Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

mentaliteediprobleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'mentaliteediprobleem\'

Algselt postitas lorenzo
    nuud aga motle vahelduseks naiteks Liverpooli koosseisule ja kui treeneriks oli Houlllier ehk 2003/2004 ning kui treeneriks on olnud Benitez ja hooajale 2004/2005. palju siis koosseisuliselt muutust oli? aga tulemuses?
    2003/2004 Liverpool Premieris 4.
    2004/2005 Liverpool Premieris 5.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas lorenzo
      nuud aga motle vahelduseks naiteks Liverpooli koosseisule ja kui treeneriks oli Houlllier ehk 2003/2004 ning kui treeneriks on olnud Benitez ja hooajale 2004/2005. palju siis koosseisuliselt muutust oli? aga tulemuses?
      2003/2004 Liverpool Premieris 4.
      2004/2005 Liverpool Premieris 5.
      nojah. kui sinu jaoks on tahtsam Premier, siis ok.

2003/2004 Liverpool UEFA Cupis 4.ring
      2004/2005 Liverpool Champions League\'s voitja
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Ma ei tea, võib-olla panen oma järgneva arutlusega täiesti puusse. Ärge siis pikka viha pidage. Aga mulle kumab nendest postidest miskipärast hoopis tõsiasi, et teemaalgataja näol on tegemist inimesega, kes lihtsalt ei taipa mõndade teiste inimeste (st paljude siinse foorumi liikmete) puhtemotsionaalset ja kohati praktilist lähenemist minetavat suhtumist jalgpalli kui sellisesse.

Olgu kohe öeldud, et ma ei mõtle sellega absoluutselt midagi halba kummagi osapoole suhtes. Lihtsalt see on koht, kus põrkuvad erinevad maailmanägemused. Ning lugedes ridu:
        Mu postituse ajendajate hulgas oli peaasjalikult see pidev ja igikestev müra, mis käib jalgpalli ümbes ja söövitab ennast ka inimese ellu, kes kiivalt eelistab ise spordi tegemist selle vaatamisele jne. Ma lihtsalt tundsin, et on peale surutud liiga palju seda müra ja see ei ole võrdelises seoses tulemusega, mis seda teoreetiliselt peaks õigustama.
        jääb mulle igatahes tunne, et teemaalgataja kuulub nende hulka, kes lähtuvad spordi puhul kiretutest arvudest. Ning et suuresti just sellest tõukuvad ka muud eelmainitud mõtted.

Jah, tõesti, puhtmatemaatiliselt võttes on Eesti jalgpallikoondise ümber käiv kära ning senised tulemused üsna räiges disproportsioonis.

Ainult et... mina ja ilmselt enamik sellele teemale vastanuid ei oska üldiselt - ning eriti antud juhul - lihtsalt sellistes kategooriates mõelda. Ma võin koondist (ja Eesti jalgpalli laiemas plaanis) analüüsida, kritiseerida, kiruda, sõimatagi. Aga ma ei oska sellesse suhtuda kiretult, puhtalt protsentidele, mingitele \"objektiivsetele konstruktsioonidele\" või pragmatismile toetudes. Ning kirg omakorda on paraku selline loll tunne, mis kipub tihti reaalsustaju ja kainet meelt ähmastama. Küllap see ongi asi, mida teemaalgatajal on lihtsalt raske, kui mitte võimatu mõista, sest see ju väljutab mõtted ja käitumise \"objektiivsuse\" raamidest ning muutub \"illusioonides viibimiseks\". Jah - objektiivselt ja puhtmatemaatiliselt võttes ongi Eesti koondis nende ligemale 15 aasta jooksul pakkunud rohkem negatiivseid kui positiivseid tulemusi. Aga sport ei ole või vähemalt ei tohiks olla matemaatika; ta on emotsioon, kirg. Vähemasti minu jaoks. Kui mul on valida, kas olla oma hinnangutes kiretu, kuid punktuaalselt täpne, või kirglik, aga pahatihti ebatäpne, siis pole parata - ma valin viimase.

Seega veelkord, minu poolt ei mingit pahameelt teemaalgataja suhtes. Kaks erinevat lähenemist; üks ei pruugi olla sugugi parem või halvem kui teine. Aga vahel on lihtsalt neetult raske seda teist mõista.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas koer

b) Keelata üle 25a palluritel koondises mängimine.
          siis võib meid nimetada amatöör meeskonnaks ja varsti jagame san marinoga fifa edetabelis kohta. kogemus on ka tähtis.

