No Zenjovi kiiruses kahelda ei maksa kohe kindlasti mitte, aga nüüd liiale ka selle kiitmisega minna ei maksaks. Siiski tahtmist ja võitlusvaimu on tal ka, nii et loodetavasti on ta tulevikus kuskil heas või väga heas liigas regulaarselt mängimas.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Türgi
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustashley young on türklane?
nende pommide ette poleks küll tahtnud jääda btw.
mis kohtunikul viga oli? väga ok vile oli.
Üldiselt kohtunik suudab alati ärritada. Näiteks minu arust Zenjov ei olnud sulus, kui ta üks-ühele pääses. Ja midagi jäi veel hinge närima. Aga ütleme nii, et kui me oleks kaotanud, siis oleks terve foorum mehi täis, kes kohtunikku kiruksid, aga see selleks. Saime punkti kätte ja oleme nüüd kõik rõõmsad!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Rüütli tõestas, et valitud taktika töötas, kuigi ise alul vaadates olin küll mures...
Londak - SUPER! Vaatasin platsi ääres mängu ja tuli ka meelde millegipärast Poom oma parimatel aegadel. Üks superpääste teise järel. Üks situatsioon oli värava ees, kus mees läks tõerjuma, pall lendas otse õhku, Pavel kukkus, ta jõudis tõusta püsti ja minna veel kord uuesti palli ära lööma. Lisaks siis supertõrjed.
Piiroja - Täielik lennuriigi kuningas. Kas ta mõne peapalli kaotas ka? Lisaks supertöökaitses. Lahe oli vaadata, kuidas türklased tema mängu tagajärjel ikka ja jälle pikali maas lõpetasid ja anuvalt kohtuniku poole vaatasid. Mängu lõpus olid ju kebabimeistrid nii vihased ta peale, et tegid meelega ta vastu vigu. Turan oli see, kes tahtlikult sisse sõitis ja seejärel omale kollase välja rääkis. Superesitus!
Bärengrub - Väga korralik esitus. Ilmselt parim, mis siiani koondises tal olnud. Tundub, et hakkab muutuma enesekindlamaks ja stabiilsemaks.
Kruglov - korralik mäng, näitas miks põhimeeste hulka kuuluma peab.
Šišov - kuuldes, et see mees on väljakul enne mängu, mu vererõhk tõusis. Ent õnneks suutis mind maha rahustada veidi oma esitusega.
Dmitrijev - Töörügaja. Tegi häid tacklinguid.
Vunk - Üllatas mind täna suhteliselt stabiilse ja hea mänguga.
Vassiljev - Uskumatu vana. Üks hetk vaatad mees ründab, järgmisel hetkel on jõudnud juba kaitsesse. Huvitav, mitu kilomeetrit ta mänguga maha jooksis?
Klavan - Normaalne esitus.
Voskoboinikov - Esimesel poolajal ei saanud palle kuidagi kätte ja ei suutnud neid hoida. II poolajal asi paranes. Lootsin, et vahetatakse juba poolajal välja. Tõesti, Vosko ja Opi vahel ei tunneta sellist sidet nagu Opi ja Zenjovi vahel, kes vaheteavahel loevad teineteise mõtteid.
Oper - Alati tahtis palli ja otsis endale ruumi ja jooksis ja võitles. Väga hea esitus, meeskonnale kasulik. Miinusena, et ei realiseerinud oma võimalusi, mille ka ise lõi.
Zenjov - Hea terav, jõudis ka kaitsesse tagasi. Oleks pidanud ühe libistamise täpsemalt seadma omal, oleks värava löönud. Nüüd läks kuidagi kahe jala vahelt läbi...
Puri - Võitles hästi kaitses ja andis ka ühe väga hea tsenderduse, mille Oper küll kahjuks peaga napilt mööda lõi.
Meeleolu ja fiiling staadionil oli väga äge, eriti veel teise poolaja lõpus! Hea elamus oli!
