Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglismaa - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
    tra poom on pask ju ;S ettenurka värav , esimene asi mis õpetatakse vist kui jalgpalliga tegelema hakkad ;S
    Sa ei tea jalgpallist vist mitte midagi....kaitse lohakus oli et jätsid mehe vabaks ja Puujalg-Rähn ei jõua üldse joosta...ja sealt see värav ka tuli..

Kommentaar

no mees ikka tean küll
      kaiste võis ju eksida aga sellisst väravat ei laseks ju
      lambikaid väravaid ei tohiks ikka lasta kui oled inglismaa liiga mängija
      ja arsenalis veel olnud .

võttnud meie mees esinurga kinni polex sinna midagi tulnud , aga hoopis oli esinurk 1.5 m vaba :S

Kommentaar

Ma ei hakka vaidlema

Mis asi on lambikas värav? mingi 5m eemal väravast,ega poom pole ime refleksidega inimene...kõik algas kaitse eksimusest!

Kommentaar

näha jah et tal reflekse pole , seda ma mõtlen teise värava all
          muidugi jälle kaitse apsakas aga poom pole oma tasemel

Kommentaar

Taavi Rähn on ikka 12's mängija vastaste jaoks...tra...see vend kohe oskab!

Kommentaar

Hämmastav. 22 kotti sitta jooksevad platsil ringi, mõlemal pool ideedeta ja tehnikata mäng (ülla ülla). Mulle ei jõua kohale, kuda see Inglismaa koondis ikka nii võimsalt üle on suudetud oma meedia poolt haipida, aga see selleks...Eesti sama pask kahjuks.

Kommentaar

Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitust
                Hämmastav. 22 kotti sitta jooksevad platsil ringi, mõlemal pool ideedeta ja tehnikata mäng (ülla ülla). Mulle ei jõua kohale, kuda see Inglismaa koondis ikka nii võimsalt üle on suudetud oma meedia poolt haipida, aga see selleks...Eesti sama pask kahjuks.
                Vähemalt oskavad Inglaseid väravaid lüüa, kuigi Rähn näitas ka oma ilusa löögiga taset .

Kommentaar

Eestlaste füüsiline etteaste annab ikka soovida..ok saan aru et tegemist inglismaaga kuid ikkagist..inimene(inglane) kes võtab palli ette ja jookseb palliga kiiremini kui meie mees,kes veel üritab samal ajal kätega särgist kinni võtta...võtab sõnatuks.

Kommentaar

Vaatan BBC ülekannet, kuna ETV oma tundus kole ruuduline olevat. Igaljuhul esimese 10min jooksul Eestit isegi kiideti kommentaatorite poolt. Kuid jah, seis on jama ja ideed puuduvad jällegi.

Esialgu tuli muidugi mõistatada, kes on see mõstiline mees "Rakn".

Kommentaar

Tore, et kätlemise ajal Kink meie ministri ära tundis.Kink ütles Jänesele ingliskeelse tervitussõna ja "nokkis nina" edasi.

Kommentaar

Kas võime Inglismaal näha pealkirju "Eesti lõi Inglismaa väravad ise"? Andis ikka sisse imeda neid kõiki...

Kommentaar

Minu meelest peaksid Lemsalu ja Kaljuveer mikrofoni taga natuke tagasi tõmbama, natuke lapsik on hakata inglaste väravaid kobadeks tembeldama kui ülekaal on ikka selgelt näha ja skoor täiesti õigustatud. Ok, Rähni omakas oli vb tõesti natuke liiast , aga 2 esimest ilusti välja mängitud ja täiesti tavaline kui meestesaginas pall suunda muudab või kedagi puudutab!
                          MU FCUK

Kommentaar

Eestil on ikka seda ebaõnne nii et tapab. Võiks teistelegi kuhjakaupa jagada. Millise jumala me nii välja vihastanud oleme?
                            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                            If you're good at something, never do it for free - See above.
                            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                              tra poom on pask ju ;S ettenurka värav , esimene asi mis õpetatakse vist kui jalgpalliga tegelema hakkad ;S
                              Tikud ja bensiin. Poom kattis ilusti vajaliku nurka lihtsalt kaitse varjas vaatevälja ja reageerimiseks jäi liiga vähe aega.

Üldiselt tasub meeles pidada, et mängivad Eesti ja Inglismaa, mitte Eesti ja Andorra. Mängupilt täiesti loogiline, inglastel lihtsalt palju õnne olnud.

Kommentaar

Algselt postitas Neevitser Vaata postitust
                                Minu meelest peaksid Lemsalu ja Kaljuveer mikrofoni taga natuke tagasi tõmbama, natuke lapsik on hakata inglaste väravaid kobadeks tembeldama kui ülekaal on ikka selgelt näha ja skoor täiesti õigustatud. Ok, Rähni omakas oli vb tõesti natuke liiast , aga 2 esimest ilusti välja mängitud ja täiesti tavaline kui meestesaginas pall suunda muudab või kedagi puudutab!
                                Selle koha pealt küll ei peaks tagasi tõmbum. Eesti on küll pask, aga ega Inglismaa pm üle pole. "Domineerivad" jah oma pallihoidmisega, aga sittagi teha ei oska. Oleks natuke tugevamgi meeskond vastas, surutaks neid samamoodi. Ja Kaljuver oma Frjänk Ljämpäärdiga Tule taevas appi..

Kommentaar

Working...
                                X