Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Andorra

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nii vahva, et pärast Kaareli täiesti ajuvabat postitus tulid kaks (ja nüüd kolm) korralikku analüüsi kah.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Eesti mängijate viga on see, et kõik on terve oma karjääri oma rollides kinni olnud. Kaitsjad ainult oskavad kaitsta, Ääred ainult ääre peale edasi-tagasi joosta, kaitsvad poolikud vaid taklata jne. Samas teisestküljest kõik mängijad, kes on mitmekülgsemad mängivad välismaal natukenegi arvestatavates klubides (ehk Oper ja Klavan).
      Jäägril pole sellise koosseisu juures äärekaitses midagi teha, sest tema rünnakuoskus on null, Kruglov läheb vahest ette, aga ega sealtki midagi arvestatavat ei tule. Samas ega Inglismaa vastu ei saagi oodata seda, et kaitsjad vastaste karistusalani jooksevad, sest nad olid juba Goesi taktikaga mängu lõpuks täiesti laibad.
      Poolkaitses (peale kaitsva poolkaitsja koha) on seis veel nutusem, Klavan sai minu meelest enam-vähem hakkama, ehk sobiks selline formatsioon veel nt Vassiljevile. Rohkem mängijaid nagu ei tulegi meelde.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
        Jäägril pole sellise koosseisu juures äärekaitses midagi teha, sest tema rünnakuoskus on null,
        come again ehk mes asja?

+

Kas Stepanov on armunud?
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kas kuskil netis on terve mängu video ka olemas? Tahaks teleka vahendusel ka korra ära näha. Mängu tulemus oli supper!!! Väga head tööd tegi muidugi Piiroja, kes enamus õhupalle endavaldusesse võttis. Väga hea töö tegi muidugi ka Kink ja Zelinski. Ma ei saanud hästi aru miks see kohtunik siis vilistas kui Kink oli väravavahiga 1:1 ja kohtunik vilistas siis eelmise olukorra eestlaste kasuks. Jubedad amatöörid olid need kohtunikud. Andorra koondis on täiesti vale ala valinud, nad oleks head näitlejad, kuid mitte jalgpallurid.

Kommentaar

Nõustun Mart Poomiga.

Kommentaar

Jäägri kohapealt on eikal õigus. Andorra vastu oleks vast võinud tema asemel Allast proovida, ründamise osas vähe tugevam ja lisaks suudab ka tsenderdada/peale lüüa. Eesmise poolkaitsja kohapealt ma eriti ei muretseks - kui Vassiljev terveks saab, siis peaks see koht ka tema olema. Ja sobib ta sinna ka. Ründajad peaksid ka vähe liikuvamad olema 4132 puhul - rünnaku laiaks tõmbamiseks saavad samuti äärele tühja kohta liikuda ja poolikust tõuseb keegi nende asemele. See Andorra vastu ei toiminud - kui ründajad ka vahest keskelt ära liikusid, siis Lindpere üldiselt nii ette neid asendama ei jõudnud. Päris pull oli kohati mängu vaadata - alguses olid veel kõigil uued korraldused meeles aga need ununesid üsna pea ja edasi oli aeg-ajalt näha, kuidas mõnel mängijal järsku peas plõksatas, et "oih, ma pidin ju sinna liikuma".

Kommentaar

Algselt postitas Raidur Vaata postitust
                Me tahame väravat!
                Me lõime väravad!
                kuldne trio, 2 koktaili
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                  mis ma siis öelda tahtsingi... elamusi sai täie raha eest ja see on jalgpallile hea. samuti tekkis uus fännilaul Rauno ja Aifo eestvedamisel (sry teisi tüüpe nimepidi ei tea sellest pundist) - "Ma tahame väravat! Me tahame väravat! Väravat, väravat väravat!" ja hiljem "Me saime värava! Me saime värava! Värava, värava, värava!" Muusika on siis Kuldse Trio laulust "Kaks kokteili" refrääni osast
                  Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                  kuldne trio, 2 koktaili
                  Tõsi ka?
                  Aga rütm ja sisu oli väga haarav, oleks lahe kui laiema kasutuse leiab.

Kontroll. Muutsin posti, aga ei pannud põhjust.

Kontroll vol 2

Ja lõpetuseks vol 3
                  Supplies!

Kommentaar

No uue laulu autoriks võib ma arvan julgelt nimetada Tez-i
                    No kaua sa vaikselt ootad seda väravat..nii ta sündis...ja mis kõige parem välja laulsime selle värava..läks küll aega laulu sünnist 5-7 min kui Raio ära koksas..peab ütlema et seda laulda järjest u 7 min oli päris väsitav,kopsumaht peab hea olema jne..mul pidi pilt eest minema vahepeal

väga lõbus oli..Antz,Tez,Olle,Aifo,Sell,Raido,Peep,Konks..jne jne thx meeldiva laulupeo eest..järgmine kord jälle..

mängupilt oli kurb..vastased kurvemad ja kohtunik oli üldse kuu pealt
                    Tulemus hea
                    sigpic

Kommentaar

Voskoboinikovist on küll kahju...