Kommentaar
-
Õnne oli kõvasti
Keegi ei räägi esimese poolaja algusest, kus Eesti kaitse 2 x pilbasteks lõhuti. Esimene kord käis pall ära mõlemas postis ning teine kord päästis imetõrjega meid Londak. Pärast seda türklased jahtusid ning kui Londak teisel poolajal veel mõne imetõrje tegi ja Piiroja kõik kahevõitlused võitis siis oli türklaste pilkudest ning hoiakutest näha, et võitu nad ise ei usu enam. Lisaminutitel oli neil veel vapustav võimalus, aga järjekordne imetõrje Londakult ning ei imestaks kui mees nüüd esimesel võimalusel ära ostetakse kuhugi paremasse klubisse. Meie meeste esitus oli muidugi vägev, võideldi meeleheitlikult nagu Paraguai koondis kunagi Prantsusmaa vastu 98 MM-il, kus Chilavert tõi iga palli ära ning enamus värava poole minevaid palle kohtasid kaitsjaid! Eestil olid omad võimalused, ühe neist võttis hr. abikohtunik ära ning paaril korral jäi puudu meisterlikkusest. Samas türklastel oli meie värava ees võimalusi kandikul, aga nii mõnigi kord löödi pall nii üle kui mööda totaalselt. Küllap Londak ajas ründajatele hirmu peale ning tavaliselt ikka tekib siis ründajatel selline tunne, et nüüd peab palli täpselt lati või posti kõrvale panema ning nii see löök aia taha lähebki.
Sellist võitluslikku Eestit olen kaua-kaua igatsenud, loodame, et see jääb nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas nurgalöök Vaata postitustPiiroja Arsenali
Muidu tublid poisid, kui nüüd veel vastase vörku kasvöi ühe palli saaks löödud, siis oleks peaaegu ideaalne.
Ja meeleoli staadionil oli töesti mönus. Mu selja taga istuvad türklased muutusid iga hetkega aina murelikumaks ja murelikumaks. Mulle see meeldis.
Kommentaar
-
huvitav mäng oli. kõige rohkem kartsin seda, et esimesel poolajal toimunud pidev arutu jooksmine teeb türklastel (mida munni kui palju neid oli?!) elu lihtsaks.
eks see oleks ka nii saanud olema kui türklased suutnuks palli väravasse saada - joppas. suht 5+1 võit tuli koju.
türklastel on varsti suht siiber baltimaadest, mitte kuidagi ei joppa mänguga.
agulipoistele soovitaks mingid raskused jalgade külge siduda ja täpsuslööke zupzti harjutama. võivad ka tennisepallist alustada. igatahes võiks huupi pallist mööda löömise ükskord ära lõpetada - hvaking piinlik!
enivei, väga hea tulemus!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustVaesed Arsenali poolehoidjad, kes igakord kui Raio kahekesti palliga jääb, peavad hinge kinni hoidma, et kohe antav sööt ka teise mängijani jöuaks, sest jalaga too härra küll mängida ei oska..
Kommentaar
-
ütleks nii, et Piiroja söödud olid paremad kui nii mõnegi keskvälja venna omadsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas KP Vaata postitustTegin kiire arvutuse ja ainuüksi selle viigi eest peaks 187 kokakoola edetabeli punkti kukkuma mis viiks eesti kuskile 95 koha peale
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustOFF-SIDE | Naiste jalgpalli veebiajakiri
Kommentaar
-
Algselt postitas KP Vaata postitustTegin kiire arvutuse ja ainuüksi selle viigi eest peaks 187 kokakoola edetabeli punkti kukkuma mis viiks eesti kuskile 95 koha peale
Kommentaar
-
Londak oli tõepoolest super täna, kuigi tegi oma igamängused pisiprohmakad ka ära. Ülejäänud meeskond oli vägagi ühtlane, kedagi ei saa esile tõsta ja samas keegi väga hulle prohmakaid ka ei teinud. Piiroja sellisest kiitmisest ma aru ei saa, okei ta võiitis umbes 4000 peapalli, aga samas unustas mitmel korral oma mehe karisusalas täiesti ära. Šišov suutis üllatada- oli terav ja võitles kõik olukorrad lõpuni. Paistab, et osade mängumeeste, kelle koht algkoosseisus tundus kindel olevat, kõrvalejäämine mõjus mängule üsna hästi. Eriti just Kink ja Jääger olid viimasel ajal hulganisti pooletoobiseid esitusi teinud. Vassiljev oli samuti väga hea, eriti meeldisid mulle tema nurgalöögid- pea iga korner tuli teravalt Eesti pikkade mängumeeste peale ja päädis ohtliku olukorraga. Nagu Marko Kristali ajal peaaegu
Ja õnne oli ikka kuradi palju, mismoodi need türklased nii vabadelt positsioonidelt mööda suutsid lüüa? Hullumaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTahaks küsida, miks seda suvist veebiajakirja reklaamid või keera siis vähemalt uuem lehekülg ette?
See on preilil juba ammu "allkirjaks" olnud ja teiseks ei käi sinu poolne vingumine üldsegi teemasse! Nagu ka minu vastus sinu järjekordsele soperdusele aga sinu debiilsus ajab aegajalt sita keema juba.
Triigi kodus flanellsärke ja ära ürita huumorit teha!INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar