Algselt postitas caesar112
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglismaa - Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustEesti koondis laiali saata, pole meil materjali ega hakka tulema ka. Mõtlesin siin 2-3 aastat tagasi, et teen end kasvõi JPH liikmeks, saan ikka fännamas täiel rinnal käia ja nautida omaste mängu. Oeh, nüüd on see tunne kadunud. Vaatasin mängu ja naersin. Kõigi üle. Muidugi respect Eesti koondise fännidele, et viitsivad oma aega, raha ja närve raisata koondise peale. Aga oma paksu perset ei viitsitagi lohistada Meistriliiga mängudele.
Lambakari on koos. Rähn on lihtsalt alaarenenud põllumees, TaKi on ilueedi, kes oskab ainult rannas jalgpalli mängida, Poom on lihtsalt väga andetu, vana ja uimane. Ei saa üldse aru, nagu kõik mängivad lõdva m*nniga, et sörgivad, seisavad, jalutavad. Kurat küll, kui ma oleks Eesti koondises, ma raisk jookseks nii kiiresti, et keegi ei saaks aru, kuidas ma neist kõigist läbi jooksen. Et natukenegi sellest häbist eralduda. Laske noortel mängida, ei suuda enam seda Poomi vaadata väravas sittumas. Kas tal niipalju mõistust pole, et ta on rahvuskoondise jaoks liiga vana? Piiroja tahab Inglismaale mängima minna, aga ise söödab koguaeg karuperse. Viggo on nagu mingi mats, tuleb Wembleyle dressides, McLarenil oli ikka ülikond. On ta mingi debiil?
Lihtsalt häbi on.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustAga peale selle dressi värgi...et, mida kodanik caesar nii valesti siis ütles?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustAasta kõige rumalama postituse kandidaat number üks. Võimsa eduga seejuures. Palju õnne.
Kommentaar
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustKas see, mida ma rääkisin, on siis vale?
Soovitan lugeda Eesti ja Inglismaa jalgpalliajaloo ja rahvaarvu suhteid.
Kommentaar
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustAga ma ei saa aru, miks ei mängi eestlased esinduslikult?
Yoda:"Much stupidity I sense in you."
Kommentaar
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustAga ma ei saa aru, miks ei mängi eestlased esinduslikult?
Kommentaar
-
Aga ega hümnis ei saa ka meid inglastega võrrelda. Meie mängijad ainult liigutavad enda ilast mokka, või tegelevad millegagi muuga. Kink kookis nina, stepa vahtis wemblit suu ammuli ja kruglov silitas muru..
Inglased panevad hümnile ikka paraja emotsiooni, võtke selles ka õppust Eesti koondis! Häbi olgu.
Kommentaar
-
Rääkige, mis te tahate, aga Poomil pole enam ammu aeg koondise väravas seista. Meil on vist ainukene koondis, kus mängijaid valitakse nende mingisuguste mineviku saavutuste eest. Samas on muidugi arusaadav, et jah meil ei ole siin igale positsioonile 4-5 mängijat nagu Inglismaal. Aga see pole ka õige kogu aeg viidata väikesele rahvaarvule ja sellistele teguritele. Ega Lätil, Leedul, Sloveenial nüüd ka ei tea mis suuremad rahvaarvud pole, ikkagi on võib nende esitust märksa paremini hinnata kas või selles valiktsüklis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar