nujah,paar minti jäänud,tuleb vist kaotus ära jälle. jellel hea öelda et saime kogemusi jälle
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sloveenia vs Eesti 07.02.07
Collapse
X
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustOligi mingi sõjaväeosade/üksuste vaheline mäng?
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustgams platsil??? miks teda eelistatakse PURJELE? uskumatu lugu, gams pole küll nüüd purje klassist.
ise küsin ise vastan - jelle on idikas ja karviku karvane käsi on mängus
Mängust - kohtunik üks jubedamaid, mis mu vanad silmad nägema on pidanud viimasel ajal. Mängupilt ka mitte midagi liialt erutavat - igasugune võitlus puudus ja sloveenid võitsid pea kõik kahevõitlused. Kaitse klaaris kõik pallid optimistlikult Neemelo poole lootes, et too need kogu väljaku laiuse ulatuses nelja kaitsjaga võideldes kätte saab. Huvitav oli see, et peale Operi mängutoomist tõusis kohe kogu meeskonna motivatsioon ja võitlusvaim ning mängupilt muutus kardinaalselt ilusamaks, k.a. pall hakkas mööda maad kesväljalt läbi liikma nagu väljamaa filmis. Vahetusest tulnud mehed olid üldse kuidagi üllatavalt täkku täis, Allase tegutsemist oli kena vaadata, Sido mängis ka märgatavalt silmapaistvamalt kui Terja. Eesti koondise vaieldamatult nõrgim minu arvates äärmiselt aeglaseks jäänud Šišov, parim mees Poom, kelle vastaste töötlemist oli lausa lust vaadataJube Tige Kala
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustMiq, mismoodi Poom vastaseid töötles? Mul jäi mäng nägemata.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmis seekord vabanduseks tuuakse?
jelle "saime kogemusi juurde ning see oli väärt õppetund meile, õpime oma vigadest"
pohlak "tähtis pole tulemus vaid areng! meid tulemus ei huvita vaid huvitab arenemise protsess."
edit: mitte et fittil õigus ei oleks, aga see kiunumine tüütab juba tõesti ära.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar