Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Dream Team!?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti Dream Team!?\'

Algselt postitas alecoq1

Kas keegi luges eilset õhtulehte?
    Seal oli kirjas, et Eestil on parem äär RAUDSELT KÕIGE NÕRGEM lüli, minu arust kohe kindlasti mitte, valik on ju väga suur : Sinna sobiks nii Terehhov, Viikmäe(minuarust ta sobikski ainult sinna), Teever, Lindpere, Smirnov, Purje ja Haavistu.

Mis teie arvate Õhtulehes kirjutatust ?
    noo mu tänane horoskoop läks küll täppi ja see suvetüdruk on küll jõhker blondiin et ilus mees on vallausteks ja tark mees baiellumiseks, vaene mees kes sellise blondiini saab....garfieldi nali oli ka päris naljkas ja siis mingi vene piirivalvurid tapsid hiina kaluri, keda fakk huvitab tra tiblad ja pilukad? mingi jant käib seal mul jumalast pohh vms üle üldse ilmteada oli ka päris täpne seal aga muidu oli suht jampsi täis

Kommentaar

Algselt postitas alecoq1

Seal oli kirjas, et Eestil on parem äär RAUDSELT KÕIGE NÕRGEM lüli, minu arust kohe kindlasti mitte, valik on ju väga suur : Sinna sobiks nii Terehhov, Viikmäe(minuarust ta sobikski ainult sinna), Teever, Lindpere, Smirnov, Purje ja Haavistu.

Lindpere rohkem ikka vaskul mänginud ja Viikmäe võiks siiski ründes olla kui Opi terveks saab, sest ega meil tipuründajaid rohkem polegi kui Neemelo juurde panna. Aga ülejäänud sobiks küll. Isiklikult paneks Iisraeli mängus Teeveri kohe algkoosseisu Terja asemel ja kui Purje arvatakse koondisse, siis tema võiks olla vahetusmees nagu Kink võiks olla potensiaalne vasakääre vahetaja Lindperel ja seda ka muidugi juhul kui kutse saab.

Minu valik juutide vastu oleks selline

Poom

Jääger--------Stepanov------Piiroja-----Klavan

Teever------Dmitrijev------Vassiljev----Lindpere

Oper

Viikmäe

vahetusmehed: Kotenko, Kruglov, Purje, Kink, Neemelo, Bärengrub
      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas midfielder

Algselt postitas alecoq1

Lindpere rohkem ikka vaskul mänginud ja Viikmäe võiks siiski ründes olla kui Opi terveks saab, sest ega meil tipuründajaid rohkem polegi kui Neemelo juurde panna. Aga ülejäänud sobiks küll. Isiklikult paneks Iisraeli mängus Teeveri kohe algkoosseisu Terja asemel ja kui Purje arvatakse koondisse, siis tema võiks olla vahetusmees nagu Kink võiks olla potensiaalne vasakääre vahetaja Lindperel ja seda ka muidugi juhul kui kutse saab.

Minu valik juutide vastu oleks selline

Poom

Oper

Viikmäe

Minu arust Viikmäele tipuründaja koht ei sobi, sest ta ei saa kõrgeid palle kätte ja Makedoonia vasut ta näitas et saab meestest mööda ka triblatud. Aga kas muidu keegi teab kaua veel Smirnov vigastatud on + veel Allas ja Rooba ?

Kommentaar

Poom
          Oper
          Viikmäe
          Ma olen sinu valikuga üldiselt nõus, sest pakkusid umbes midagi samalaadset isegi. Samas ei oska ma nõustuda Viikmäe tipuründajaks pakkumisega. Minu jaoks on Viikmäe pigem ikkagi 4-4-2 süsteemi ründaja ehk ta vajab enda kõrvale kedagi veel. Üksi ees olles on vaja palle surmata ja neid katta ning hoida ehk anda aega poolkaitsele ja AMCle tõusta. Seda minu arust aga Viikmäe väga ei suuda. Tal on küll päris korralik mootor, kuid sellest ei aita, eriti ründefaasis.

Lisaks ei mängi Eesti palli just eriti palju maast, vaid pigem siiski pikk ette või siis tsenderdused.

Seetõttu näeksin tipus siiski pigem selget target mani nagu Neemelo või, noh, isegi Zaho. Või ehk isegi Oper? Nii saams tema alla lükata nt. Lindpere või just Viikmäe.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Poom
            Oper
            Viikmäe
            Ma olen sinu valikuga üldiselt nõus, sest pakkusid umbes midagi samalaadset isegi. Samas ei oska ma nõustuda Viikmäe tipuründajaks pakkumisega. Minu jaoks on Viikmäe pigem ikkagi 4-4-2 süsteemi ründaja ehk ta vajab enda kõrvale kedagi veel. Üksi ees olles on vaja palle surmata ja neid katta ning hoida ehk anda aega poolkaitsele ja AMCle tõusta. Seda minu arust aga Viikmäe väga ei suuda. Tal on küll päris korralik mootor, kuid sellest ei aita, eriti ründefaasis.

