Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

eesti vs heracles almelo?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No perse, äkki nad ei taha/ei saa lihtsalt. Peab alati vinguma iga asja üle? Mille poolest nt Malta parem variant kui Heracles on?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
      No perse, äkki nad ei taha/ei saa lihtsalt. Peab alati vinguma iga asja üle? Mille poolest nt Malta parem variant kui Heracles on?
      Mu arust igas mõttes. Huvitavam on jälgida riikide vahelisi kohtumisi kui riik vs klubi, viimastes pole pinget ka väga sees.
      Algselt postitas budulojus
      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
        Mu arust igas mõttes. Huvitavam on jälgida riikide vahelisi kohtumisi kui riik vs klubi, viimastes pole pinget ka väga sees.
        Ei no aga ausalt keegi sind relvaga ähvardades seda mängu vaatama ei sunni.Kui on igav,ning pinget pole,siis ära tule staadionile.Rohkem ma nõu ei oska anda.
        Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
          Ei no aga ausalt keegi sind relvaga ähvardades seda mängu vaatama ei sunni.Kui on igav,ning pinget pole,siis ära tule staadionile.Rohkem ma nõu ei oska anda.
          Millest sa räägid ? Loomulikult mind huvitab see mäng, aga see on treeningmäng klubiga, seal on kindlasti vähem pinget kui oleks maavõistlus. Riigid mängivad riikidega, klubid klubidega. Eesti vs Heracles ei anna ju väga head ülevaadet Eesti koondise hetkeseisust.
          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Ei anna ülevaadet kellele - sulle või treenerile? Sõprusmängude mõte on pakkuda meestele kokkumängu ning treenerile katsetamise võimalusi enne tähtsamaid mänge ja seda funktsiooni täidab antud kohtumine ju küll üsna edukalt. Kindlasti ei ole Eredivisie keskmik kehvem "sparringupartner" kui näiteks eelmainitud Malta koondis. Et pole pinget - professionaalne sportlane läheb igat mängu võitma, sõltumata vastasest. Ning jutt, et nii pole kombeks - mida pole näinud, seda pole olemas? See, et Eestis pole varem ühtki niisugust mängu peetud, ei tähenda veel, et mingi ilmaimega tegu oleks. Enne MMi kasvõi, mitmed koondised pidasid klubidega kohtumisi. Mul on küll hea meel, et üldse midagi toimub, olin juba mõttes leppinud sellega, et ei mängita enne Venemaad üldse kellegagi.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
              Ei anna ülevaadet kellele - sulle või treenerile? Sõprusmängude mõte on pakkuda meestele kokkumängu ning treenerile katsetamise võimalusi enne tähtsamaid mänge ja seda funktsiooni täidab antud kohtumine ju küll üsna edukalt. Kindlasti ei ole Eredivisie keskmik kehvem "sparringupartner" kui näiteks eelmainitud Malta koondis. Et pole pinget - professionaalne sportlane läheb igat mängu võitma, sõltumata vastasest. Ning jutt, et nii pole kombeks - mida pole näinud, seda pole olemas? See, et Eestis pole varem ühtki niisugust mängu peetud, ei tähenda veel, et mingi ilmaimega tegu oleks. Enne MMi kasvõi, mitmed koondised pidasid klubidega kohtumisi. Mul on küll hea meel, et üldse midagi toimub, olin juba mõttes leppinud sellega, et ei mängita enne Venemaad üldse kellegagi.
              Sul võib õigus olla, aga ma mõtlesin et tulemus ei anna erilist ülevaadet, sest tulemust ei ole millegagi võrrelda. Aga jah treenerile annab vajalikku ülevaate.

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                Millest sa räägid ? Loomulikult mind huvitab see mäng, aga see on treeningmäng klubiga, seal on kindlasti vähem pinget kui oleks maavõistlus. Riigid mängivad riikidega, klubid klubidega. Eesti vs Heracles ei anna ju väga head ülevaadet Eesti koondise hetkeseisust.
                Ärme vaidle.Tahtsin vaid seda öelda,et minu jaoks on iga Eesti koondise mäng tähtis.
                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
                  Ärme vaidle.Tahtsin vaid seda öelda,et minu jaoks on iga Eesti koondise mäng tähtis.
                  Niipalju kui mina seda paaripostilist dialoogi lugesin, siis igav pidi olema klubi vs. riik, mitte riik vs. riik. EI tasu teha vägivaldseid järeldusi.

Kommentaar

Kuramus, Vincent ütles kõik ära, mida ma öelda tahtsin
                    Igatahes loodetavasti siis Goes ka proovib uusi mehi: Vassiljev algkooseisus keskpoolikusse, Teever algkoosseisus ründesse ńing Purje ja Sisov võiks kah oma võimaluse saada.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                      Kuramus, Vincent ütles kõik ära, mida ma öelda tahtsin
                      Igatahes loodetavasti siis Goes ka proovib uusi mehi: Vassiljev algkooseisus keskpoolikusse, Teever algkoosseisus ründesse ńing Purje ja Sisov võiks kah oma võimaluse saada.
                      Või läheb nagu tavapäraselt sõprusmängudele kohane. Vanad "peerud" sees ja vahetused toimuvad 87 90 ja 90+2

Kommentaar

Sööda aga eestlasele lusikaga sitta sisse ja ütle, et see on moos ning kohe ollakse rahul Peaasi, et midagigi saaks. Ise tulen kah staadionile, sest oma poiste mängu tahaks ikka näha, aga EJL tegevusega rahul ei ole. Nt ajal, mil enne MM seal osalevad meeskonnad Euroopas sõprusmänge pidasid, lükkasime meie palli eksootilise Uus-Meremaaga ning eksperimenteeriva Türgiga, kes mängis vist kaheksa (kümne?) päeva jooksul neli mängu. Suured jalgpalliriigid pidasid aga samal ajal mänge selliste vutihiidudega nagu Licht. ja Luks. Ja meie ruigasime mõnust.

Mingile teisejärgulisele hollandi klubile eelistaks kasvõi eesti klubide koondmeskonna mängu eesti koondise vastu. Seda riski, et neile kaotame, muidugi võtta ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas soxx Vaata postitust
                          Koondis on perses!!

TÄnan tähelepanu eest!
                          aamen

äkki mõni eestlane jääb amelole silma ja ostavad ära isegi hea võimalus enda näitamiseks mõnedel

Kommentaar

Liiga nõrk vastane? Eesti saab sauna...

Kommentaar

Muidugi näeks parema meelega vastas mõnd tugevat koondist, aga kui arvestada, et viimasel ajal pole üldse mitte kui midagi toimunud, siis tõesti hea, et midagigi on. Sööd seda, mida antakse, või kuidas see käiski. EJL muidugi kiidusõnu vaevalt väärib, ma miskipärast ei usu eriti, et sellegi mängu orgunnimisel nende käsi väga mängus oleks olnud... Minu kommentaar oli rohkem selle jutu peale, et häh, milleks meile mingi suvaline klubi.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Tundub, et enamusel siin on mingi väärastunud arusaam jalgpallist. Teadmiseks neile, et sõpruskohtumisi (eriti neid, mis toimuvad 5 päeva enne valikmängu) ei tehta publikule meelelahutuseks, vaid selleks, et meeskonda testida. Mis kasu oleks näiteks Brasiilia, Prantsusmaa või Saksamaa kohale meelitamisest kui nende vastu ei saa harrastada sellist mänguplaani nagu treener soovib? Mänge planeeritakse meeskonnale, mitte fännidele!!

Kommentaar

Working...
                                X