Algselt postitas koer
          Kreeka võitis USA-d
          no korvpall ja jalgpall on küll väga lähedased alad

Eesti surub kõik vastased vastu muru
          ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas koer

c) Keelata kõigil peale kahe ääremängija pikkade pallide andmine ja hakata nullist harjutama rahvusvaheliselt kasutusel olevat lühikest söötu.
            e) Üritada teha ka meie jalgpallikoolidele selgeks, et puhtalt atleetlikuse pinnalt ei ole võidud garanteeritud ja rõhuda kindlale organiseeritud meeskonnatööle (jällegi vaja normaalseid treenereid, mitte flora koolkonna pikapallipoisse)

Miks Eesti noortekoondiste juures on kõik flora-süsteemi treenerid? Lelov, Lillevere? Kes olid suht tühjad kohad omalajal mängijatena....miks mitte rakendada Sergei Ratnikovi U21 ette otsa? U Hepner kes teeb suurepärast tööd Levadia 2ga! Kes otsustas noortekoondiste treeneri kohad? Pohlak? Kristal rahvusmeeskonna asetreener:P nagu Pohlak mainis kunagi et näeb Kristalit ja Reimi koondise treeneritena...ohh jumal küll ma kardan seda päeva juba
            Väidetavalt pidavat olema Flora süsteemi treenerid ainsad, kes seda tööd on nõus ilma lisarahata tegema vms. Mihkel rääkis kunagi miskit taolist.

Kommentaar

Algselt postitas 17

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas koer

c) Keelata kõigil peale kahe ääremängija pikkade pallide andmine ja hakata nullist harjutama rahvusvaheliselt kasutusel olevat lühikest söötu.
              e) Üritada teha ka meie jalgpallikoolidele selgeks, et puhtalt atleetlikuse pinnalt ei ole võidud garanteeritud ja rõhuda kindlale organiseeritud meeskonnatööle (jällegi vaja normaalseid treenereid, mitte flora koolkonna pikapallipoisse)

Miks Eesti noortekoondiste juures on kõik flora-süsteemi treenerid? Lelov, Lillevere? Kes olid suht tühjad kohad omalajal mängijatena....miks mitte rakendada Sergei Ratnikovi U21 ette otsa? U Hepner kes teeb suurepärast tööd Levadia 2ga! Kes otsustas noortekoondiste treeneri kohad? Pohlak? Kristal rahvusmeeskonna asetreener:P nagu Pohlak mainis kunagi et näeb Kristalit ja Reimi koondise treeneritena...ohh jumal küll ma kardan seda päeva juba
              Väidetavalt pidavat olema Flora süsteemi treenerid ainsad, kes seda tööd on nõus ilma lisarahata tegema vms. Mihkel rääkis kunagi miskit taolist.
              loll loba! 17 ise ka usud seda? kõik saavad raha... see käib pohlaku põhimõtete vastu palgata ratnikov ja ennem jätab ta u21 treenerita kui palkaks hepneri, enamus teavad miks pohlak neid ei palkaks, Pohlak=EJL, ju palkakab treenerid, mitte keegi teine siin

Kommentaar

Selge on see,et koera jutus on tõsiseltvõetav iva olemas.See,et ta liiga kriitiliseks läheb kohati,on andestatav,sest ta räägib etteheitvas vormis.Lõpptulemusena on temagi soov nagu meil kõigil-et Eesti hakkaks väravaid lööma ja võitma.Paraku on eestlastel veel materjalipuudus,aga loodetavasti on see aja küsimus,kui noorte konkurentsis on tõestamine esikohal.Ka mina tahaks teada palju on vendadel 60m ja 100m isiklik,kuid ainuüksi see ei tähenda,vaja on joosta 10-15 korda järjest väikeste pausidega ja seda 15.-nda korra marki eraldi igaühel tahakski teada.
                Kapten Trumm

Kommentaar

tegelikult too usa-kreeka kossu võrdlus on ses suhtes asjakohane, et kui on tahe-motivatsioon, siis on ka tulemus. ning kui tahet kasutatakse kurjalt, siis võib L-tähe enda näppudest laubale asetada.

