad teised mehed liikuda ja avaneda. Näiteks võib siin tuua meie U19 koondise Horvaatia vastu. Horvaadid ei julgenud peale tulla, sest meie poisid olid individuaalselt ohtlikud ja tegid otsajooksvale kaitsjale kohe ära. Nii said meie poisid aega rünnakut ehitada ja kombineerida.
          Väga tore, et Eesti sai punkti ja just nii tugeva vutiriigi kui Türgi vastu. Kuid nüüd tahaks midagi rohkemat. Kurb, et ainus viis Eestil tulemus saada, on meeletu õnne ja paanilise kaitsetegevuse koostöö. Sellise mänguga ei hakka me kunagi võitlema alagrupist edasipääsu nimel nagu seda tegi alles EM valikgrupis meie põhjanaaber. Lõpetame kuskil 4-7 punktiga viimasel või eelviimasel kohal.
          Tean, et tänane tulemus on hea, kuid mängupilt on ikka väga murettekitav. Asi peab arenema.
          Nõustun täielikult

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
            Zenjov on ülihea.
            Kus otsast?
            Olen see kes olen

Kommentaar

Zenjovil on päris märkimisväärne kiirus. See sama vend kellega Opi hätta jäi, siis oli näha, et Zenjov oli temast kiirem. Opil hakkab kindlasti vanus ka vaikselt kiirust kärpima, kuigi ta on veel endiselt kiire.

Kommentaar

kokakoola punktid

Tegin kiire arvutuse ja ainuüksi selle viigi eest peaks 187 kokakoola edetabeli punkti kukkuma mis viiks eesti kuskile 95 koha peale

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                  Kus otsast?
                  Ütleme nii,et sinu terve tiim ei saaks ka talle vastu.

Kommentaar

Algselt postitas molbert Vaata postitust
                    Zenjovil on päris märkimisväärne kiirus. See sama vend kellega Opi hätta jäi, siis oli näha, et Zenjov oli temast kiirem. Opil hakkab kindlasti vanus ka vaikselt kiirust kärpima, kuigi ta on veel endiselt kiire.
                    Ei vaidle vastu Zenjovi kiiruses,aga kui oled vaevalt 10 min mängus olnud ja see sama vend on 75 min mängus olnud usun küll,et on,loogiline ka ju.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Zenjov on ülihea.
                      slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                        Zenjov on ülihea.
                        Jah on vabandust
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Piiroja Arsenali

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                            Ei vaidle vastu Zenjovi kiiruses,aga kui oled vaevalt 10 min mängus olnud ja see sama vend on 75 min mängus olnud usun küll,et on,loogiline ka ju.
                            No see mõjutas kah kindlasti. Aga, selline üks spurt teha, arvestada, et adrenaliin kah laes, siis nii väga see kah ei tohiks mõjutada. Aga nende mängude käigus ma pole kordagi näinud veel, et kiiruseg kellegi vastu jänni jääks.

Kommentaar

Algselt postitas pedro

Teiseks, et Voskol on korralik kiirus.
                              Mis sest kiirusest kasu kui võidelda ei taha? Juba teist mängu järjest jätab võitlused pooleli kui pall päris sülle ei kuku.

Londak ja Raio-SUPER!
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Puri on kah väga viis. Ta vist ainuke eestlane, kes suht mõlemajalgne, mida ta ka täna näitas.

Kommentaar

Working...
                                X