Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Türgi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eesti mängib hästi siis kui kokku panna 100% võitlusvaim, kuhjaga õnne ja mõne mehe eriti hea päev. Eile olid kõik need tingimused täidetud ja tulemus on olemas.

Kohtunik oli väga hea, nii korrektset vilet pole ammu näinud.
    Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
      Lühidalt: mulle jäi arusaamatuks, miks Terim sellise üliveidra taktika valis. Pikk pall ette on justkui eestlaste jaoks loodud. Aga võib-olla pole see Türgi mängijate valik ikka nii suur midagi. Mõned eile platsil jooksnud mehed paistsid rõhutatult keskpärased.
      Samas oli eestlaste üliinnukat võitlust tõeline rõõm näha. Ja ometi kord oli meil ka õnne. Mõnusad õhtutunnid.

ega see Terimi taktika polnudki päris veider, taktika iseenesest töötas aga jh kui ründajad ei löö ära mõnda 100 prossust võimalust siis jh ei ole midagi teha, puuris oli ka valus mees ees, LOOOONNNDAAAKKKK

Kommentaar

Suppper! Londak tegi ikka väga hea mängu. Homme Rootsis olles panen koondise särgi selga ja lähen kebabit ostma.

Kommentaar

Oeh, lõin ka luugid lõpuks lahti!

Sellist laulmist ei olnud isegi Hispaania mängu ajal (siis oli küvasti rohkem eestlasi ka), vägev fiiling tekib ikka. Lõpus oli isegi kõige külmem Eesti toetaja nagu tõeline fänn

Hääl läks lõpus ära küll
          www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
            Väga hea seletus, eks peamine põhjus meie kukkumisel ongi see, et kaotuste eest midagi ei saa, mis on nõrgemate suhtes veidi ebaõige. Ja eilne võit oleks siis andnud lausa 3X468=1404 punkti!
            ja olekski olnud esikümnes kohe

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
              Portugal 0 - 0 Albania

ka eilsest.
              Õnnetu Portugal rikkus mu suure võidu triobetis (Nende koef oli 1.13 ja see oli kõige madalam üldse minu koefidest. Kaheksa teist mängu läksid täppi, sh Eesti viik) Krdi kahju ikka...
              Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                ja olekski olnud esikümnes kohe
                Jah, kaotuste eest tuleks rohkem punkte anda kui võitude eest. Oleks õiglasem.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Täitsa nagu võidu tunne oli(on). Ise olin Nike sektoris ja seal oli päris palju türklasi, kes vahepeal mingit häält üritasid teha, aga asja ei saanud. Sellist kaasaelamist ei olnud tõesti isegi Hispaania vastu.
                  Mõnus oli vaadata kuidas hingestatult väljakul võideldi ja Zenjov võiks Opi kõrval ka põhis alustada. Mängu parim LONDAK!
                  AILTON

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                    Aga hoiad muidu selle reklaami endale vöi jagad teistele ka? Arvaks äkki midagi, aga ei oska arvata, sest see Terevisioon algab nii vara, et sel kellaajal on olulisem kui teleka vaatamine.

Ütleme, et mu niigi hea tuju läks tööpäeva alguses veel paremaks, kui ma terevisiooni alguse kordust vaatasin. Kui sa Priit seda peaksid lugema, siis see oli väga seff - nii peab!

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                      Ütleme, et mu niigi hea tuju läks tööpäeva alguses veel paremaks, kui ma terevisiooni alguse kordust vaatasin. Kui sa Priit seda peaksid lugema, siis see oli väga seff - nii peab!
                      Et siis nagu nimelt kiusad inimesi edasi ja hoiad Priidu pärli enda teada?
                      "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Mees saate kohe alguses palus oma naiskolleegilt luba esineda korraks mitte kui saatejuht, vaid kui tavaline inimene, jalgpallifänn. No sai selle "kuidas ma saan sulle seda keelata" ja ütles , et ta teeks avalduse Del Bosgue suunale, kes oli ütelnud peale Eesti mängu, et jah, Eesti sats on "tubli" ja on kindlasti võimeline üllatama kedagi, nt Armeeniat - et see on sulle Del Bosgue ja kuigi kaamera näitas (meelega) sel hetkel ta ülakeha, siis oli selgelt arusaadav, et ta oma kahe käe abil näitas rahvusvahelist sesti, mis mulle nii meeldejäävalt sööbis eelmise aasta Meistrite Liiga veerandfinaalist, kus Mark Van Bommel kostitas hispaania vutisõpru peale oma väravat sellega.

Kommentaar

usun, et paari päeva pärast jõuab ETV arhiivi üles

ma ka ei tea, mis ta ütles, kuid ilmselt on ise näha parem kui lugeda kellegi ümberjutustust

seega jään ootama

Kommentaar

Kes jalgpalli ajalugu ja muud seonduvat ei tea, siis ...

priidul vist oli käelisus teistpidi

Kommentaar

Mõnes rahvusvahelises spordiportaalis ka eilset mängu kajastatud on? Ei ole ise nagu märganud...
                              Which ship has never docked at Liverpool?
                              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

ai ai kui raske oli viimaseid minuteid vaadata. viimased 1,5 minutit olid laus julmad.
                                punkt on käes ja see on kõige tähtsam. sama sitt väravate vahe kui meil on veel Maltal, Andorral ja Armeenial. punkti üle on tõesti väga hea meel. pessimistlikud arvamused, et selle aasta lõpetame nulli peal õnneks ei pidanud vett.
                                võõrsilt tuleks armenjukkide vastu saada väheamlt viik ja kodus võita, siis vast pääseb ka viimasest kohast.
                                vassiljev oli hea.
                                piiroja võiks eilse põhjal küll mõnes paremas liigas mütata. inglise esiliiga, miks mitte premier?
                                Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Working...
                                X