Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Venemaa-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pane Rambo vernulis
    Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

enne peaks tartu rahu mainima neile (nemad ju siiski palusid seda)

Kommentaar

sõna FAŠIST mõjub alati
        Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

E i saa nagu asjale üldse pihta! Kust võetakse sellised hinnad nagu Jalgpallihaigla Moskvasse sõiduks välja pakub edasi tagasi sõit Tallinn-Moskva -Tallinn 1860.- krooni( neljane kupee) ühe inimese pilet.
          Täna ostsin neli piletit otse Go Railist ja maksin 1336.- per naama
          Ja kohti pidi veel selle hinnaga olema .
          Peale selle on mul Moskvas hotelli kohad olemas.Hotell asub Lokomotiivi staadionilt ühe metroopeatuse kaugusel ja ühe öö hind on 70 USD.
          Toad on kahesed ja seal on ruumi veel ,kui keegi soovib siis saan läbi oma Moskva tuttavate veel kellegile broneerida.

Ma käin peaaegu iga nädal Venemaal ,Piiteris ja ka Moskvas ja karud seal tänavatel ringi ei luusi .
          FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
            2002. aasta sõprusmängule tulid venelased ühe kurikuulsa loosungiga. Me võiks nüüd vastata. Tekstiks näiteks '1940-2006 Rab6 Vernulis'
            Palun ei. Ära isegi pane mingitele sellist mõtet pähe. Sellisel idiootsusel võivad olla väga kurvad tagajärjed.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
              E i saa nagu asjale üldse pihta! Kust võetakse sellised hinnad nagu Jalgpallihaigla Moskvasse sõiduks välja pakub edasi tagasi sõit Tallinn-Moskva -Tallinn 1860.- krooni( neljane kupee) ühe inimese pilet.
              Täna ostsin neli piletit otse Go Railist ja maksin 1336.- per naama
              Ja kohti pidi veel selle hinnaga olema .
              Peale selle on mul Moskvas hotelli kohad olemas.Hotell asub Lokomotiivi staadionilt ühe metroopeatuse kaugusel ja ühe öö hind on 70 USD.
              Toad on kahesed ja seal on ruumi veel ,kui keegi soovib siis saan läbi oma Moskva tuttavate veel kellegile broneerida.

Ma käin peaaegu iga nädal Venemaal ,Piiteris ja ka Moskvas ja karud seal tänavatel ringi ei luusi .

Ei saa ka kuidagi pihta neile hindadele ja organiseerimisele.
              Rong 500 kallim, viisa 150 kallim.... mis toimub???
              Organiseerimine 5+
              Ok! Ootan veel mõne päeva ja kui mingit positiivset infot ei tule siis palun minu bronn maha võtta.

Kommentaar

Homme lähen viisat tegema, loodetavasti ikka saab
                Haa, musta huumorit ka.
                2002. aasta sõprusmängule tulid venelased ühe kurikuulsa loosungiga.
                Me võiks nüüd vastata. Tekstiks näiteks '1940-2006 Rab6 Vernulis'
                Ja mis sul juhtus? Nii lolli teksti pole ammu näinud!

Kommentaar

Jah, ma mõtlesin seda väga tõsiselt, oeh.

Sen, kolmapäeval näeme?
                  Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Jah, ma mõtlesin seda väga tõsiselt, oeh.

Sen, kolmapäeval näeme?

loomulikult!!!

Kommentaar

Väike nõuanne kõigile raudteetranspordi kasutajatele.

