Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kasahstan - Estonia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu isikliku arvamuse kohaselt on Rüütli inimesena liiga leebe koondisetreener. Tegemist on pigem mingi puhkelaagriga mitte professionaalsete pallurite tõsise ettevalmistusega.

Mitte et mul miskit selle vastu on, kui pallurid vahepeal lasevad rihma nata lõdvemaks ning lubavad endale mõne klubitamise, kuid praegusel juhul tundub, et asi ei piirdu aint sellega.

Ütlen jätkuvalt, Rüütli ei ole minu arvates hea koondisetreener. Tõsi Levadiaga tegi ta tõesti supertööd, kuid praegusel juhul tundub, et ka Flora juhendamist ei ole ta kõige paremini alustanud.

Ja noh, need kommentaarid, mis ta meediale pidevalt laob, see on täielik möla.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
      Minu isikliku arvamuse kohaselt on Rüütli inimesena liiga leebe koondisetreener. Tegemist on pigem mingi puhkelaagriga mitte professionaalsete pallurite tõsise ettevalmistusega.

Mitte et mul miskit selle vastu on, kui pallurid vahepeal lasevad rihma nata lõdvemaks ning lubavad endale mõne klubitamise, kuid praegusel juhul tundub, et asi ei piirdu aint sellega.

Ütlen jätkuvalt, Rüütli ei ole minu arvates hea koondisetreener. Tõsi Levadiaga tegi ta tõesti supertööd, kuid praegusel juhul tundub, et ka Flora juhendamist ei ole ta kõige paremini alustanud.

Ja noh, need kommentaarid, mis ta meediale pidevalt laob, see on täielik möla.
      Mulle on siiamaani mõistmatu kunagine hüsteeria Viggo Jenseni vastu. Kusjuures tulemused, mida see va mahatambitud romb koondisele tõid olid igati korralikud. Ka ei olnud vanahärra stampides kinni, kutsus koondisse unustatud vanu ja ka lootustandvaid noori.
      Kas äkki mees nõudis end turvaliselt ja mugavalt koondisesse sisseseadnud mängijatelt liiga palju?

Kommentaar

"Кстати, эстонцы по-моему на втором месте по скорости в мире, поэтому мы их выграли. На первом черепахи."

..kas tõesti sellise kommentaari lisas ka see kasahhide fritsust peatreener...`? Päris nagla siis ju...
        RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
          "Кстати, эстонцы по-моему на втором месте по скорости в мире, поэтому мы их выграли. На первом черепахи."

..kas tõesti sellise kommentaari lisas ka see kasahhide fritsust peatreener...`? Päris nagla siis ju...
          Sakslaselt oleks sellist jumorit palju oodata.
          Ikka mingi kazahstanski forumez Kuanysh, või mis ta nimi õieti oli.

От дальних берегов Камчатки до гор Кавказа и Карпат нигде и никогда не будет команды лучше, чем "Кайрат"!

Kommentaar

Selline siis kasahhide meeleolu.

Ну вот и ребята нас порадовали и конешно тренер 5+

Можем ведь играть и без Смакова и без других! Вдвойне приятно выигрывать такой омоложеной сборной! С первой и при этом уверенной победой Шторка и его компанию!!! Браво!!!

Спасибо кстати ФФК за то что хоть текстовую трансляцию да организовали - пару лет назад об подобном можно было только мечтать, а сейчас мы все-таки прогрессируем, современные технологии используем и то приятно!

Kommentaar

kasahhi treeneri sõnadest loen välja, et eestlased peksid palju pikka palli, mis tulu ei toonud ... hmm .. kas ma olen seda kusagil enne kuulnud
              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

mängutulemusel oli eesti poolt vaadates 1 positiivne asi. kui rähni 25 m kauguselt väravapoole saadetud pommmmm oleks võrku sahistanud, ei oleks ta saanud osaleda hõbepalli valimisel, kuna keegi ei filminud mängu Seega, hea ei skooritud kasahhide vastu
                //

Kommentaar

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
                  mängutulemusel oli eesti poolt vaadates 1 positiivne asi. kui rähni 25 m kauguselt väravapoole saadetud pommmmm oleks võrku sahistanud, ei oleks ta saanud osaleda hõbepalli valimisel, kuna keegi ei filminud mängu Seega, hea ei skooritud kasahhide vastu
                  Ma ei saand midagi aru.
                  LFC

Kommentaar

Teatud kohtadel on tekkinud konkurents, tuleb otsustada, kes saab mängida ja kes istub pingil. Näiteks kas kaitses Klavan või Kruglov, Rähn või Bärengrub, keskel Vassiljev või Dmitrijev,” rääkis Rüütli. ...................krt ma ei saa aru sellest ka sa mees ei suuda otsustada kes on kaitses Klavan või Kruglov...ryytli on tross

Kommentaar

väga lihtne, Klavan, Bärengrub ja Dmitrijev.
                      LFC

Kommentaar

Treener räägib pressikal ühte juttu ja siis kodustele leheneegritele teist. Mida fakki ? Ja siis ... pole särke , mängitakse jumal teab mis vormis. Aga ,kui mõnel poisil oleks olnud koondise debüüt ? Mis te selle peale kostaksite ? Mina mängijana oleks kogu selle klounaadi NAHHUI saatnud, krt. koondise mäng ja ma pean mingite hohollide särgis mängima ja hümni ka veel kuulma. Tore küll.
                        Ime ,et lambavestides ei mängitud.
                        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                          Treener räägib pressikal ühte juttu ja siis kodustele leheneegritele teist. Mida fakki ? Ja siis ... pole särke , mängitakse jumal teab mis vormis. Aga ,kui mõnel poisil oleks olnud koondise debüüt ? Mis te selle peale kostaksite ? Mina mängijana oleks kogu selle klounaadi NAHHUI saatnud, krt. koondise mäng ja ma pean mingite hohollide särgis mängima ja hümni ka veel kuulma. Tore küll.
                          Ime ,et lambavestides ei mängitud.
                          lambavestides aga miks neil siis ei olnud valgeid särke kaasas??? ei olex ju palju ruumi v6tnud...

Kommentaar

ma arvan et 6igem olex mäng lihtsalt pidamata...

Kommentaar

siuke ilus juubliaasta algus siis
                              ei tea kas brasside vastu mängime nõmme kalju särkides või
                              tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

nendes roosades, mis kunagi olid.
                                aga no, arvan sammuti, et kõige õigem asi on see, et rüütli ei ole õige koondise treener.
                                kurat. pohlak võiks ise koondise treener olla. usun, et oleksid ka suht kõvad tulemused. aga kui rüütli on ka umbes järgmine aasta, siis on teada, et piiroja võetakse ka põhist ära ja mõista mõista, kes teda asendama hakkab. õige. rüütli poeg

Kommentaar

Working...
                                X