Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Makedoonia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti - Makedoonia\'

Ma lihtsalt tuletan praegu meelde ,kuidas mängis Purje Kadriorus Valkeakoski Haka vastu !!! Ilmselt tegi oma elumängu ja ei usu ,et ta vahepeal sitemaks on läinud.Soome uudiste pealt näitas Taki pealelõõke ,kui nad sama klubiga põdras mängisid ja põdra kommentaar oli väga hea.
    Mida on samal ajal teinud Teever ,Neemelo,??? Põhiliselt pingil persetanud ja enesekindlust ning usku kaotanud. Gussev ei ole ammugi selleks mänguks küps.
    Need on lihtsalt minu argumendid . Samas ei karjuks ma kummagi leegionäri vastu ,kui nad oleks rootsis tegusid teinud ja korralikult mänguaega saanud. Kõik!
    FCF Forever

Kommentaar

no Haavistu kutsumine on küll õigustatud. Viimati nähtud tvmk-maag mängus oli ta väga aktiivne ja sai ka värava kirja. pigem on arusaamatuseks gussevi, reinumäe ja zahovaiko koondisekutsed.
      LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

Algselt postitas Peku

no Haavistu kutsumine on küll õigustatud. Viimati nähtud tvmk-maag mängus oli ta väga aktiivne ja sai ka värava kirja. pigem on arusaamatuseks gussevi, reinumäe ja zahovaiko koondisekutsed.
        Ma esimesest Zahho koondise mängust saati mõtlen ja aru ei saa,et miks kuradi pärast seda meest järjekindlalt koondisesse kutsutakse.Klubi tasandil on ta küll tegija vend,kuid koondises......no kurat ma ei mõista vist lihtsalt selle mehe kasutegurit.
        Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Miks on Gussev ja Zahovaiko koondises!?
          Purje ja Kink on palju paremad mängumehed:P ei saa Jelle valikust aru

Kommentaar

Squad:

Goalkeepers - Jane Nikolovski (Slaven Belupo, Croatia), Tome Pecovski (Rabotnicki Kometal).

Defenders - Goce Sedloski (Mattersburg, Austria), Igor Mitreski (Energie Cottbus, Germany), Nikolce Novevski (Mainz, Germany), Aleksandar Vasovski (Eintracht Frankfurt, Germany), Robert Petrov (CSKA Sofia, Bulgaria), Vlade Lazarevski (Groclin, Poland).

Midfielders - Igor Jancevski (Enozis Neon, Cyprus), Velice Sumolikovski (Bursaspor, Turkey), Vlatko Grozdanovski (Omonia, Cyprus), Darko Tasevski (Metalurh Zaporozhya, Ukraine), Artim Sakiri (Aalborg, Denmark), Aleksandar Mitrevski (Cologne, Germany).

Strikers - Goran Pandev (Lazio, Italy), Aco Stojkov (Partizan Belgrade, Serbia), Ilko Naumovski (Mattersburg, Austria), Goran Maznov (Lokeren, Belgium).

Kommentaar

Vaatan vastaseid ja mure tuleb peale. Loodetavasti suudame koduseinte toel mängu enda kasuks pöörata.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Vaatan vastaseid ja mure tuleb peale. Loodetavasti suudame koduseinte toel mängu enda kasuks pöörata.
                Aramis, sina kui Saksa jalgpalli ekspert, miks pole koondises Frankfurti Eintrachti kollkiprit Ola Nikolov või mis ta nimi ka oli. Igatahes oli eelmisel hooajal kindel puna-mustade esikipper. Või on mees vigastatud. Nende kipritega, kes praegu üles antud, ma loodan suudavad ehk Neemelo ja Viikmäe ikka kahe peale 1 kolli lüüa.
                Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas midfielder

Algselt postitas Aramis

Aramis, sina kui Saksa jalgpalli ekspert, miks pole koondises Frankfurti Eintrachti kollkiprit Ola Nikolov või mis ta nimi ka oli. Igatahes oli eelmisel hooajal kindel puna-mustade esikipper. Või on mees vigastatud. Nende kipritega, kes praegu üles antud, ma loodan suudavad ehk Neemelo ja Viikmäe ikka kahe peale 1 kolli lüüa.
                  Ise vastan, mees on jõudnud juba saksa kodakondsuse hankida. Ja eesnimi on siiski Oka.