Hoidke oma asjadel silma peal. Kolleeg tuli paar päeva tagasi Moskvast rongiga ja tema vagunis tehti üks kupee tühjaks öösel. Kuna arvatavad vargad astusid enne piiri mingis jaamas maha, siis asjad läksid Venemaa avarustele seiklema.
                      tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

.. minu kaudu oleks Moskvasse lisandumas u. 10-kond kauaaegset kaasaelajat, kuna ise ei ole tasunud nn liikmemaksu (kuna keegi ei suuda mulle põhjendada mis selle rahaga mis liikmetelt kogutakse (100.-) ülepea tegema hakatakse , seda enam et MT&#220 mis tagaks bronni ja koha rongis siis ilmselt pean ka hakkama mingeid muid võimalusi otsima kaasa tulemiseks seda enam et teised kauaaegse´d kaasaelajad pole JH liikmed ja ohh hullu, siis ei saa ju kohtasigi rongis. Lisaks ei ole vaatamata päringutele vastatud midagi hotelli kohta. Orgunn hakkab pistu Bonat meenutama
                        RummaBastards!

Kommentaar

Сборная России уходит с «Локомотива»

Национальная сборная России не будет играть на стадионе «Локомотив» до конца нынешнего года. По словам Виталий Мутко, до конца 2006 года матчи сборной России будут сыграны на стадионе «Динамо». Он напомнил о неудовлетворительном состоянии газона стадиона в Черкизово во время недавнего матча отборочного цикла чемпионата Европы-2008 с Хорватией. «Состояние стадионов для нас имеет стратегическое значение", - подчеркнул Мутко, сообщает РИА «Новости».
                          Кроме того, сборная России, возможно, проведет отборочный поединок с командой Эстонии в Санкт-Петербурге. «Если договоримся с эстонцами», - добавил Мутко.
                          В нынешнем году сборной России предстоит провести еще два домашних матча отборочного цикла: с Израилем (7 октября) и Эстонией (11 октября).

Kui eestlastega kokku lepime, võib mäng toimuda St.Peterburis.
                          Mida sellisest avaldusest arvata?

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                            Сборная России уходит с «Локомотива»

Национальная сборная России не будет играть на стадионе «Локомотив» до конца нынешнего года. По словам Виталий Мутко, до конца 2006 года матчи сборной России будут сыграны на стадионе «Динамо». Он напомнил о неудовлетворительном состоянии газона стадиона в Черкизово во время недавнего матча отборочного цикла чемпионата Европы-2008 с Хорватией. «Состояние стадионов для нас имеет стратегическое значение", - подчеркнул Мутко, сообщает РИА «Новости».
                            Кроме того, сборная России, возможно, проведет отборочный поединок с командой Эстонии в Санкт-Петербурге. «Если договоримся с эстонцами», - добавил Мутко.
                            В нынешнем году сборной России предстоит провести еще два домашних матча отборочного цикла: с Израилем (7 октября) и Эстонией (11 октября).

Kui eestlastega kokku lepime, võib mäng toimuda St.Peterburis.
                            Mida sellisest avaldusest arvata?
                            See oleks muidugi super!!!

Kommentaar

Kui Eesti õpiks kasutama ära oma võimalusi, oleks ehk võimalus Paruskidega viiki küll mängida, Lindpere eemaldamisest on ainult kahju. Igasugused Vassiljevid ja Dimitrievid asja ära ei tee

Kommentaar

Ma nüüd ei tea kas see St.Peterburg on hea mõte.
                                Andsin täna viisataotluse sisse ja ankeedile kirjutasin sihtpunktiks Moskva.
                                Ma täpselt ei tea, aga kuri kahtlus närib hinge, et kui piirivalvuril on info minu
                                algse Moskva plaani kohta, siis ta ei vaata Leningradi otsale just hea pilguga.
                                Reisivahendiks märkisin ma ankeedil rongi, nii et lennukiga Peterburgi ka ei saa.

Ma tahaks nüüd kellegi kõrge asjapulga poolt midagi kindlat kuulda/lugeda.
                                A'la et mäng toimub kindlalt Moskvas, et ühine rongisõit toimub jne.
                                Või peaks ma homme ankeedi tagasi küsima, et sinna täiendusi teha?
                                Närige pori !

Kommentaar

Working...
                                X