eesti pallipoistel, nagu ka nende kritiseerijatel (väikene tip siin mõningatele - kriitika on nii positiivne kui ka negatiivne, eks), on puudu kultuurist... oskusi on võimalik treenida, enamikel koondislastel on oskused paremad kui minul if you know what I mean. võib olla mingis kultuurikolledžis saaks ka kultuuri, siis oleks tore oleks, eks, icc.

jelle on kindlasti hea treener, aga ta ei tohiks olla peatreener... mingi eestlaslik alaväärsuskompleks?

aga üldises plaanis - EESTI EEST!
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Miq

BTW, koera postitust lugedes tuli kohe esimene mõte pähe, et millal eestimees ja alecoq1 tulevad siia kiitma, et jahjah, superpostitus, väga õige - jelle lahti lasta ja kink koondisesse ja ennäe imet, eestimees ei vedanud mind alt
                    Ma armastan sind ka.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
                    Üldiselt pool koera juttu oli tõeline bulls***. See et ma olen arvanud et Eesti koondisse võiks Levadia mehi juurde lisada, ei tähenda et ma sellise jutuga nõus oleks. Ja ma pole väitnud et Jelle tuleks lahti lasta.

Kommentaar

Põhimõtteliselt kõik mida Koer kirjutas oli ju õige, minu arust, ainult sellest \"Gruusia mängu vaatamisest\" ei saanud aru. Kindlasti ühinen siinkohal Eestimehe ja Koera arvamustega.
                      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas koer
                        Mis puutub nendesse mõnedesse pallurinimedesse, mis ma oma postitusse panin, siis võin öelda, et ma pole oma silmaga näinud ühtegi Tarmo Kingi mängu ja mul ei ole tema saatusest vähimatki, kuid pelgalt tema pildi nägemisele kuskil seltskonnajalehes vms. piisab, et öelda, et mees on tunduvalt kiirem kui meie ründeliini päntajalg.
                        See on lihtsalt liiga naljakas, et jätta tähelepanuta
                        Sa ei ole ühtki Kingi mängu näinud ja oled ikkagi kindel, et ta on parem kui Neemelo? Mitu väravat nad löönud on, muide? Koondises, klubis?
                        Nagu sa ise kirjutad on jalgpall ala, kus mängivad 11 vs 11, koos Kingiga mängib Eesti ju vähemuses. Seda sinu nimetatud vaimsust tal küll ei ole.

Ma rohkem su juttu süveneda ei viitsinud, aga see oli lihtsalt naljakas. Vaata palun veel Kroonikat ja Justi. Palun.

Ah-jaa Erki Nool mängis ka kord jalgpalli, löi isegi paar väravat Monaco rikkuritele, tegi kiirusega ära vöinii. Kuule, kutsuks tema ka koondisse. ...kui juba kord naljategemiseks läks.

Kommentaar

Yheksa, hästi ironiseerid! Keep up the good vibe! Tundub, et sa oled ainukene, kes su enda naljade üle naerab.

Kommentaar

Mängijatel on tõesti mentaliteediprobleem, nimelt tundub et enamus mängijaid küll enne mängu räägivad et \"kaotama me ei lähe\" aga tegelikult ollakse mõttes juba alla andnud või vähemalt valmistunud mõttes kaotuseks. Enesekindlusest jääb puudu. Pahatihti ei lööda peale suurepärastest kohtadest vaid söödetakse pall kellelegi teisele kartuses mööda lüüa. Tundub et mängijad ise ei usu endasse piisavalt aga fännid jälle usuvad ja loodavad liiga palju. Aga fännidele uskumist ja lootmist ette heita oleks totrus. Tuleb lihtsalt loota et tekib mängijaid kellel on kõrgemad ambitsioonid ja ka julgust midagi ette võtta, lüüa peale, mööduda ise vastasest mitte lüüa pikk pall ette võib olla ka teha mõni keerulisem liigutus palliga. Aga selleks oleks vaja vist tiba tehnilisemaid mängijaid. Kõik jõuab jälle selleni välja et eesti koondis on üks maailma ebatehnilisemaid. Miks see nii on pole ma kunagi hästi aru saanud.
                            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                            If you're good at something, never do it for free - See above.
                            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Yheksa, hästi ironiseerid! Keep up the good vibe! Tundub, et sa oled ainukene, kes su enda naljade üle naerab.
                              möhh?
                              Jalgpallihaigla liige
                              Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Algselt postitas Silver

mähh?
                                League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Working...
                                X