Lisaks ei mängi Eesti palli just eriti palju maast, vaid pigem siiski pikk ette või siis tsenderdused.

Seetõttu näeksin tipus siiski pigem selget target mani nagu Neemelo või, noh, isegi Zaho. Või ehk isegi Oper? Nii saams tema alla lükata nt. Lindpere või just Viikmäe.
            Lindpere minu arust pole tagumise ründaja tüüp, pole võhma, ja seda pole peale Opi kellelgi, et seda positsiooni täita. Aga Viikmäe võiks olla algkoosseisus ja kui teise poolaja algul võhm väljas, siis võiks Neemelo sisse lükata.

Ja nüüd see mängustiil. Oeh, ausalt öeldes kogu see jama hakkabki pihta sellest, sellise peksa pall ette, vaatame ehk saame kätte stiiliga ei hakka me kunagi isegi mitte euroopa keskmikke võitma. Ei saa siiani aru, miks Jelle hollandlasena sellist brittide primitiivset stiili ikka soosib. Kuigi ega meie meeste tehnika puudujäägid ja kõige elementaarsem pallivaldamine on muidugi juba klassi võrra nõrgem enamikest meie vastastest. Siin on puudujäägid juba noorte ea treeningtöös. Siin keegi mainis, ei mäleta mis teemas, et kui noorelt on priroteet füüsis ja vastupidavus, kuid tehnikale pööratakse väga vähe tähelepanu, siis siia see koer ongi maetud. Ja siin ei saa süüdistada meie põhjamaisust ja sobimatust tehniliseks vutiks. Olen palju imetlenud Hollandit ja eriti Taanit, mis ka ju väga põhjamaised riigid ja miks nad mulle meeldivad- nad erinevad teistest põhja-euroopa riikidest, eelkõige brittidest, oma mängufilosoofia poolest. Jalgpall peab liikuma võimalikult palju maad mööda ja kombinatsiooniline ning palli valdamisele üles ehitatud taktika on ainus võimalus vastane oma pilli järgi tantsima panna. Taanlased erinevad nt. rootslastest just selle kombinatsioonirikka ja domineeriva mängustiili poolest. Ja mida me eile nägime. Makedoonia tegi täpselt sama meiega, sinisärgid ainult ajasid valgesärke taga ja väsitasid ennast, ise palli võites, pekstakse see ette. Nii ei saa ju mängida. Kuigi praeguste koondislastega seda enam ei tee, siis oleks minu subjektiivne ettepanek, et noorte õpetamiseks oleks vajalik just sellist mängustiili õpetada, kus tsenderdused ja pikk pall on alati tagumine lahendus ning korralik palli valdamine, täpne söödutehnika ja mängijate tehniliste oskuste arendamisele suunatud töö oleks prioriteet.

Kommentaar

Proovin ka midagi kokku meisterdada.

------------------------------Poom---------------------------

---Jääger----------Piiroja--------Stepanov----------Rooba

---Lindpere--------Dimitriev------Vassiljev----------Klavan

-----------------Oper---------------Neemelo----------------

Varus: Kink, Purje, Kruglov, Reim, Allas, Rähn, Kotenko, Smirnov, Bärengrub
              "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Juutide vastu siis. Mul on kopp ees sellest kaitsemängust. Terve oma elu olen näinud koondist kaitsmas. Kink väljakule ja las teised lapivad tema auke!

------------------------------Poom---------------------------

Jääger-------------Piiroja--------Stepanov-----------Klavan

Lindpere-----------Dimitriev------Vassiljev-------------Kink

------------------------------Oper----------------------------

----------------------------Neemelo--------------------------

Varus: Purje, Reim, Kruglov, Viikmäe, Rähn, Kotenko, Teever, Bärengrub

Kommentaar

“Ei saa siiani aru, miks Jelle hollandlasena sellist brittide primitiivset stiili ikka soosib” /c / midfielder

“britti primitiivne stiil”- anakronism, parimad brittid meeskonnad (Arsenal, MU, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Rangers, Celtic (?-ma ei näinud seda meeskonda kaua aega)) mängivad kombinatsioonistiili. Mängustiil sõltub (peamises) palluritevalikust.

