Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglismaa - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

sa oled nii nummi jutuga,ütle oma reidikonto ja ma panen sulle 10 punni
    b-day

Kommentaar

Algselt postitas caesar112 Vaata postitust
      Eesti koondis on lihtsalt sitt. Ei saa öelda, et kivi kotti või rind kummi, hoopis t*ra perse või midagi sellist.

Muide, Inglismaa hümni ajal tulid mul külmavärinad. Aga oleks pidanud Eesti hümni ajal tulema.

Niipalju siis teie arvamusest minu kohta, et ma veel ei vaheta kodakondsust, aga Inglismaa on jalgpalliriik ja Eesti põllumeeste ja kolhoosnikute riik. Kasvatavad oma porgandit, kartulit ja seav*ttu. Tehke midagi tarka!
      Tead noormees, mine perse..

Edit: Ma loodan, et sa varsti saadnii vanaks, et saad minna Inglismaale kalkuneid kitkuma. Sina saad porgandikasvatajatest kaugemale ja Eestis on pasahaisu vähem

Kommentaar

Eesti koondis on lihtsalt sitt. Ei saa öelda, et kivi kotti või rind kummi, hoopis t*ra perse või midagi sellist.

Muide, Inglismaa hümni ajal tulid mul külmavärinad. Aga oleks pidanud Eesti hümni ajal tulema.

Niipalju siis teie arvamusest minu kohta, et ma veel ei vaheta kodakondsust, aga Inglismaa on jalgpalliriik ja Eesti põllumeeste ja kolhoosnikute riik. Kasvatavad oma porgandit, kartulit ja seav*ttu. Tehke midagi tarka!
        Mis sul viga on?
        Algselt postitas budulojus
        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Siia sobib selline hea quote: "A person's personal beliefs are sacred. Unless they're real damn stupid. "

Kommentaar

Täna sai siis telekast ka mäng üle vaadatud, sai rahulikult ilma emotsioonideta hinnata.

I pa. Võib öelda, et inglastel oli kõigi väravate saavutamisel ikka kõvasti õnne. Eriti teise ja kolmanda värava puhul. Inglased olid küll klassi võrra paremad aga konkreetselt väravad tulid õnnega pooleks.

Esimese värava puhul võib siiski kõige rohkem kaitseliini süüdistada. Kaitsjad jäid kuidagi väga passiivseks ja Wright-Phillips sai pmslt 5 kasti joonelt löögile. Kohapeal tundus, et Poom oleks võinud ära võtta, telekast vaadates polnud Poomil põhimõtteliselt enam võimalik reageerida, lihtsalt ebaõnn, et täpselt jalge vahelt sisse lipsas. Pigem peaks süüdistama kaitsjaid, Kruglovi ja Rähni kes lasid inglase nii lihtsalt löögile.

Teine värav oli Piiroja jala rikosetist ja jällegi, oleks ääres Dimitrjev ja kaitses Rooneyt katnud kaitsja olnud agressivsem, siis poleks Rooney sealt üldse löögile saanudki. Poomil seal tõrjumise lootust polnud.

Kolmas oli tööõnnetus, ärge Rähni niiväga süüdistage. Kui tahate süüdistada, siis süüdistage teda pigem esimeses väravas.

Kindlasti väärivad veel äramärkimist Poomi 2 väga head 1-1 olukorra ära võtmist. Mõlemad olid küll suluseisust aga väga napilt.

Ründes, niivähe kui seda I pa oli, torkas silma, et palju oli valesööte või siis üksteise mittemõistmist. Seda ka paljukiidetud Klavani puhul, kes tegi mitu korda suht ebaõnnestunud/ebatäpseid sööte. Samas Klavan ja Lindpere vähemalt püüdsid kõvasti. Jääger rikkus ära 2 nurgalööki, ei suutnud korralikke tsenderdusi teha, suht masendav, võiks ikka suuta keskenduda selleks üheks löögiks.

II pa
            Inglased lasid rihma lõdvemale ja saime ka rohkem palli omada. Klavan ja Lindpere mängisid mõlemad hästi ja tegid paar ilusat kauglööki. Poom tegi 61 min veel ühe supertõrje, Owen oli jällegi küll suluseisus, mis aga sisuliselt ei vähenda tõrje väärtust.

Kokkuvõttes jäime siiski liiga tihti alla kahevõitlustes. Inglased mängivad kõik olukorrad jõuliselt ja kompromissitult lõpuni, meie mitte. Või jääb otsustavusest puudu, pool sekundit on tänapäeva jalgpallis igavik. Palli saades jäävad meie mängijad sellega tihti unistama ja vastane tuleb selja tagant ja ongi raske tööga kätte võidetud pall jälle läinud. Tempo on lihtsalt erinev. Lihtsad asjad aga need otsustavadki mängu saatuse.

Minu meelest parimad mängijad Eesti poolelt Lindpere ja Poom.
            Inglastest tegi Joe Cole seda mis ise tahtis. Ja Campell on ikka ull loom.

Wembley elamus oli muidugi võimas, need kes kohale tulid, ei pidanud pettuma. Kusjuures ülekande ajal oli Eesti fänne mitu korda kenasti kuulda. Me ei pea ei tulemuse ega fännide pärast häbi tundma. Tore oli. Kolmapäeval näeme.
            Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Kamoon. Kui sa ei jookse kiiremini kui S.Campbell, siis peaks küll koondisekarjääri ära lõpetama.
              slimm.ee

Kommentaar

Foorumlased kas oskate öelda ,kes sai Rooney särgi eestlastest?

Pakun 1000.-

Kommentaar

Algselt postitas BNB Vaata postitust
                  Foorumlased kas oskate öelda ,kes sai Rooney särgi eestlastest?

Pakun 1000.-
                  1000.- õige vastuse eest? Piiroja sai, ootan raha õhtuks.

Kommentaar

mul ainult selline küsimus et kui seis oli juba 3-0 siis miks ei võinud viggo lasta mängida ka teistel,tegi ju ainult 1 vahetuse ja ega see viikmäe millegiga hakkama saanud.aga ise ei ütleks et mäng nüüd nii hull oli kui seda seis näitab.
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Kamoon. Kui sa ei jookse kiiremini kui S.Campbell, siis peaks küll koondisekarjääri ära lõpetama.
                      see on positsioonivalik

Kommentaar

keegi oskab öelda linki, kus oleks mängupilte?
                        ja see, benny võiks ennast põlema panna.

Kommentaar

Kommentaar

Tseesar, aitab juba ...

Kommentaar

Vot see Poomi lause on ka häbistav.

“When they were 3-0 up after half an hour I thought ‘Oh my God, this is going to be really embarrassing — they could score a hundred’. But England calmed down a bit in the second half and we regrouped.
                              Algselt postitas Cule
                              Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

mis mõttes? ma teleka ees hakkasin ka 6-7 väravalise kaotuse peale mõtlema

Kommentaar

Working...
                                X