Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Dream Team!?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ega minagi ei arva et nad siis varus on, eriti Piiroja, aga konsa võib selleks ajaks juba Opist parem olla. Ma tahtsin selle koosseisuga tegelikult rohkem seda öelda, et siis võib Ojamaa koondisesse pääseda.
    Algselt postitas Cule
    Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

ALECOQQ, CHELSEAFC

Nägin Reimi keskkaitsja kohal, nägin Operi keskpoolkaitsja ning äärpoolkaitja kohtadel. Mis siis?

Sa arvad et Klavanist saab hea tase poolkaitsja?

Keskkaitses peavad mängima Stepanov ning Piiroja, aga mängu tugevdamise VARIANDIKS (!) tuleb vist proovima Klavani keskkaitsja ning Stepanovi/Piiroja kohal.

Kommentaar

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
        rohkem seda öelda, et siis võib Ojamaa koondisesse pääseda.
        kahe aasta pärast?
        Tule mõistusele
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
          Keskkaitses peavad mängima Stepanov ning Piiroja, aga mängu tugevdamise VARIANDIKS (!) tuleb vist proovima Klavani keskkaitsja ning Stepanovi/Piiroja kohtadel.
          Aga ei pea ju absurdseid variante panema vasakkaitsesse. Kuigi Kruglov on viimasel ajal ikka väga pask, siis ma ei usu et Piiroja vasakkaitses paremini hakkama saaks.
          Algselt postitas budulojus
          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
            Aga ei pea ju absurdseid variante panema vasakkaitsesse. Kuigi Kruglov on viimasel ajal ikka väga pask, siis ma ei usu et Piiroja vasakkaitses paremini hakkama saaks.
            Ma ka ei usu, sest Piiroja ei ole piisavalt kiire ja tehniline.
            Algselt postitas Cule
            Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas triobet
              18aastaselt eesti koondises on siis nii ebareaalne? Tule ise mõistusele, tegu pole Brasiilia vaid Eesti koondisega
              Jess jess, ma mõtlesin sama aga ei tahtnud vaidlema hakata.
              Algselt postitas Cule

Kommentaar

Kui vanalt Reinumäe debüüdi tegi? 18?
                Algselt postitas budulojus
                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas triobet
                  18aastaselt eesti koondises on siis nii ebareaalne? Tule ise mõistusele, tegu pole Brasiilia vaid Eesti koondisega
                  2 aastaga saab ta võib-olla reservi Derbys, mitte koondisesse.

Kommentaar

See Ojamaa koosseisudesse lisamine on umbes sama nagu kolm-neli aastat tagasi, kui Ahjupera igas tiimis oli.

Kommentaar

Kas näiteks Ragnar Klavan mitte 17 aastasena koondisedebüüti ei teinud? Seega, Ojamaa võib hea arengu korral küll kahe aasta pärast mütsi kätte saada. Mitte, et ta koondises põhitegijaks saaks, aga debüüdi võib küll nii noorelt saada.
                      "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

parim on minu arvates Kams

Kommentaar

Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitust
                          parim on minu arvates Kams
                          Parima mängija kohta saad oma arvamust avaldada isegi selleks spetsiaalselt loodud teemas.
                          Algselt postitas Cule

Kommentaar

Algselt postitas triobet
                            ma ei tahaks üldse seda pohlaku asja jälle ajama hakata( austan tema tööd eesti jalgpalli heaks jne), aga arvan, et selles, kes koondisesse saavad, on pohlaku käsi mingil määral ikka sees. Klavan oli talent ja pohlak teadis, et kui ta mängib A koondises, siis on kergem teda müüa. Ojamaa on pohlaku jaoks aga kadunud juba selles mõttes(rahad käes), niiet ei usu, et poissi kutsutakse nii noorelt. Pigem on koondises paari aasta pärast nt Anier, kelle müügist saaks pohlak jälle hea raha taskusse pista. Selline asi pole tegelikult õige, aga mis siin ikka teha saab.

Ja nendele, kes tulevad nüüd rääkima, et miks siis koondises on Levadia mängijaid ka nii palju viimasel ajal, ütlen ma seda, et vaadake, kes nende agent on. Ega ometi mitte pohlaku suur sõber tarmo lehiste:O

Loodan väga, et nii hull see asi seal koondises siiski pole, aga olen kindel, et mingil määral kindlasti on.
                            Koondise treener ka mõnikord valib mängijaid koondisesse.
                            Algselt postitas Cule

Kommentaar

Algselt postitas triobet
                              seda muidugi. lihtsalt ma arvan, et mingil määral on ka pohlaku käsi seal mängus. võin muidugi ka eksida.
                              Njah, sa pole kindlasti ainus kes nii arvab.
                              Algselt postitas Cule

Kommentaar

Algselt postitas hacker12 Vaata postitust
                                klavan on 100% vasak äär
                                on eesti koondise ette näidata hea TULEMUS mängust, kus klavan mängib kas keskkaitses või keskpoolikus
                                Eesti-Inglismaa.
                                slimm.ee

Kommentaar

Working...
                                X