Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
peaks asjaosalistega telefoninumbreid vahetama, võibolla saaks need kahtlased riigid võimalikult suure pundiga läbi sõita
minu nr 5050194
Meil 2 matkabussi
peaks asjaosalistega telefoninumbreid vahetama, võibolla saaks need kahtlased riigid võimalikult suure pundiga läbi sõita
minu nr 5050194
Meil 2 matkabussi
Ma arvan, et Bosnia ja Montenegro pole kindlasti väga palju kahtlasemad ja ebaturvalisemad kui meie kallis kodumaa. Seda muidugi juhul, kui te kuhugi miiniväljale uitama ei lähe. Pigem on Montenegrot kirjeldatud kui Balkani ilusaim riik, kus on väga palju tuunitud autosid ja ilusaid naisi (enamus pidi välimuselt küll meenutama maailma esimese elukutse esindajaid).
Kosovot ja Albaaniat pole tegelikult põhjust tee peale jätta, esiteks ei tasu see marsruudiliselt ära, teiseks pidi Albaania olema maailma mõttetuim riik, kus ei ole normaalseid teid ja ka absoluutselt mitte midagi vaadata. Kosovo pidi olema sõdureid täis ja tänu neile on hinnad laes.
see tee on liiga otse, kui arvestada et mängude vahe on 4 päeva, ise tahaks horvaatias natuke mööda mereäärt ringi sebida ja siis läbi bosnia, montenegro, kosovo või albaania - makedooniasse jõuda
Teisipäeval on Eesti U-21 mäng Makedooniaga, mida ka plaanis vaatama minna.
Samuti peab arvestama Aadria mere ranniku äärt sõites, et seal ei ole mitte selline kiire maantee ala Tallinn-Tartu vaid tee suht käänuline ja sellest tulenevalt võib väga palju aega kuluda sõitmisele.
Meil plaan ühe jutiga esmaspäeva hommikul (rendika saame alles esmaspäeval kätte) Skopjesse sõita siis seal teisipäev - kolmapäev mänge vaadata ja neljapäeva õhtuks Dubrovnikusse.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Viggo Jensen teatas oma esialgse valiku mängijatest, keda kutsub eelseisvatele 2008. aasta EM-valikmängudele Horvaatia ja Makedooniaga.
4 mängijat lisandub veel peale selle nv ML vooru
Väravavahid
Pavel LONDAK (14.05.1980) – FK Bodö/Glimt (NOR) 3/-
Mart POOM (03.02.1972) – Watford FC (ENG) 115/-
Kaitsjad
Teet ALLAS (02.06.1977) – Tallinna FC Flora 71/2
Alo BÄRENGRUB (12.02.1984) – Tallinna FC Flora 8/-
*Enar JÄÄGER (18.11.1984) – Aalesund FK (NOR) 44/-
Dmitri KRUGLOV (24.05.1984) – Torpedo Moskva (RUS) 27/1
Raio PIIROJA (11.07.1979) – Fredrikstad FK (NOR) 68/5
Urmas ROOBA (08.07.1978) – Vejle BK (DEN) 64/1
Andrei STEPANOV (16.03.1979) – FC Himki (RUS) 69/1
Poolkaitsjad
Aleksandr DMITRIJEV (18.02.1982) – Tallinna FC Levadia 21/-
Tarmo KINK (06.10.1985) – Tallinna FC Levadia 10/-
Joel LINDPERE (05.10.1981) – Tromsö IL (NOR) 50/4
Martin REIM (14.05.1971) – Tallinna FC Flora 151/14
Taavi RÄHN (16.05.1981) – FK Ekranas Panevežys (LIT) 31/-
Maksim SMIRNOV (28.12.1979) – Tallinna FC Levadia 39/2
Ründajad
Tarmo NEEMELO (10.02.1982) – GIF Sundsvall (SWE) 19/1
Andres OPER (07.11.1977) – Roda J.C. (NED) 105/32
Vladimir VOSKOBOINIKOV (02.02.1983) – Torpedo Moskva (RUS) 3/-
*Mängib ainult Makedoonia vastu
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
hmmm, loodaks väga Vassiljevi kaasamist. Kuna ta eile mängis 90 minti karikasarjas, siis vigastus peaks olema taandunud. Loodetavasti saab nädalavahetusel meistriliigas ka mänguaega.
ennetavalt kesale : tegu on Eesti kõige perspektiivikama keskväljamängijaga
hmmm2, ju siis Teever ei avaldanud piisavalt muljet. Vosko on küll nimekirjas, osalemine aga suure kahtluse all, seega tervete ründajate arv üsna väike.
mida see vanake reim teeb seal jälle? andorra vastu küll ta välja ei vedanud mitte kui kohe, ma eelistaks rähni tagumise poolikuna või siis ennem vunki, reim on hädine hädine
mida see vanake reim teeb seal jälle? andorra vastu küll ta välja ei vedanud mitte kui kohe, ma eelistaks rähni tagumise poolikuna või siis ennem vunki, reim on hädine hädine
Kommentaar