Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Andorra

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Üsna udu mäng oli, oodanuks suuremat ülekaalu. Samas on positiivne see, et isegi ühemehelises vähemuses suutsime vastu saada.
    No Reim oli täiesti null minu meelest, tema kohal oleks pidanud Dmitrjev mängima ning siis nt Smirnov algkooseisus. Üldiselt Kink järgmiseks mänguks kindlasti ründesse ja Zelinski sugune noor ründaja, kes suudaks värava eest pallid sisse lükata, kuluks ka ära. Kingi koha pealt seda, et suudaks ta ära tabada, millal on õige aeg sööta, siis ta ei mängiks juba ammu Eestis. Muidu oli Piiroja oli selgelt parim mees platsil (see Viggo lüke, et vastaste väravavahi lahtilöökide ajal on Piraaja poolkaitses peapalle noppimas ja nö tagumine poolkaitsja on keskkaitses töötas ka väga hästi), muu kaitseliin oli üsna mage, rohkem ootaks äärekaitsjatelt rünnakule liitumist, eriti nüüdses olukorras, kus äärepoolkaitsjaid pole. Ja selliseid paske kohtunikke (alates väljakohtunust, lõpetades neljanda kohtunikuga) pole vist enne A Le Coq Arena näinud.

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
      Teleülekandesse jäi nunnusti ka foorumi esipaar! Jee! Nägin oma silmaga ära
      HAHAHAH, parem kui mäng
      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

V6it on v6it, olgugi mis hinnaga ja millise mängupildiga, vennad Limad on ikka parajad kujud, paras lavakasse neil proovima minna, ime et kuskil l6una-ameerika seebis ei mängi, eRiti ere mälestus on sest ajast kui nad eelmine kord eestis mängisid ja omavahel peaaegu et kaklema läksid. Nende söödulükkamist me eriti takistada ei suutnud, nukker oli ka teise poolaja karistusala töö, kus millegi pärast nemad said peapalle. Kohtunik oli ikka paras vend kui aus olla, , huvitav kas järgnevad ka karistused. Zelinski ja eelk6ige kingi ees müts maha. Ja need kes soiusid et kink m6ttetu on, siis off you, ilma temata poleks mingit teravust tulnud, vend on tehniline ja kiire ning p6hikooseisus peaks selline mees kindlasti olema. Järgmisi mänge ei taha ettegi kujutada, kui selline mängupilt jätkub, aga eks tuleb aus olla, uus taktika n6uab aega ja mänge selle kinnistamiseks, see ei pruugigi paari mänguga tulla, v6ib isegi kogu valiktsükkel minna, enne kui hakkab vilja kandma. Ma näen viggo töös üritust et eesti hakkaks rohkem ründama ja selleg ka enesekindluse saavutamise üritamist. Mis eenesekindlust rünnakul loota, kui meeskond harjunudkontrate peale mängima ja siiski ei suudeta midagi . Tuleb muuta loovamaks jalähendada meie jalgpalli euroopa jalgpallile.
        AILTON

Kommentaar

armeenia-portugal 1:1 ...

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
            armeenia-portugal 1:1 ...
            Vot!
            Sinna mu kindla peale tehtud bwin.com kombineeritud panus läks
            Närige pori !

Kommentaar

mis ma siis öelda tahtsingi... elamusi sai täie raha eest ja see on jalgpallile hea. samuti tekkis uus fännilaul Rauno ja Aifo eestvedamisel (sry teisi tüüpe nimepidi ei tea sellest pundist) - "Ma tahame väravat! Me tahame väravat! Väravat, väravat väravat!" ja hiljem "Me saime värava! Me saime värava! Värava, värava, värava!" Muusika on siis Kuldse Trio laulust "Kaks kokteili" refrääni osast
              Last edited by meesmuiste; 22.08.07, 23:17. Põhjus: lisasin muusikalise täpsustuse

Kommentaar

väga hea võit ikka 2 punast ja viimase minuti värav

Kommentaar

ahjaa ja ühest asjast ma ei saa nüüd aru. Olin küll staadionil, ometi valdab mind segadus. Ma ise mõtsin, et Zelinski sai teise kollase ja siis punase. Nii kirjutab ka Eesti meedia. Ometi näiteks Uefa ja mõned Euroopa allikad annavad justkui, et Jorh sai otse punase...

Muidugi vapustav lahkumisšõu Zelinski poolt, sest nagu ta ise ütles, et pmst kodus pole teda enam võimalik sinises särgis näha. Aitab koondist kui vaja valiktsükli lõpuni. Ülejäänud mängud, aga on ju võõrsil... Mees ikka täielik Fox in the box

Kommentaar

super lõpetamine ausõna,
                    stiilsemalt polekski saand lõpetada surus kohtunikul kätt ja värki

aga et sama siin, mäng ei olnud igav kohe kindlasti mitte
                    {9}

Kommentaar

mulle meeldib zelinski emotsioon. ta pole ennast ise maha kandnud veel, ning kui on võimalus midagi sellist teha siis ka teeb.
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Man of the match oli marc pujol, kes suutis tervelt 8 voga välja kalastada:@
                        winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

KOHTUNIK ON JOBU JA VÕIT ON MEIE OMA.

Hea töö, ega see pildike ka nii halb ei olnud, ikkagi võideldi koguaeg. Eks JOBUD võtsid mänguisu ka ära. Reim oleks võinud siiski kapten olla, Poom ei saa ju väravast minna keskväljale kohtunikuga rääkima, et mis toimub. Reim on kindlasti hea motiveerija. Järgmine mäng on juba paremini harjutud skeemiga ja küll siis näha ole. Andorrat alahinnatakse liialt, neil pole ainult tulemusi veel aga varsti tuleb ka sealt luuavarrest pauk ära.
                          Miks jalka fänne seekord politsei ei abistanud rongkäigul? Savisaar oli küll mängul aga sittagi kasu ei olnud. Fännid siiski tegid kogu töö ise jälle ära.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                            ahjaa ja ühest asjast ma ei saa nüüd aru. Olin küll staadionil, ometi valdab mind segadus. Ma ise mõtsin, et Zelinski sai teise kollase ja siis punase. Nii kirjutab ka Eesti meedia. Ometi näiteks Uefa ja mõned Euroopa allikad annavad justkui, et Jorh sai otse punase...

Muidugi vapustav lahkumisšõu Zelinski poolt, sest nagu ta ise ütles, et pmst kodus pole teda enam võimalik sinises särgis näha. Aitab koondist kui vaja valiktsükli lõpuni. Ülejäänud mängud, aga on ju võõrsil... Mees ikka täielik Fox in the box
                            Teise kollase ja punase sai.kohtunik surkis ja otsis veel tükk aega punast.Jorhil ju särki seljas polnud ja põhja iiri tont saigi vast alles Jorhilt teada,et peaks punase ka saama
                            Igatahes minute by minute uefa lehelt näitab ka kollast ja punast pärast skoorimist
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

KOHTUNIKUD SEEBIKA ja need andorra NÄITLEJAD tuleks mõnda betooni firmase armatuure siduma saata kuradi memmekad ja veelkord KOHTUNIK SEEBIKS üks kõige halvim vile mis olla saab isegi balkanil vilistatakse paremini
                              Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Kuskil väravaid ple üleval? Tahaks uuesti näha

Kommentaar

Working...
                                X