Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kasahstan - Estonia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kurat, siin räägitakse Ojamaast kui mingist jumalast, jah tahaks näha kuidas üks mees muudab kõik ära ja võitu kukub kui taevast. Ega kui peatreenerile piisab vaid 2:0 kaotusest mingile kasahhi noortekoondisele, siis ei hakkagi midagi muutuma.

Kommentaar

Tuleb välja, et Kasahhi noortel on tulevikku Las noored paar aastakest veel olla rahus, et korralikult areneda, küll siis saab need Ojamaad, Anierid ja Allikud kah kutsuda.

Kommentaar

Vastik lugeda seda hala siin. Varem vinguti muudkui, et sõprusmängudel ei katsetata üldse, kuigi just selleks nad head on. Rüütli katsetas, andis teisel poolajal mõnele mehele võimaluse, mäng lagunes ja nüüd virisetakse, miks tulemust ei ole. Aga alati ei olegi nii, et saab kõik, mida tahad. Vahel tuleb lihtsalt valida. Ja keda õigupoolest see kuskil soojal maal kasahhidega tehtud madina tulemus üldse kotib? Äkki ootaks valikmängud ära ja kui sealt ei tule tulemust ei tule, siis hakkaks virisema.. Viimane tõsine mäng oli mäletatavasti 0-0 Türgiga, tuletage nüüd kallid virisejad meelde oma tolleaegset kiidulaulu. Aga ei muidugi, kohe kui koondis libastub, siis tuleks kõik ahju visata. Me oleme ju nii sitad vingvingving... Ei suuda isegi Kasahstani võita vingvingving.. Aga korra võiks tänase päeva jooksul mõelda ka, mitte lihtsalt lahmida. Äkki võit ei olnudki eesmärgiks? Äkki tahtis Rüütli lihtsalt näha, mis seisus praegu mehed on? Virisete, nagu oleks tegemist olnud aasta tähtsaima mänguga. Oleks siis keegi meist kohal olnud, võiks tõesti mängupilti kritiseerida, aga milleks mingi mõttetu mängu tulemuse pärast sellist hädakisa teha?
        20 LEGEND

Kommentaar

Ma ei saa üldse aru kuidas inimestele läheb korda mingisugused sõprusmängud :S See ongi koht kus saab katsetada uusi mängijaid ning taktikat! Mujal seda pole ju võimalik,üks nutt ja hala käib,saaks aru et tegemist mingi MM või EM tsükkliga,siis oleks põhjust aga mingi näruse treening/sõprusmängu pärast hakata paanikat tegema-mõttetu.

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
            Vastik lugeda seda hala siin.
            Keegi ei käsigi sul lugeda, ignoreeri kui ei meeldi.

Varem vinguti muudkui, et sõprusmängudel ei katsetata üldse, kuigi just selleks nad head on. Rüütli katsetas, andis teisel poolajal mõnele mehele võimaluse, mäng lagunes ja nüüd virisetakse, miks tulemust ei ole.
            Millistest katsetustest sa siin üldse õieti räägid. Kulla mees, Eesti läks mängima oma parimas koosseisus (v.a. Londak). Katsetasid kasahhid, kes tulid B-koondisega välja.

Ja keda õigupoolest see kuskil soojal maal kasahhidega tehtud madina tulemus üldse kotib?
            Las ma pakun...eee...enamust Eesti jalgpallisõpru?

Äkki võit ei olnudki eesmärgiks? Äkki tahtis Rüütli lihtsalt näha, mis seisus praegu mehed on?
            Jah, muidugi, võit ei olnud eesmärgiks. Palun ära tee nalja!

