Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

eesti vs heracles almelo?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ats-wiking Vaata postitust
    Kus on Voskoboinikov? Levadia eest tegi ta minu arust imehea esituse, näiteks kodus Newcastle vastu. Tema peaks olema hetkel Neemelo asemel tipuründaja. Kui ta sai newcastle vastu seal hakkama, siis peab ta tasemel olema.
    Loodame, et seekord saab vassiljev vähemalt oma õigel positsioonil mängida, sest Levadia eest tõestas taaskord, et keskel on ta palju kasulikum. Kusjuures tema oli üks väheseid, keda inglased Levadia meeskonnast esile tõstsid (muidu räägiti heast meeskonnavaimust).
    Imehea esituse tegi ka Zelinski, kes lõi värava ära, erinevalt Voskost. Purje tegi ka tegelikult hea mängu, näitas väga suurt töövõimet ja aegajalt üpris korralikku tehnikat. Vassiljev võiks tõepoolest keskel mängida, Newcastle vastu oli küll väga hea.

Peamine oht on minu arust see, et Levadia mehed on viimasel ajal ikka väga kõva mahvi saanud ja on lihtsalt "tühjad".
    Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Selline küsimus siis et kas kohapealt ostes on pileti hind ikka sama mis eelmüügist?

Kommentaar

Algselt postitas kusti2 Vaata postitust
        Selline küsimus siis et kas kohapealt ostes on pileti hind ikka sama mis eelmüügist?
        Jah, 100 krooni.

Kommentaar

Kas mäng on UEFA egiidi all? St kas õlut müüakse?
          Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
            Kas mäng on UEFA egiidi all? St kas õlut müüakse?
            Kindlatest allikatest öeldi ,et õlu on müügil
            FCF Forever

Kommentaar

Tore-tore, sain ka praegu kindlast allikast sellekohase teabe :P
              Supplies!

Kommentaar

Keegi oskab öelda mis kell see mäng toimub üldse, pealiskaudsel uurimisel ei hakanud silma igatahes kuskilt?
                Tänan!
                It says so in the scriptures!

Kommentaar

vot see oli hea küsimus... vabanda solvangu eest ma tahtsin ka peale sinu küsimust seda teada saada ja mul kulus tpäselt 5 sekundit selleks mine vaata esimest posti see postimehe link klikka sellele ja seal esimeses lauses kirjas et 18.45 niiet nagu ma enne ütlesin oled sa veits tead küll

Kommentaar

Kes siis kaitseliinis täna, Bärengrub keskel ja Šišov paremal äärel?

Kommentaar

tammsaarde ka koguneme või?

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                        tammsaarde ka koguneme või?

miks mitte, ikka, aga LOOMULIKULT

Kommentaar

Loomulikult!!!
                          Alternatiivid ju puuduvad

Tipa-Tapatamine võiks miski 17:30/17:45 ehk alata....
                          Kuid kogunemine ikka varem
                          Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
                            Loomulikult!!!
                            Alternatiivid ju puuduvad

Tipa-Tapatamine võiks miski 17:30/17:45 ehk alata....
                            Kuid kogunemine ikka varem
                            kuna mäng algab 18:45 ja rahvast massides nagu valiktsüklimängud ei ole siis võib ka täiesti kell 18:00 liikuma hakata. ise saan töölt minema 16:45-17:00 seega jõuaks tammsaarde miskine umbes 17:10-17:40 vahel......oleneb ummikutest mis sel kellaajal kipuvad olema kesklinnas.

Kommentaar

Tuleb välja, et ma Tammsaarde ei jõuagi...
                              Patrickus hoopis teen mõned õlled ja ühinen marsiga kui möödute
                              Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Eesti: 1-Mart Poom, 2-Teet Allas, 3-Andrei Stepanov, 4-Alo Bärengrub, 5-Dmitri Kruglov, 6-Aleksandr Dmitrijev, 7-Ats Purje, 8-Ragnar Klavan, 9-Ingemar Teever, 10-Andres Oper, 11-Sergei Terehhov.
                                Varus: 12-Artur Kotenko, 13-Tihhon Šišov, 14-Andrei Sidorenkov, 15-Martin Reim, 16-Taavi Rähn, 17-Konstantin Vassiljev, 18-Kristen Viikmäe, 19-Tarmo Neemelo.

Heracles: 1-Martin Pieckenhagen, 2-Bjorn Daelemans, 5-Mark Looms, 6-Rob Maas, 10-Stefaan Tanghe, 12-Emmanuel Boakye, 14-Marnix Smit, 17-Remon de Vries, 19-Everton Ramos da Silva, 20-Karim Bridji, 21-Kwame Quansah.
                                Varus: 7-Bernard Hofstede, 16-Remko Pasveer, 18-Mark Höcher, 22-Peter Reekers, 24-Tim Pothast, 39-Serdar Gokkaya.

Sellised koosseisud siis. Kahju et Vassiljev varus on, positiivne aga see et Purje algkoosseisus
                                Algselt postitas budulojus
                                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Working...
                                X