Kommentaar

Ma eriti Serie A\'d ei jälgi ja tahaks teada kuidas on selle Pandeviga. Et kas ta seal Itaalias millegagi hakkama ka saab või on ta Lazios lihtsalt mingi tühikargaja?

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL

Ma eriti Serie A\'d ei jälgi ja tahaks teada kuidas on selle Pandeviga. Et kas ta seal Itaalias millegagi hakkama ka saab või on ta Lazios lihtsalt mingi tühikargaja?
                      Osales 22-s Serie A mängus, lüües 11 kolli. Väga hea tulemus mu meelest nii tugevas liigas.

Kommentaar

“Purje ja Kink on palju paremad mängumehed ei saa Jelle valikust aru” /c /kusti2
                        \"kurat kunn, sul tuleb suust ju puhast kulda, loomulikult on kink ja purje paremad variandid kui need pihuvillemid(gussev, slava, viikmäe, teever) praegu oleks just õige aeg anda kingile ja purjele võimalus.... „ / c/ tölpa

Arvatavasti, Jelle hindab Purje & Kinki valmidust A-koondiseks juulil toimunud FC FLORA-FC LEVADIA mängu järgi. Tol mängul Purje & Kink mängisid mitte A-koondise pallurite tasemel. Purje & Kinki mängu FC Haka vastu Jelle VIST ei näinud. Lisaks sa vist tead, et Jellel pole vaba voli A-koondise nimekirja koostamises.

\"Ja miks pole rünnakul ei Purjet ega Kinki, jääb mullegi arusaamatuks, eriti kui kirjas on selline mees nagu Gussev” / c/ vincent

Ma saan aru miks Reinumäe ning Klavan on A-koondise kirjas: esimene-Oma Poiss, teine-“Pühaleim”.Gussevi ning Shishovi kohta võib vaid aimata.

“Neemelo pole praegu mingis vormis.Need mõned väravad siis Eestis ei näita sittagi” / c/ Rootsi Kunn

Pärast kodumaale tagasipöördumist Tarmo ei saa palli normaalselt võtta: pall põrkab tema jalast tagasi nagu seinast. Ütlesin juba sada korda: NORRAS VÕI ROOTSIS MÄNGIDES, MEIE PALLURID EI TÕUSE (SAGELI DEGRADEERUVAD) TEHNIKAS.

Kommentaar

krd kyll mai saa aru miks te arvate et kink ja purje on paremad kui ntx teever ja neemelo, see et nad löövad eesti liigas väravaid ei näita mitte sittagi, las lähevad ka rootsi, ma olen kindel et nad on 100 korda hullemad.
                          Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas eriklt

krd kyll mai saa aru miks te arvate et kink ja purje on paremad kui ntx teever ja neemelo, see et nad löövad eesti liigas väravaid ei näita mitte sittagi, las lähevad ka rootsi, ma olen kindel et nad on 100 korda hullemad.
                            Hetkel on nad paremad, kuna Teever ja Neemelo pole Rootsis millegagi hiilanud (nüüd Neemelo kah siin tagasi, kui Teever varsti kõmmutama ei hakka, juhtub temaga vast sama).

Kommentaar

Algselt postitas gamer

Algselt postitas eriklt

Hetkel on nad paremad, kuna Teever ja Neemelo pole Rootsis millegagi hiilanud (nüüd Neemelo kah siin tagasi, kui Teever varsti kõmmutama ei hakka, juhtub temaga vast sama).
                              Teever ja Neemelo pole hiilanud, aga kas sa arvad et Purje ja Kink hiilgaksid w?
                              Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas eriklt

Algselt postitas gamer

Algselt postitas eriklt

Teever ja Neemelo pole hiilanud, aga kas sa arvad et Purje ja Kink hiilgaksid w?
                                Mina arvan et hiilgaksid 5x rohkem kui Neemelo ja Teever on jõudnud \"hiilata\".

Kommentaar

Working...
                                X