Virisete, nagu oleks tegemist olnud aasta tähtsaima mänguga. Oleks siis keegi meist kohal olnud, võiks tõesti mängupilti kritiseerida, aga milleks mingi mõttetu mängu tulemuse pärast sellist hädakisa teha?
            Mängupilt oli meile ju teada Rüütli ja co juttude põhjal. Olime nagu ülekaalus, aga väravad lõid kasahhid. Paraku see, kes väljakul domineerib, see ei lähe kuhugi kirja. Kirja läheb tulemus. Mõttetu mäng? Ametlik maavõistlus EI OLE mõttetu mäng.
            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Deem nad nende Sahtjori särkidega mängisid, oleks läinud kohalikku spordipoodi ja oleks ostnud posu mingeid valgeid jalkasärke, kasvõi Reali omasi või mida iganes, oleks tulemus ka tulnud
              Amatööride värk ikka, raske on mõlemad kitid meeskonnale kaasa võtta? Mis siis oleks saanud kui mingi kohalik vargapoiss oleks 10 särki hotellist ära näpanud, ilma Sahtjorita oleks klappinud särke või vahetused tegemata jätnud?

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
                Kas ma naeruvääristasin Allikut ja Anieri? Omast arust mitte.
                Just koondise mängud tekitavad selgroogu, seepärast tahan Ojamaad näha sinises A-koondises. Näited tuua, kus 18 aastased paugutavad ja möllavad on terve maailm täis. Eestis ei ole nii palju talenete, mida sahvris peidus hoida ja mõelda, et küll tuleb tema aeg... Kui Zenjov on 19 ja mängib koondises, siis miks Ojamaa ei võiks mängida?
                Või siis loota Anieri, Alliku või jumal teab kelle peale? -Selline lause ei ole just kõige postiivsemas võtmes.
                Näited, kus 18 aastased möllavad ja paugutavad, neid on, aga mitte terve maailm täis- pigem mõned üksikud juhud.
                Ja kui ta oleks see paugutav ja möllav 18 aastane, oleks ta juba ammu Derby põhimeeskonnas(Tavaliselt sellised võetakse esinussatsi juba 16. aastaselt).
                Ja pane tähele, sügisel 2009 on Ojamaa nagunii koondises- kõigi eelduste kohaselt tal siis profiliping taskus ja esndusmeeskonnas.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                  Millistest katsetustest sa siin üldse õieti räägid. Kulla mees, Eesti läks mängima oma parimas koosseisus (v.a. Londak). Katsetasid kasahhid, kes tulid B-koondisega välja.
                  Esiteks puudus tähtsaim mängija üldse - Oper. Ilmselt testiti eelkõige meeste seisundit peale talvepuhkust, aga seda arvamust ma juba eelmises postituses väljendasin. Armeenia on vaid pooleteise kuu kaugusel, eilne tõi kindlasti väärtuslikku infot. Ega nalja pärast ei vahetata 4 meest 11-st välja poolajal ja ülejäänud kaks vahetusmeest lasti ka platsile vähem kui tunniajalist mängu. Mindi ikka täiega võitu taga ajama, jah?

Las ma pakun...eee...enamust Eesti jalgpallisõpru?
                  Huvitav küll, ainuke ülekanne oli ÕL'i tekstikas ja üleüldse meediakajastus oli meeletu, eks. Ütle mulle, kus me üldse proovima peaks ja laskma kuttidel vabalt mängida, kui mitte sõprusmängus? Ainukene mõju sellel mängul on reitingutabelile. Kas see mõjub sulle mingit sorti riistapikendusena, kus meie koondis seal asub?

Jah, muidugi, võit ei olnud eesmärgiks. Palun ära tee nalja!
                  Ei üritanudki humoorikas olla, aga selle ma seletasin ilmselt oma eelmiste tsitaatide vastustega juba kenasti ära.
                  20 LEGEND

Kommentaar

tuleb 16-aastane Joonas Tamm ja paugutab kõigile!

Kommentaar

Ma arvasin veel enne mängu et vaat et eesti teeb 3:0 ära neile aga õnneks ei läinud täiesti vastupidi...

Kommentaar

to vtp: Ega keegi polegi öelnud, et see nüüd elu mäng, aga see mäng näitab märke, et koondises pole kõik korras, kui juba Kasahhi noortele kaotatakse. Väljakul oli A ja B koosseis ja mõlemal poolajal tuli üks värav.

