4 kollast kaarti tervele meeskonnale? Mida veel, ja Piiroja kollane kaart?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kasahstan - Estonia
Collapse
X
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustkui keegi leiab ülekande kuskilt netist, andku teada, arvan, et kõik sooviks nähakas etv2 ei näita huvitav?
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustEi näita, ükski kanal ei näita. See ju kuskil Türgis mingis X kohas, X staadionil mille kohta pole mingit infot.Algselt postitas salajane33 Vaata postitustOMG, ma ei tea see Beleki(TopKapi) staadioni kohta pole küll netis mingit inffi, ei usu, et seal ka kaameraid oleks, kui just kasahhid ise ülekannet ei tee. Peab homme Sopcasti lehed läbi käima, aga tänase seisuga pole, ega tule netiülekannet, vb homme muutub midagi.
Kommentaar
-
Minu plaan oleks sellone
Kotenko (46 Pareiko)
Kams (46 Kruglov (ülejäänut II pa siis koha võrra paremal) Jääger Piiroja Klavan
Purje (80 Dmitrijev) Vunk Vassiljev Lindpere
Zenjov (70 Kink) Oper (70 Vosko)
Arvestasin sellega et 5 vahetust saab teha ja võimalikult palju tuleks mehi katsetada. Usun, te eesti lööb 60 min 1-2 väravat ära ja siis vajuvad ära nagu kahjuks tihtipeale.
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustnii palju kui mina aru sain, peaks see olema see staadion...
http://www.dooyoo.co.uk/sports-locat...tas-fc/190840/
kel Google Earth, lennaku koordinaatidele 36.877, 30.937 -- tolle jõe suudmes asub Topkapı palee, nii et äkki see.
(NII PÕNEEEV!)
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar