Eemm... Puerta?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Horvaatia ja Makedoonia võõrsil
Collapse
X
-
Loodetavasti on kellelgi meeles mängijatele öelda et kui Kink on üksi ees ei ole väga suurt mõtet tema suunas(noh enam vähem) pikka passi taguda.The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitustLoodetavasti on kellelgi meeles mängijatele öelda et kui Kink on üksi ees ei ole väga suurt mõtet tema suunas(noh enam vähem) pikka passi taguda.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Miks tahab Jensen Reimi täna üldse algkooseisu panna ?
No mida see ilma jalgadeta mees seal tagumise poolkaitsjana ikka korda oskab saata :S Paneks ta no parema ääre asemel Dmitrjevi tagumiseks ja paremale(kuhu ta Sl Õhtulehes paigutatud oli) võiks sisse tuua Smirnovi ja olekski asi vask.Kinki vist tõesti pole mõtet seekord algkoosseisus ette Operi kõrvale ründajaks tuua,Horvaatia vastu ta seal eriti muljet ei avaldanud,pigem siis juba vahetusest värskena
Londak
Jääger-Piiroja-Stepanov-Kruglov
Smirnov-Dmitjev-Lindpere-Klavan
Oper-Neemelo
Oleks minu valik siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustjensen ütles et eesti mängis horvaatia vastu hästi. kuidas ta saab üldse nii öelda?
Algselt postitas eestimees Vaata postitustteine asi miks pannakse reim 92 min platsile??????????Algselt postitas Kaspy Vaata postitustMiks tahab Jensen Reimi täna üldse algkooseisu panna ?
Aga kas teil on kahtlus selles et ta mängib Wembleys vs. Inglismaa? Mul pole VÄHIMATKI kahtlust.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitust
teine asi miks pannakse reim 92 min platsile??????????
Las saab veel ühe mängu oma rekordisse juurde.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
olen Arvo U., viibin ise hetkel Skopjes ja preagu on Viggo valik selline:
................12-Londak............................
17-Jääger..3-Stepanov..4-Piiroja..5-Kruglov
.................7-Reim................................
......6-Dmitrijev.............18-Klavan............
.................10-Lindpere.........................
..........8-Oper......23-Neemelo.................
Kommentaar
-
Siim ütleb meile sellise algkoosseisu: Pavel Londak; Enar Jääger, Andrei Stepanov, Raio Piiroja, Dmitri Kruglov; Aleksandr Dmitrijev, Taavi Rähn, Joel Lindpere, Ragnar Klavan; Tarmo Neemelo, Andres OperFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustolen Arvo U., viibin ise hetkel Skopjes ja preagu on Viggo valik selline:
................12-Londak............................
17-Jääger..3-Stepanov..4-Piiroja..5-Kruglov
.................7-Reim................................
......6-Dmitrijev.............18-Klavan............
.................10-Lindpere.........................
..........8-Oper......23-Neemelo.................
Eesti Päevaleht pakub kah siukse,aga ma natuke kahtlen selles.
Kommentaar
-
Tänaseks mänguks Makedooniaga on Eestil üles antud järgmised mängijad:
Eesti algkoosseis: 12-Pavel Londak, 17-Enar Jääger, 3-Andrei Stepanov, 4-Raio Piiroja, 5-Dmitri Kruglov, 21-Taavi Rähn, 6-Aleksandr Dmitrijev, 9-Ragnar Klavan, 10-Joel Lindpere, 18-Kaimar Saag, 8-Andres Oper.
Varus: 16-Mihkel Aksalu, 2-Teet Allas, 7-Martin Reim, 11-Aivar Anniste, 13-Urmas Rooba, 14-Maksim Smirnov, 15-Tarmo Kink.
Ei osale mängus: Taijo Teniste, Andrei Sidorenkov, Tarmo Neemelo, Alo Bärengrub
Üllatuseks see, et Saag on põhis. Ja ei Neemelo ega Bärengrub ei saanud isegi pingile, samas kui Allas/Rooba said. Ilmselt saavad täna veel mängu Kink, Smirnov ja Anniste. Aga see siiski lihtsalt minu ennustus. Loodame siis väravaid ja võitu!!
Kommentaar
-
Algselt postitas smith Vaata postitust. Ilmselt saavad täna veel mängu Kink, Smirnov ja Anniste. Aga see siiski lihtsalt minu ennustus. Loodame siis väravaid ja võitu!!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar