Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Horvaatia ja Makedoonia võõrsil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eemm... Puerta?

Kommentaar

Loodetavasti on kellelgi meeles mängijatele öelda et kui Kink on üksi ees ei ole väga suurt mõtet tema suunas(noh enam vähem) pikka passi taguda.
      The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
      If you're good at something, never do it for free - See above.
      I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitust
        Loodetavasti on kellelgi meeles mängijatele öelda et kui Kink on üksi ees ei ole väga suurt mõtet tema suunas(noh enam vähem) pikka passi taguda.
        ega operi. pole kunagi sedasorti mees ju olnud. 195cm kapid on vastas, seda enam pole sellisest taktikast tulu.
        “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

jensen ütles et eesti mängis horvaatia vastu hästi. vabandust küll hr jensen aga see oli masendav, mul on tunne et jensen vaatas muud mängu kui horvaatia oma. kuidas ta saab üldse nii öelda?

teine asi miks pannakse reim 92 min platsile??????????

Kommentaar

Miks tahab Jensen Reimi täna üldse algkooseisu panna ?
            No mida see ilma jalgadeta mees seal tagumise poolkaitsjana ikka korda oskab saata :S Paneks ta no parema ääre asemel Dmitrjevi tagumiseks ja paremale(kuhu ta Sl Õhtulehes paigutatud oli) võiks sisse tuua Smirnovi ja olekski asi vask.Kinki vist tõesti pole mõtet seekord algkoosseisus ette Operi kõrvale ründajaks tuua,Horvaatia vastu ta seal eriti muljet ei avaldanud,pigem siis juba vahetusest värskena

Londak
            Jääger-Piiroja-Stepanov-Kruglov
            Smirnov-Dmitjev-Lindpere-Klavan
            Oper-Neemelo

Oleks minu valik siis.

Kommentaar

Londak
              Jääger-Piiroja-Stepanov-Klavan
              Dmitrijev
              Smirnov-Anniste-Lindpere
              Oper-Neemelo

Võiks ju proovida äkki mehi oma õigetel positsioonidel mängitada... vähem uusi asju, millega harjuda vaja.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                jensen ütles et eesti mängis horvaatia vastu hästi. kuidas ta saab üldse nii öelda?
                Ma ei usu, et ta TÕSISELT nii arvab.

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                Miks tahab Jensen Reimi täna üldse algkooseisu panna ?
                Meil pole teada mis tingimustel Martin andis nõusoleku koondisse tagasipöördumiseks…
                Aga kas teil on kahtlus selles et ta mängib Wembleys vs. Inglismaa? Mul pole VÄHIMATKI kahtlust.

Kommentaar

Jumala pohhui pole?
                  Las saab veel ühe mängu oma rekordisse juurde.
                  Algselt postitas budulojus
                  kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Mitte, et ma ise sisse ei saaks, aga kas Woodstockis on vanusepiirang ka?

Kommentaar

olen Arvo U., viibin ise hetkel Skopjes ja preagu on Viggo valik selline:
                      ................12-Londak............................
                      17-Jääger..3-Stepanov..4-Piiroja..5-Kruglov
                      .................7-Reim................................
                      ......6-Dmitrijev.............18-Klavan............
                      .................10-Lindpere.........................
                      ..........8-Oper......23-Neemelo.................

Kommentaar

Huvitav kus Kink on, võiks ikka algrivistuses olla? Tegelikult pole oluline millise koosseisuga võit võetakse, tähtis on saada kom punkti.

Kommentaar

Siim ütleb meile sellise algkoosseisu: Pavel Londak; Enar Jääger, Andrei Stepanov, Raio Piiroja, Dmitri Kruglov; Aleksandr Dmitrijev, Taavi Rähn, Joel Lindpere, Ragnar Klavan; Tarmo Neemelo, Andres Oper
                          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                          Algselt postitas taku*
                          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
                            olen Arvo U., viibin ise hetkel Skopjes ja preagu on Viggo valik selline:
                            ................12-Londak............................
                            17-Jääger..3-Stepanov..4-Piiroja..5-Kruglov
                            .................7-Reim................................
                            ......6-Dmitrijev.............18-Klavan............
                            .................10-Lindpere.........................
                            ..........8-Oper......23-Neemelo.................

Eesti Päevaleht pakub kah siukse,aga ma natuke kahtlen selles.

Kommentaar

Tänaseks mänguks Makedooniaga on Eestil üles antud järgmised mängijad:

Eesti algkoosseis: 12-Pavel Londak, 17-Enar Jääger, 3-Andrei Stepanov, 4-Raio Piiroja, 5-Dmitri Kruglov, 21-Taavi Rähn, 6-Aleksandr Dmitrijev, 9-Ragnar Klavan, 10-Joel Lindpere, 18-Kaimar Saag, 8-Andres Oper.

Varus: 16-Mihkel Aksalu, 2-Teet Allas, 7-Martin Reim, 11-Aivar Anniste, 13-Urmas Rooba, 14-Maksim Smirnov, 15-Tarmo Kink.

Ei osale mängus: Taijo Teniste, Andrei Sidorenkov, Tarmo Neemelo, Alo Bärengrub

Üllatuseks see, et Saag on põhis. Ja ei Neemelo ega Bärengrub ei saanud isegi pingile, samas kui Allas/Rooba said. Ilmselt saavad täna veel mängu Kink, Smirnov ja Anniste. Aga see siiski lihtsalt minu ennustus. Loodame siis väravaid ja võitu!!

Kommentaar

Algselt postitas smith Vaata postitust
                                . Ilmselt saavad täna veel mängu Kink, Smirnov ja Anniste. Aga see siiski lihtsalt minu ennustus. Loodame siis väravaid ja võitu!!
                                Reim on vaja ju 90+2 ka mängu panna
                                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                                X