Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglismaa - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sicmic Vaata postitust
    Jah, täpsemalt väravavahtide varutreeneriks. Hakkab Londakule palle ära tooma ja maksab peale veel selle eest.

On sul mõni loogilisem seletus, sellele teatele, või arvad, et Mourinho tuli siia Viru Poja skandaali ümber puhkenud segadust uurima või "ainulaadsete" Eesti soomaastikutega tutvuma. Ah jah Eestis on ju tegelikult ka maailma ilusamad naised ja odavam õlu kui Inglismaal, seega tegelikult hoopis vist sellepärast.

Kommentaar

Mida sa tarvitad, ma tahan ka!
      Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas sitys Vaata postitust
        On sul mõni loogilisem seletus, sellele teatele, või arvad, et Mourinho tuli siia Viru Poja skandaali ümber puhkenud segadust uurima või "ainulaadsete" Eesti soomaastikutega tutvuma. Ah jah Eestis on ju tegelikult ka maailma ilusamad naised ja odavam õlu kui Inglismaal, seega tegelikult hoopis vist sellepärast.
        See võib sulle uskumatu kõlada, aga mul on selline teooria, et... ta ei tulnudki siia :O

Kommentaar

Algselt postitas Angerjas Vaata postitust
          See võib sulle uskumatu kõlada, aga mul on selline teooria, et... ta ei tulnudki siia :O
          See on tõenäoliselt kõige lähemal tõele... kuid miks siis Eesti ainukeses kvaliteetpäevalehes selline TEADE!

Või on täna 1. aprill?!... kurat, no ei ole ju

Kommentaar

1) Tehke pilti
            2) Uppige netti
            3) Lisage siia
            , olge nii head.
            epl.ee 's pole teatest juttugi.

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
              1) Tehke pilti
              2) Uppige netti
              3) Lisage siia
              , olge nii head.
              epl.ee 's pole teatest juttugi.
              ...võimalik, lugesin tänasest paberväljaandest. Spordirubriik, artikkel räägib Mourinho vallandamisest.

Kommentaar

...võimalik, lugesin tänasest paberväljaandest. Spordirubriik, artikkel räägib Mourinho vallandamisest.
                Panin uskumatutele siis ka pildi lehest...
                Lisatud failid

Kommentaar

Mind pani see *Teade* automaatselt loo autorit otsima. Gunnar Leheste.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

See on tõenäoliselt kõige lähemal tõele... kuid miks siis Eesti ainukeses kvaliteetpäevalehes selline TEADE!

Või on täna 1. aprill?!... kurat, no ei ole ju
                    Äkki oli tegemist vahva irooniaga. Tõenäoliselt mitte. Lähen otsin nüüd Josed oma aiast. See on selgelt ju loogilisem variant.

Tahan ka neid vahvaid mõnuaineid. Kas porgandimix?
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Hey dudes,
                      isegi selle asja mõtlemine=lootmine on täiesti ajuvaba tegu..
                      Ja see "teade" on mingi arusaamatus.
                      Ja pealegi ta tahab juhendada Portugali koondist, ja Seria A klubisid.
                      Tuletaevasappi, Mourinho Eesti peatreeneriks, mida te õige mõtlete?
                      Ja lõpetame mourinho teema ära, pealegi on see ot, ja ei kuulu siia teemasse.

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
                        Hey dudes,
                        isegi selle asja mõtlemine=lootmine on täiesti ajuvaba tegu..
                        Ja see "teade" on mingi arusaamatus.
                        Ja pealegi ta tahab juhendada Portugali koondist, ja Seria A klubisid.
                        Tuletaevasappi, Mourinho Eesti peatreeneriks, mida te õige mõtlete?
                        Ja lõpetame mourinho teema ära, pealegi on see ot, ja ei kuulu siia teemasse.
                        ...olen täiesti nõus sellega, et see oleks ajuvaba, aga ikkagi miks siis selline teade?
                        Aga vahet ju pole, kui midagi huvitavat toimuks kuuleksime sellest niikuinii varsti meediast.

Üldiselt tuleb varsti Inglismaale minekuks viinasid ostma hakata. Muide sinna läheb ilge persetäis eestlasi. Kas ei võiks mingi Kukerpillide laadse õllebändi kah sinna kutsuda, et siis seal üks mõnus pidu korraldada. Kunagi Götzise kümnevõistlusel näiteks käis Kukerpillid esinemas. Ma arvan, et kui igaüks 25.- annaks saaks kogu bänd kah sinna reisida ja meile pidu korraldada.

Kommentaar

Üldiselt tuleb varsti Inglismaale minekuks viinasid ostma hakata. Muide sinna läheb ilge persetäis eestlasi. Kas ei võiks mingi Kukerpillide laadse õllebändi kah sinna kutsuda, et siis seal üks mõnus pidu korraldada. Kunagi Götzise kümnevõistlusel näiteks käis Kukerpillid esinemas. Ma arvan, et kui igaüks 25.- annaks saaks kogu bänd kah sinna reisida ja meile pidu korraldada.
                          nädala/kuu postitus on sündinud. tore kui vahel korralikult naerda saab

siiski jääb kummitama küsimus, mis aine neid mõttelende esile toob?
                          Which ship has never docked at Liverpool?
                          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

meid kuus, 12-15 oktoober Ryanairiga, Generators. Kes oskab öelda palju viina võib Uk-sse võtta per kärss?

Kommentaar

Seenehooaeg...
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

... mis, kas Kukerpillid ei sobi sulle? Pakusin lihtsalt ühe võimaliku variandi välja, ega ma ei teadnud, et sulle õllesummeri stiilis esinejad ei meeldi.

Sorry, aga sinu lemmikbändide Anaconda ja Dynamindi eest mina maksta ei taha ja lihtsalt käest kinni cumbaja my lord ma sinu kombel kah ümiseda ei taha.

Kommentaar

Working...
                                X