Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Inglismaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Selline "kurb" uudis siis Inglismaalt.

Reading's Nicky Shorey will spend his honeymoon in Tallinn - and away from his new wife. (The Times)

The left-back gets married this Saturday but will be part of the England squad heading to Estonia for next week's Euro 2008 qualifier.

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
      Selline "kurb" uudis siis Inglismaalt.

Reading's Nicky Shorey will spend his honeymoon in Tallinn - and away from his new wife. (The Times)

The left-back gets married this Saturday but will be part of the England squad heading to Estonia for next week's Euro 2008 qualifier.
      Ei vedand mehel, oleks pulmad nädal hiljem, saanuks Tallinnas tõelist poissmehe elu nautida

Kommentaar

On kellelgi pileteid pakkuda ja mis hinnaga?

Kommentaar

Algselt postitas TonZo Vaata postitust
          On kellelgi pileteid pakkuda ja mis hinnaga?
          Ei ole. 2000 eeku tükk.

Loll nali, ma tean....

Kommentaar

Inglismaa fännid võiksid siin sibulatega vähe kakelda. Saaks kaks kärbest ühe hoobiga. Mängul oleks vähem Inglismaa fänne ja Eestis oleks vähem märatsemist. Tegelikult olen realistlik sadistlik pessimist ja pakun 2:0 Inglismaale.

Kommentaar

..mina jälle arvan et kui heal päeval Eesti üldse kedagi võita võiks Euroopa suurtest(ESP, GER, FRA, ITL, NED, ENG) siis on see just nimelt ENG, see suvi oleks just hea võimalus....Kahju vaid et Oper ei saa mängida.
              RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                ..mina jälle arvan et kui heal päeval Eesti üldse kedagi võita võiks Euroopa suurtest(ESP, GER, FRA, ITL, NED, ENG) siis on see just nimelt ENG, see suvi oleks just hea võimalus....Kahju vaid et Oper ei saa mängida.
                Miks just Inglismaad? Ma pigem pakun, et selleks võiks olla juba siis pigem Hollandi, kellele korra juba pakuti kõva lahing. Tegelikult on neid kõiki meeskond võita sama tõenäosus, mis võib olla umbes 1/20le

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                  ...tegelikult on neid kõiki meeskond võita sama tõenäosus, mis võib olla umbes 1/20le...
                  No ma usun, et enamus Eesti fänne elabki sellele tõenäosusele

Niiet pöidlad pihku, kunagi peab meie aeg ka tulema!
                  Last edited by nonoh; 29.05.07, 13:37. Põhjus: typo rsk!

Kommentaar

Kindlasti hetkel ka suur osa Iisreali ja Venemaa fänne.

Kommentaar

kui kellegil mõistliku hinnaga veel piletit müüa oleks, või teab, kes müüb, siis andke teada palun.

Kommentaar

Ostu-müügi alamfoorum ja vastav teemagi ei tohiks olla natuke altpoolt väga raskesti leitavad: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...t=4638&page=24.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Märkus: kes lehte ei osta või ei saa osta (välismaa), siis ma hakkan neid lugusid täna tasahilju Online'i riputama ja lingin nad siis ka siia.
                          -----------

Täna, 29. mail ilmus Postimehe lisalehena Eesti Jalgpalli Liidu ja Postimehe koostöös välja antava Jalgpallilehe järjekordne number, mis keskendub Eesti koondise eelseisvatele mängudele Horvaatia ja Inglismaaga.

Juttu tehakse Raio Piiroja koduklubi Fredrikstadi peatreeneri Anders Grönhageniga, kes iseloomustab mullu Eesti parimaks jalgpalluriks valitud meest ja tema esitusi. Pikem lugu on Inglismaa koondise fännidest, kes kinnitavad, et soovivad Eestis näidata oma positiivset palet.

Jalgpallilehest võib leida ka intervjuu Suurbritannia parlamendisaadiku Lembit Öpikuga, arvamused erinevatelt avaliku elu tegelastelt, Eesti koondise koosseisu ja huvitavamad faktid eelseisvate mängude kohta, katkendeid jalgpalliteemalisele esseevõistlusele esitatud töödest ning muud põnevat.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Martin!
                            Lugesin täna huviga sinu toimetatud Jalgpallilehte . Tubli töö.
                            On sul mingeid andmeid ,kui palju inglise fänne võiks siia saabuda?
                            Ah jaa... ,kahju ,et pühapäeval toimuvast U-21 mängust Norraga ei leidnud midagi .
                            FCF Forever

Kommentaar

Mind jälle huvitab see, et miks seda Jalgpallilehte kunagi varem ei reklaamita? Kindlasti on suht palju inimesi, kes lihtsalt ostavad igal päeval mingi lehe ja jalgpallisõber valinuks täna kindlasti Postimehe, kui ta juba varem teadnuks.

Kommentaar

Working...
                              X