Kommentaar

Ilmselt testiti eelkõige meeste seisundit peale talvepuhkust, aga seda arvamust ma juba eelmises postituses väljendasin
                          See vabandus on juba Eestis legendaarne, et meil on talvepuhkus ja testime. Teistel on samuti talvepuhkus ja ka nemad testivad, aga millegipärast kaotajapooleks oleme reeglina ikkagi meie. Kuidas meile see talvepuhkus küll nii rängalt mõjub ja teistele mitte?

Armeenia on vaid pooleteise kuu kaugusel, eilne tõi kindlasti väärtuslikku infot. Ega nalja pärast ei vahetata 4 meest 11-st välja poolajal ja ülejäänud kaks vahetusmeest lasti ka platsile vähem kui tunniajalist mängu. Mindi ikka täiega võitu taga ajama, jah?
                          Kindlasti oli nii Rüütli kui mängijate eesmärgiks eile ikkagi võit võtta. Ei kahtle sugugi, et see mäng andis Rüütlile olulist infot mänguks Armeeniaga, kuid fakt on see, et me kaotasime praktiliselt oma parima koosseisuga mängides kuivalt Kasahhi B-koondisele.

Ütle mulle, kus me üldse proovima peaks ja laskma kuttidel vabalt mängida, kui mitte sõprusmängus?
                          Mida tähendab "vabalt mängida"? Kasahhid ei mänginud "vabalt"? Nemad läksid kindlalt mängu võitma? Nemad ei proovinud, ei katsetanud? See vabandus ajab pehmelt öeldes naerma, nagu me oleme ainsad, kes katsetavad ja proovivad. Kõik teevad seda, aga kaotame millegipärast meie.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Aga üldse mida oli Rüütlil katsetada ? Kõik parimad mehed olid kohal, aasta juba on neid treenitud ,mis kuradi katsetamine ma ei saa aru? Oleks siis ,et terve trobikond mingeid uusi nägusid aga kõik sama punt ,kes imes Bosnia käest 7-0 . Kus on lubatud uus käekiri koondise mängus ? . Üks Türgi viik ja kõik või ?
                            FCF Forever

Kommentaar

Mul ei ole aimugi, mida Kasahhid plaanisid, igatahes piirdus nende testimine kahe vahetusega. Ilmselge on aga, et meie eesmärk number 1 ei olnud mängu võita, vaid saada üks tempokas mäng endale põhjaks enne valikmängude jätkumist.

Minu point on selles, et see üks mäng ei näita midagi, seda enam et mängu tulemusel polnud mingit tähtsust. Samuti ei näita see kuidagi, et koondises on midagi mäda, sest eelmised mängud olid edukad. Oleks siis, et me oleme kaotanud terve rodu mänge, aga ei. Ainult üks libastumine ja juba tahetakse koondist põlema pista. Nagu ma ütlesin, ootame valikmängud ära ja siis hakkame virisema..

Ka ei tähenda see, et me oleme haledad. Kas türklased mängisid meie vastu sitasti sügisel? Tõele au andes olid nad tublid ja väärinuks sellest mängust võitu, aga nii ei läinud meie õnneks. See tulemus ei muutnud neid ju kehvemaks tiimiks. Pall on ümmargune.

Rohkem mul enda teada argumente ei ole, nii et te võite mulle nüüd lõpu peale teha.
                              20 LEGEND

Kommentaar

Kunn on täna kuidagi väga kriitiline
                                mina arvan, et elu läheb edasi ...

OK. kuulsin, et vahetusest oli ainult Kotenko teinud korraliku mängu, teised kõik alla oma taset. kui ikka koondises ei pinguta, siis tuleb anda võimalus järgmistele. koondis on auasi ja sinna soovijaid sirgub meil Eestimaal õnneks iga aastaga üha enam ja enam juurde.

Kommentaar

Working...
                                X