„Kuigi ega meie meeste tehnika puudujäägid ja kõige elementaarsem pallivaldamine on muidugi juba klassi võrra nõrgem enamikest meie vastastest” /c / midfielder

Valdav enamik meie vastasi trennivad 11 kuud aastas lageda taeva all ja headel väljakutel. Me trennime lageda taeva all umbes 6 kuud aastas; ülejäänud kuudes trennime koolisaalides või kohevas lumes.

“Siin on puudujäägid juba noorte ea treeningtöös. Siin keegi mainis, ei mäleta mis teemas, et kui noorelt on priroteet füüsis ja vastupidavus, kuid tehnikale pööratakse väga vähe tähelepanu, siis siia see koer ongi maetud” / c/ midfielder

Sellega sa vastasid küsimusele-”Miks me kaotame Norra 0:5, ning miks meie noored on nii kehvad”.
                  Lisan, et Tallinnas 7-8 aastat tagasi suri õuejalgpalli. Mu maja juures lapsed ei mänginud õuejalgpalli juba kaua aega; vahel nad mängivad „v trista“ kunstiväljakul. Lapsena ma mängisin õuejalgpalli umbes 3-4 tundi päevas (pühapäevades: keskpäevast-õhtuni).
                  Tehnika alusi rajatakse ning lihvitakse mitte jalgpallisektsioonis, vaid õues.

“et noorte õpetamiseks oleks vajalik just sellist mängustiili õpetada, kus tsenderdused ja pikk pall on alati tagumine lahendus ning korralik palli valdamine, täpne söödutehnika ja mängijate tehniliste oskuste arendamisele suunatud töö oleks prioriteet” /c/ midfielder

Vastan tsitaadiga- “Pealegi vajas koondis just Liivamaa tüüpi, aga mitte Kirsipuu (Paul) stiiliga mängijat” / c/ Roman Ubakivi, 1995 a.

Kommentaar

Loodetavasti teevad Kink ja Purje hea partii euromängus ja Jelle otsustab koondisse kaasata.
                    Aga kas keegi oskab öelda kuidas Vitali Leitan Levadia eest on see hooaeg mänginud ?

Kommentaar

Neli inglise tippklubi mängivad tõesti kombinatsioonilist vutti, kõige rohkem muidugi Arsenal ja miks, seepärast et albioni meeste endi hulk põhikoosseisus on sisuliselt veerand. Ja miks ei näinud me koondise esituses mm-il seda kombinatsioonirikast mängu. Väga lihtne, välismängijad on lihtsalt domineerivamad ja selle arvelt see edu ka tuleb, samas hispaania ja itaalia tippklubides (va. Inter) on kohalike meeste osakaal ikka suurem ja la ligas ning serie a-s tervikuna on leegionäride hulk premieriga võrreldes pea poole väiksem. Aga see võrdlus kipub juba siit teemast väljuma.

Parandan, mitte Arsenalis pole inglaste hulk põhis veerand, vaid kogu nelja tippklubi peale. Gunnerites pole peale A. Cole lahkumist ühtki kohalikku, kes algkoosseisu mahuks ja see tendents on süvenev.

Kommentaar

...aga äkki hoopis:
                        -----------------------------POOOOOOM----------------------------------

Jääger------Piiroja------------Stepanov(?)------------------------Kruglov--

TERVE Smirnov--------Vassiljev--------------Dimitrjiev----------Klavan----

------------Oper ----------------Voskoboinikov---------------------------

Varus: Rooba, Kotenko, Reim,Teever, Lindpere, Purje, Neemelo,Terja
                        Peatreener. Hr. Rüütli
                        Last edited by zigull182; 15.09.06, 23:27. Põhjus: paar nime puudu:D
                        winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

naljamees oled või
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
                            ...aga äkki hoopis:
                            -----------------------------POOOOOOM----------------------------------

Jääger------Piiroja------------Stepanov(?)------------------------Kruglov--

TERVE Smirnov--------Vassiljev--------------Dimitrjiev----------Klavan----

------------Oper ----------------Voskoboinikov---------------------------

Varus: Rooba, Kotenko, Reim,Teever, Lindpere, Purje, Neemelo,Terja
                            Peatreener. Hr. Rüütli
                            Purjus oled w??

Kommentaar

Rääkige mulle ka mis teile zigulli pakutus nalja pakub ?
                              Algselt postitas budulojus
                              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Vassiljev on kül viimasel ajal head mängu näidand ,aga ma ei paneks teda veel põhisse ma usun ,et äärel on Terja parem kui Smirnov(olgu ta siis terve või vigastatud) ja Voskut ma kohe kindlasti ei näeks põhis sellel kohal näeks pigem Viikmäed(kes Zigulli koondisesse ei mahtunundki)

Kommentaar

Working...
                                X