Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jahh oleme muidugi iga kaotuse peale optimistlikud edasi ja käime aga kogemusi korjamas. ja anna andeks kui toetan mõne muu ma koondist suurturniiridel,kahjuks pole koondis mulle seda röömu pakkunud et neile kaasa elada seal ja tundub et niikaua kuni igas kaotuses midagi hed leitakse polegi sinna mitte kunagi asja. ja mis koondise toetamisse puutub siis miks arvad et need kes kriitikat teevad on vähem koondise toetajad kui sina?
absoluutselt nõus et eide moodi halada pole vaja.aga ei saa ka pidevalt ülistada ei jellet ega ka koondist kes ei suuda teha positiivset tulemust ja kasvõi ühtegi väravat lüüa. ja kohe hea näide ,et mida positiivset siis leiab tänasest u 21 mängust???? hetkel sei 4-0
Täiesti kalaga ühel meelel.Ja veel olen ka täiesti koondise toetaja.Kuid olen ka üsna seda meelt,et treener on koondise halva käekäigu pärast üsna suures osas vastutav.Ja praegune käekäik on rohkem kui murettekitav.Seda enam,et me kõik teame,et meie meeskond on võimeline heal päeval keda iganes võitma.Tõestus sellest on kasvõi see,kuidas mängitakse mängulõppe 15-20 min.,kui ollakse kaotusseisus.Mõnikord võiks sellise taktikaga mingisuguse "tugeva keskmiku", Makedoonia vastu kodus näiteks, ka välja minna,mitte eos mängu untsu keerata.Samuti kõigile teada vahetuste tegemistega hilinemine.Katseta või mitte(see nagu rohkem ajakirjanikule puru silma ajamine),aga lõppude lõpuks saavad need vutimehed neid katsetusi hooaeg läbi.Ja see käib mängu juurde,ka teistel, kuid enamtähtsates mängudes tahaks toetaja kangesti väravat ka näha,mis nagu selle mängu eesmärk on ju.Paar lehekülge tagasi võib siin Silveri märkustest välja lugeda,et meil on kaitse sitas seisus hoopis(mis on ka õige,sest kaitse paika saamises peitub mitu elementi).Me aga üritame koguaeg ründavamaid mängijaid maha teha,kuigi neis viga ei peitu,sest treener ei anna võimalustki kogu meeskonnaga rünnata.Tänasel päeval hakkab meil puudust tulema headest võimalustest(mõni aasta tagasi andis lootust ses suhtes) vastase kasti lähistel ja see on ohu märk.
Me oleme jah, headel päevadel võimelised võitma ka Euroopa tugevamaid meeskondi, kuid head päevad pole ka tugevatel koondistel väga tavalised ajad.
Jelle poolt on katsetamine sõprusmängudes õigustatud, aeg on näidanud, et 11 mehega valikturniiri ei mäng ning Piirojad, Stepanovid, Operid ei kesta kõiki mänge, seega noorte proovimine minule meeldib. Säärased vahetusmehed on tulevikus kindlasti meeskonnale vajalikud, hetkel meil sääraseid pole, eriti valus on äärte ja poolikute teema - siinkohal pean nentima, et olen siiani nördinud Vassiljevi jama pärast.
Tõeline kondiproov tuleb ikkagi edasistes valikmängudes, loodetavasti see kirutud katsetamine toob meile enam punkte kui seni.
nu venemaad ju ei saa euroopa mõistes nõrgaks pidada ja hea õnnega see võit ka tuli... aga kahjuks jah on see jäänud ka viimaseks suuremaks saavutuseks.ja ngu raivo õieti mainis käiakse ikka väravate pärast vaatamas,muidu poleks ju neid vajagi või mis? aga väravad on need mida kahjuks ei näe.....
Lisada veel Türgi ja Taani viigid - hea õnne korral võo korralik tulemus tulla küll, nõrkadel meeskondadel lihtsalt on neid häid päevi harva. Ning hetkel ei olda tõesti erilisel edu ning ilusa mängu laineharjal.
Mis teha, säärane on reaalsus, meie õue tuleb õnn harvem.
Ja veel:ärge saage valesti aru,ma ei taha öelda,et treener on kehv.Vaid et ta vormib tulemuse.Ja et ses suhtes midagi muutuks,on vaja plaane kohendada,mulle tundub.Kas siis taktika,kaitse,ründe,vahetuste,joomise või millegi muu suhtes,jäägu tema otsustada.Treenerid võtavad vastu alati raskeid otsuseid,ja ka vastutavad,kuid ühe reha otsas keegi eriti talluda ei viitsi.
eesti pole võimeline võitma hetkel ühtegi Euroopa tugevat meeskonda...isegi hea õnne korral mitte.
eesti pole võimeline võitma hetkel ühtegi Euroopa kesist meeskonda
Martin Reim ütles, et kaotatud mängud Poola ja Sloveeniaga tulid neile kindlasti kasuks.
Noo türa sama ila jutt mängust mängu, nagu katkine gramafoni plaat, üks ja sama laul koguaeg. palju sellist vabandust me kuulnud oleme? ja läheb veel sama ila edasi "Iga mängitud poolajaga läks meie mäng aina paremuse poole, näiteks teine poolaeg Sloveenia vastu oli juba täitsa mängu moodi. Treener sai testida noori mängijaid ja uut taktikat," ütles Reim ja rääkis pikalt ka oma edasistest plaanidest.
jumal tänatud et ma eesti koondise (loe karviku koondise) fänn enam pole
selles suhtes nõus et see reimi jutt on nagu jelle jutu koopia ja igavesti ära leierdatud ja tundub juba naljakas... aga koondise fänn olen sellegipoolest edasi.huvitav kuna meil võix selline asi juhtuda nagu inglastega eile ,et sittade mängude seeria peale publik lasi lõpuks kõva vilet
Kommentaar