üks pilt räägib tuhat sõna:

üks väike jutt ka (tõestab jumala olemasolnu, niiet ateistid, ärge lugege!!):

Kõikidel varasematel mängudel on mu kõrval istunud mingisugune härra oma pojaga. Eks nad seal vaikselt ja hääletult istuvad, aga ega ma seda pahaks ei pane.

Kuid Inglismaaga mängu ajal - üllatus üllatus olid mu kõrval kaks Inglismanni, kuigi tõele au andes, olid nad väga muhedad mehed .
                      Nüüd Andorra mängu ajal oli härra oma järeltulijaga tagasi. Mul oli varemalt neile plaanis küll üks peapesu teha, aga mäng ja selle ümber toimuv oli nii haarav... et meelest läks.

Noh, nii nad seal istusid, senikaua kui Andorra 1:1 värava lõi. Kohe peale seda lasid nad jalga, ja ei NÄINUDKI 2:1 VÄRAVAT!

Pole küll viisakas, aga PARAS!, saite raisad!

mõni mees vist müüks oma hinge kah ära, kui saatan normaalse summa välja pakuks.

Aga mängu ajal tuli üks uitmõte, et kas Andorras on sisekõrvapõletik nakkushaiguseks saanud?

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                        Noh, nii nad seal istusid, senikaua kui Andorra 1:1 värava lõi. Kohe peale seda lasid nad jalga, ja ei NÄINUDKI 2:1 VÄRAVAT!

Pole küll viisakas, aga PARAS!, saite raisad!

mõni mees vist müüks oma hinge kah ära, kui saatan normaalse summa välja pakuks.
                        Küllap nad lootsid pileti kähku maha müüa, kuna põnevaks läks ju.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                          Küllap nad lootsid pileti kähku maha müüa, kuna põnevaks läks ju.
                          ÄRA JOO SÜÜTEVEDELIKKu SIIS KUKUVAD "NALJAD" NALJADENA VÄLJA!
                          tõstamaa vanasõna

Mul on kahju,et Pohlak,kes sai ovatsioonide osaliseks seoses ülikonna kandmisega,sisenes koos savisaarega.
                          Vile oli küll vägev aga vaheldus aplausiga Aivari suunas.
                          Nägu oli sm. linnapeal õnneks küll selline nagu oleks hulk lõunamaalasi teda äsja seksileluna kasutanud.
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas sitys Vaata postitust
                            Üks tähelepanek veel. Juba aastaid tegutsenud Jalgpallihaigla võiks natukene rohkem rõhku pöörata fännisektori esiletoomisele. Siniste särkide kandmine on super, sellega on paljud kaasa läinud ja see toimib juba aastaid. Kahjuks lippude ja fännisektori osa kaunistamine lippude jms atribuutikaga on lausa masendavalt hädine. Põhimõtteliselt null!!! Kõrvaltvaatajatele jätab organisatsioonist väga nõrga mulje.

Minu meelest võiks seda asja kah juba arendama hakata. Ühtse joone hoidmine tuleks selles asjas muidugi kasuks. Näiteks see Jalgpallihaigla logovärvides lipp on väga tegija, samuti võiks rohkem riigilippe seal sektoris väljas olla. Praegu on seal heal juhul mõni üksik lipp.

Kui keegi tahab oma klubi esile tuua, siis ingalstelt võiks siin spikerdada ehk riigilippude või jalgpallihaigla lippule saab ju oma klubi nime kirjutada ja olekski olemas.

Annaks ikka äärmiselt palju juurde, kui kasvõi otsatribüün oleks üleni lipuehteis.!!!
                            .. aga miks sa ise lippe/palgusi/plakateid ei tee..kes keelab? Miks sa tahad et keegi teine peab seda tegema kui on vabad võimalused igalühel nende tegemiseks olemas. Jalgpalli haigla on minu teada teinud ainult selle eelmainitud JH EFF-lipu ja voodilinale joonistatud Jalgpallihaigla lipu. Ülejäänud on fännide toodang (isegi olen 5..6 lippu + kaks 9m. pvc-plagu/loosungit teinud)
                            Nii et mõte jooksma ja rahakott valla ning staadioni ehtima!
                            RummaBastards!

Kommentaar

Pyrrose võit. Paremini ei oskaks kommenteerida.
                              Mängupilt oli muidugi jube, seekord oli õnne veidi ka. Mänguvideo tuleks EJL-l saada kohtuniku töö analüüsiks kindlasti kuhugi edasi, et ta kunagi enam vilet suhu ei saaks.
                              Vastaste kohta selline tähelepanek: kui nad veel koondisega ei mänginud, püsis selle baasklubi FC Andorra Hispaanias par aastat isegi Segunda B-s (3. liiga), ent viimasel ajal on isegi Terceras püsimisega raskusi. Aga itaallastel on isegi Andorralt midagi õppida nende lemmiktegevustes.
                              Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                                Voskoboinikovist on küll kahju...

üks pilt räägib tuhat sõna:

türastunud nr5 andorrakatel

Kommentaar

Working...
                                X