Ämm kas naisi tohib ka hotelli tuua?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Venemaa-Eesti
Collapse
X
-
Kõigil ,kes on ennast Viienda Sektori reisile registreerinud ,palun täiendavalt saata mulle oma täielik nimi ja isikukood.
Seda nõuab EJL-kõikidelt piletsaajatelt.
Lisaks palun neil ,kes viisad omal käel on vormistanud ,saata mulle järgmised andmed: elu ja töökoht kõik andmed siia: taskupudel@hot.eeFCF Forever
Kommentaar
-
Kes veel pole viisat saanud....siis Sputniku reisibüroo seal sakala peatuse juures.Viisa koos reisikindlustusega on 450eeksu....asjaajamine on kiire,mul võttis aega 3-4 minutit ja sain juba tulema,mingit ankeeti täita ei tule,nad ise küsivad sinu käest ja panevad kirja.Täna tegin,3 oktoober on käes...nii et pole siin ajaga laiata midagi,selle nädala jooksul soovita kõigil ära teha.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustJa kes sealt ei ole veel saanud siis Viru Matkad Toompuiestee 21 teeb jalkafännidele 390.- koos kindlustusega. Parool on "jalkafänn"
Viimane päev sisse viia 22 okt.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustKurat sa nüüd siis selle jutuga tuled
Aiai, kirjutasin juba 2 nädalat tagasi et 350-ga saab viisa
Kommentaar
-
Nimekiri MTÜ Fännklubi Viies Sektor poolt organiseeritavale reisile:
1. Mayhem
2.
3.
4. Winki
5. Rauno
6. Lauri
7.
8.Ugla
9.Rootsi Kunn
10. Sen
11. Arvo
12. Terje
13. Andrus
14.
15.
16.
17. Tarmo
18.
19. Mari
20. Anu
21. Indrek
22. Raul
23. Toomas
24.
25.
26.
27. Jõhvi
28.
29.
30. Kesa
31.
32.
+ hulgaliselt mõtlejaid kes otsustavad mõne päeva jooksul.
Info 52 14 160
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustAiai, kirjutasin juba 2 nädalat tagasi et 350-ga saab viisa
Lahinguväljal näeme raisk.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustNimekiri MTÜ Fännklubi Viies Sektor poolt organiseeritavale reisile:
1. Mayhem
2.
3.
4. Winky
5. Rauno
6. Lauri
7.
8.Ugla
9.Rootsi Kunn
10. Sen
11. Arvo
12. Terje
13. Andrus
14.
15.
16.
17. Tarmo
18.
19. Mari
20. Anu
21. Indrek
22. Raul
23. Toomas
24.
25.
26.
27. Jõhvi
28.
29.
30. Kesa
31.
32.
+ hulgaliselt mõtlejaid kes otsustavad mõne päeva jooksul.
Info 52 14 160*oleme sõbrad edasi*
Kommentaar
-
Algselt postitas winki Vaata postitustmitte et ma targutada tahaks, aa mu nime kirjapilt on vähe vale...
ma panin ise kah tähele aga ei viitsinud ära parandada, nüüd õige
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustViimane päev sisse viia 22 OKT.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustMakedoonia ning Israeli koondised valisid võti meie koondise lukule-lühipasside kasutamine ning "pall on all". Venemaa koondis võib kasutada sama taktikat
Kommentaar
-
Algselt postitas Meelis M Vaata postitustÜldiselt oleks tore, kui kunagi sinu postitustest aru kah saaks.
Ja kui sa tõesti aru ei saa,siis sats arvab seda,et nii makedoonia kui iisrael leidsid võtme Eesti kaitse lahti harutamiseks.....võti oli kiire ja lühike pass mööda maad,ja sats kardab seda,et venemaa võib sama taktikat kasutada.
Kas nüüd on piisavalt arusaadav?Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar