Ega minagi ei arva et nad siis varus on, eriti Piiroja, aga konsa võib selleks ajaks juba Opist parem olla. Ma tahtsin selle koosseisuga tegelikult rohkem seda öelda, et siis võib Ojamaa koondisesse pääseda.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Dream Team!?
Collapse
X
-
ALECOQQ, CHELSEAFC
Nägin Reimi keskkaitsja kohal, nägin Operi keskpoolkaitsja ning äärpoolkaitja kohtadel. Mis siis?
Sa arvad et Klavanist saab hea tase poolkaitsja?
Keskkaitses peavad mängima Stepanov ning Piiroja, aga mängu tugevdamise VARIANDIKS (!) tuleb vist proovima Klavani keskkaitsja ning Stepanovi/Piiroja kohal.
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustrohkem seda öelda, et siis võib Ojamaa koondisesse pääseda.
Tule mõistuseleINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustKeskkaitses peavad mängima Stepanov ning Piiroja, aga mängu tugevdamise VARIANDIKS (!) tuleb vist proovima Klavani keskkaitsja ning Stepanovi/Piiroja kohtadel.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustAga ei pea ju absurdseid variante panema vasakkaitsesse. Kuigi Kruglov on viimasel ajal ikka väga pask, siis ma ei usu et Piiroja vasakkaitses paremini hakkama saaks.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas triobet18aastaselt eesti koondises on siis nii ebareaalne? Tule ise mõistusele, tegu pole Brasiilia vaid Eesti koondisegaAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Kas näiteks Ragnar Klavan mitte 17 aastasena koondisedebüüti ei teinud? Seega, Ojamaa võib hea arengu korral küll kahe aasta pärast mütsi kätte saada. Mitte, et ta koondises põhitegijaks saaks, aga debüüdi võib küll nii noorelt saada."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitustparim on minu arvates KamsAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas triobetma ei tahaks üldse seda pohlaku asja jälle ajama hakata( austan tema tööd eesti jalgpalli heaks jne), aga arvan, et selles, kes koondisesse saavad, on pohlaku käsi mingil määral ikka sees. Klavan oli talent ja pohlak teadis, et kui ta mängib A koondises, siis on kergem teda müüa. Ojamaa on pohlaku jaoks aga kadunud juba selles mõttes(rahad käes), niiet ei usu, et poissi kutsutakse nii noorelt. Pigem on koondises paari aasta pärast nt Anier, kelle müügist saaks pohlak jälle hea raha taskusse pista. Selline asi pole tegelikult õige, aga mis siin ikka teha saab.
Ja nendele, kes tulevad nüüd rääkima, et miks siis koondises on Levadia mängijaid ka nii palju viimasel ajal, ütlen ma seda, et vaadake, kes nende agent on. Ega ometi mitte pohlaku suur sõber tarmo lehiste:O
Loodan väga, et nii hull see asi seal koondises siiski pole, aga olen kindel, et mingil määral kindlasti on.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas hacker12 Vaata postitustklavan on 100% vasak äär
on eesti koondise ette näidata hea TULEMUS mängust, kus klavan mängib kas keskkaitses või keskpoolikus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar