Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iisrael

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti - Iisrael\'

Algselt postitas god

kust vaatad seda? netti ei ole kellelgi üles lastud video???
    Ole lahke, Kaljuveer lasi just ülesse :P

Kommentaar

no kle jah...uefa lehel on isegi ju vormid valetpidi mis sa veel siis tahad:P
      > Rhyne [RFT] Raftiq <

Emmaste JK Dagöplast (KJK Dagö) nr. 14

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk

Algselt postitas IndrekL

EESTI POOOLITSEEI!

Mõnusalt peedistavad inimesi...
        OOOOjaaaaa kuidas need mendid seal staadioni ümbruses inimesi maha võtsid......ja oi raisk kui ülbelt nad suhtlesid inimestega......\"mis sa tahad väita,et sa pole joonud raisk või\"?\"tõmba eemale raisk kui sa ei taha kongi sattuda!\"...\"mida sa raisk ütlesi\" jne.Ühel nendest oli \"RAISK\" iga lause alguses keskel ja lõpus.

To serve and protect raisk
        ... esimest korda 14 aasta jooksul õnnestus mul kodumängu vangikongist kaasaelada,
        turvamees leidid et olla üks lipp natsisümboolikat meenutav´seepeale ei meeldinud minu poolne viide sellele et tal üks pagun viltu peal ja nii ta läks.. aga kesklinna politsei oli väga tore ..nag käsid mulle koguaeg ütlemas mis väljakul sünnib : Viikmäe lõi tühjast mööda , Neemelo lõi peaga napilt üle lati jne jne.
        RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa

Algselt postitas päkapikk

Algselt postitas IndrekL

EESTI POOOLITSEEI!

Mõnusalt peedistavad inimesi...
          OOOOjaaaaa kuidas need mendid seal staadioni ümbruses inimesi maha võtsid......ja oi raisk kui ülbelt nad suhtlesid inimestega......\"mis sa tahad väita,et sa pole joonud raisk või\"?\"tõmba eemale raisk kui sa ei taha kongi sattuda!\"...\"mida sa raisk ütlesi\" jne.Ühel nendest oli \"RAISK\" iga lause alguses keskel ja lõpus.

To serve and protect raisk
          ..nag käsid mulle koguaeg ütlemas mis väljakul sünnib : Viikmäe lõi tühjast mööda , Neemelo lõi peaga napilt üle lati jne jne.

jumal tänatud et sa neid ei näind

Kommentaar

jumal on tõesti juut...
            käisin kohapeal ja eesti küll kaotas seisuliselt aga minujaoks oli ikkagi platsil võitja eesti...
            naq üks nike sektoris hüüdis ,,Iisrael pole euroopa liidus, need poisid tulevad ju aafrikast\'\'

mäng iseenesest oli hea.. aga alati jääb i\'le täpp peale panemata

Kommentaar

Tervitan toredaid falcki poisse ja soovitan sõõrumaal ülevaatlikum arstlik test enne töölevärbamist teha...
              Ja müts maha Papa ja Koja ees kes need idioodid seal paika panid
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

vaatan ja vaatan seda viikmäe võimalust. ta on ikka jumala puujalg, temal ei ole see ravitav kah. 100%-lise võimaluse lööb taevasse. aga kruglov andis ikka päris hea karistuslöögi ja teie tahate nahka koondisesse?
                Eesti surub kõik vastased vastu muru
                ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Algselt postitas god

aga kruglov andis ikka päris hea karistuslöögi ja teie tahate nahka koondisesse?
                  asi selles, et nahk oleks selle sisse loonud
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Need f..cki vennad on tõesti kuidagi üliaktiivseks läinud, üks hakkas näiteks väravas arutama, et kas mind ikka tasub sarvega (!) sisse lasta. Õnneks oli üks teravam pliiats kõrval ja pani kiirelt mõistuse pähe. Samas peab tunnistama, et mulle on seni ette sattunud eranditult viisakad indiviidid - nagu ka see võmm, kes mul käskis väljas pooliku õlle maha valada. Kuna oli juhtumisi sõbra õlu, siis ei tekkinud probleemi :P. Üleüldse vähemalt mulle tundub, et kui sa neile midagi vastu ei hakka ehitama, siis ilmaasajata ka ei keerata. Jah, muidugi on erandeid, aga vähemalt minu senised kogemused on normaalsed. Las ta möliseb korra ja näitab oma ego, neela alla, saad vähemalt rahus mängu näha.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

Algselt postitas god

aga kruglov andis ikka päris hea karistuslöögi ja teie tahate nahka koondisesse?
                      asi selles, et nahk oleks selle sisse loonud
                      nahk vast ei jõua lüüagi nii tugevalt

Kommentaar

Asi polnudki ütlemises või keelamises.Kaks klouni otsustasid lihtsalt tribüünile turnida ja rääkimata lapse tõukamisest segasid nad umbes 10-l inimesel vaatamist.Tribüünile tulid nad sellepärast,et pudel visati alla aga minu arvamus on,et kui sa kindlalt ei tea kes viskas siis ära roni süütuid segama vaid vahi all silmad punnis kuni näed kes viskas.

INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Asi polnudki ütlemises või keelamises.Kaks klouni otsustasid lihtsalt tribüünile turnida ja rääkimata lapse tõukamisest segasid nad umbes 10-l inimesel vaatamist.Tribüünile tulid nad sellepärast,et pudel visati alla aga minu arvamus on,et kui sa kindlalt ei tea kes viskas siis ära roni süütuid segama vaid vahi all silmad punnis kuni näed kes viskas.
                          all need teised falcki pässid seal jälgisid seda ja üks päss vist omaaruga seal seletas sellele punase fliisiga vennale, kes viskas, siis nad kobisid sinna üles, kõigil oks laiali ja tegijad poisid aga nagu ma aru sain ei saanud nad kedagi kätte? mõtetu. ja üldsegi, fännid, kas on ikka vaja asju loopida sealt alla?

Kommentaar

Algselt postitas god

all need teised falcki pässid seal jälgisid seda ja üks päss vist omaaruga seal seletas sellele punase fliisiga vennale, kes viskas, siis nad kobisid sinna üles, kõigil oks laiali ja tegijad poisid aga nagu ma aru sain ei saanud nad kedagi kätte? mõtetu. ja üldsegi, fännid, kas on ikka vaja asju loopida sealt alla?
                            Kusjuures kohe kui pudel visati siis teravam pliiats punases näitas üles piirde taga olevale turvajale õiget meest e. näitas,et viskas see kes käsi kuklal hoidis aga miks nad ümber mõtlesid ma ei tea.Ju see prillidega vanem tont hakkas kahtlema.Viskaja sai sõprade käest piisavalt hurjutada,loodetavasti enam ta nii ei tee.
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Viskaja sai sõprade käest piisavalt hurjutada,loodetavasti enam ta nii ei tee.
                              tublid sõbrad siis ja ta parem ärgu tehku jah, muidu topitaksegi need falcki vennad sinna ette.

Kommentaar

Ühe naise arvamus Eesti ja kogu Euroopa jalgpallikultuurist http://buduaar.ee/Kolumnid/Toimetaja/id/58032/

Kommentaar

Working...
                                X