Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sloveenia vs Eesti 07.02.07

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nujah,paar minti jäänud,tuleb vist kaotus ära jälle. jellel hea öelda et saime kogemusi jälle
    b-day

Kommentaar

Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
      Oligi mingi sõjaväeosade/üksuste vaheline mäng?
      FC Kuressaare - Tallinna FC Levadia II hooajaeelne sõprusmäng

Kommentaar

Vähemalt Reim lasti mängu.

Kommentaar

keegi nägija võiks natukene kommenteerida ka mängu, palun.

Kommentaar

10-Aleksandr Dmitrijev (90. 16-Martin Reim)
            Irw,kogemusi ikka vaja omandada (Y)

Kommentaar

hurrraaaaaa,tähistagem kõik nüüd selle hiilgava tulemusega suurt tähtpäeva!! ikkagi suur edasiminek 15 aasta jooksul
              b-day

Kommentaar

Tere, jalgpallisõbrad! Kuidas teile tundus, kes mängu nägid, kas oli mängu ka või oli jälle kogemuste omandamine? Ette rutates, mulle tundub, et tuleb uus luud osta.

Kommentaar

Pigem pakk Pamperseid kuna igat vastast nähes tehakse kohe püksi.
                  Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                    gams platsil??? miks teda eelistatakse PURJELE? uskumatu lugu, gams pole küll nüüd purje klassist.

ise küsin ise vastan - jelle on idikas ja karviku karvane käsi on mängus
                    Sa oled ikka täielik idioot, ma ei oska muud midagi öelda. Vähe sellest, et sa kirjutada ei oska ja mängu ei vaata (kuigi ilmselt vaatamata sellele pisikesele faktile saame siit veel kõvasti eidehala lugeda, kui idioot Jelle on jnejnejne), sa ei ole ka kursis oma suure iidoli Purje tegemistega. Tegele vahepeal millegi asjalikumaga ka ka, kui ainult juba pikemat aega nähtud mõttetu kisamisega.

Mängust - kohtunik üks jubedamaid, mis mu vanad silmad nägema on pidanud viimasel ajal. Mängupilt ka mitte midagi liialt erutavat - igasugune võitlus puudus ja sloveenid võitsid pea kõik kahevõitlused. Kaitse klaaris kõik pallid optimistlikult Neemelo poole lootes, et too need kogu väljaku laiuse ulatuses nelja kaitsjaga võideldes kätte saab. Huvitav oli see, et peale Operi mängutoomist tõusis kohe kogu meeskonna motivatsioon ja võitlusvaim ning mängupilt muutus kardinaalselt ilusamaks, k.a. pall hakkas mööda maad kesväljalt läbi liikma nagu väljamaa filmis. Vahetusest tulnud mehed olid üldse kuidagi üllatavalt täkku täis, Allase tegutsemist oli kena vaadata, Sido mängis ka märgatavalt silmapaistvamalt kui Terja. Eesti koondise vaieldamatult nõrgim minu arvates äärmiselt aeglaseks jäänud Šišov, parim mees Poom, kelle vastaste töötlemist oli lausa lust vaadata
                    Jube Tige Kala

Kommentaar

miquga 101% nõus, täpsemalt on raske räkida isegi

Kommentaar

Miq, mismoodi Poom vastaseid töötles? Mul jäi mäng nägemata.

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                          Miq, mismoodi Poom vastaseid töötles? Mul jäi mäng nägemata.
                          Tahaks isegi teada mis mõttes Poom neid töötles? Minu arust andis otse lõuga ja loopis pikali, mitte ei töödelnud.

Kommentaar

Kuidagi kurvavõitu oli hommikul uudistest lugeda, et saime jälle sugeda. Ei loe siin, mis pilt oli või midagi, lihtsalt hakkab ära tüütama. Väravad, kus te olete?
                            Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

mis seekord vabanduseks tuuakse?

jelle "saime kogemusi juurde ning see oli väärt õppetund meile, õpime oma vigadest"

pohlak "tähtis pole tulemus vaid areng! meid tulemus ei huvita vaid huvitab arenemise protsess."

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                                mis seekord vabanduseks tuuakse?

jelle "saime kogemusi juurde ning see oli väärt õppetund meile, õpime oma vigadest"

pohlak "tähtis pole tulemus vaid areng! meid tulemus ei huvita vaid huvitab arenemise protsess."

edit: mitte et fittil õigus ei oleks, aga see kiunumine tüütab juba tõesti ära.
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X