Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Inglismaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas koer Vaata postitust
    1. Kriitika kui selline on õigustatud juba ühe võrku lastud palli puhul - antud juhul oli neid kolm.
    Jube naljakas on näha aeg-ajalt siin foorumis taolisi ülikriitilisi uustulnukaid, kes on valmis kõik mängijad lahti laskma, sillad enda järel põletama ja asuma Eesti jalgpalli nullist üles ehitama.
    Foorumlane koer esindab sama fraktsiooni kui Guardiani kriitik Scott Murray, kes käsib Inglismaal McClareni lahti lasta, kõik esi-11 mängijad pinsile saata ja Joleon Lescotti platsile panna.
    Inglismaal võiks selline eksperiment isegi huvitavaid tulemusi anda, aga Eestis tundub tõestamata veidi tobe. Goes ütles vist äsja, et tal on valida 40 palluri seast. Number tundub Eesti liigamängudele mõeldes veidi suur, aga no olgu. Seega pole koeral häda miskit. Esitangi palve: koer esitagu meile Eesti esi-11, mis Inglismaad 3:0 võidab, nagu kord ja kohus. Vigaseid vanureid nagu Oper pole muidugi seejuures õigust nimetada.
    Muuseas: mida pidi koera arvates Mart Poom selle Beckhami Crouchile suunatud tsenderdusega peale hakkama? Huviga ootan vastust.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

.
      2. Jah, peale esimese värava olid mõlemad väravad Poomi kalad.
      Fakt oli see, et kahe viimase värava juures hakkas ta pallile vastu tulema, kuid mõtles mõlemal juhu ümber. Selline ebakindel tegutsemine annab kaitsjatele segase signaali. Teine värav oli ka minu arust Poomi tegematajätmine. Pall lendas keskväljalt tema alasse ja jõudis veel alas põrgata...
      Kolmanda värava puhul oli olukord veidi segasem, aga ka seal oleks saanud kindlamlt tegutseda. Vana hea Poom, kes kunagi kindlalt 99% kõrgetest pallidest PÜÜDIS on jäänud aastate hämarusse.

Ja see ei ole lahmiv kriitiak vaid minu isiklik arvamus.

Kommentaar

Algselt postitas AndreK Vaata postitust
        Teine värav oli ka minu arust Poomi tegematajätmine. Pall lendas keskväljalt tema alasse ja jõudis veel alas põrgata...
        No tal polnud ju siin midagi teha !?

Ta poleks mitte kuidagi jõudnud seda palli ära noppida ju.
        Algselt postitas budulojus
        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Ma arvan, et oleks väravavahi poolt äärmiselt rumal joosta karistusala joone pealt palli noppima. Kritiseerige, aga ärge lahmige niisama.
          20 LEGEND

Kommentaar

1. Jelle Goes : Nagu tõsiselt ei oleks keeruline olla koondise treener, kes võib oma palga ja muu säilitada hoolimata sellest, et aasta jooksul pole löödud ei väravat...
            Tegelikult, kui nüüd tagasi vaadata siis U-21 (oli vist 21? ) koondisega tegi Jelle head tööd. Ehksiis tegu oli noortega keda sai õpetada ja kelle mäng ja oskused kasvasid. Nüüd kui Jelle sai koondise etteotsa, siis ta visat eeldas, et vanemaid mängijaid enam õpetama ei pea. Reaalsus oli aga hoopis teistsugune. selle asemel, et taktikale ja vahetustele mõelda peab Jelle seletama kuidas sööta endast 3 meetrit kaugemal asuvale kaaslasele. Ja kui nooremad saavad aru siis vanemad mängijad enam mitte. Point selles, et Jelle on siiski noorte mitte täiskasvanute treener. Kui midagi etteheita siis tema vahetuste taktika ja meeskona valik oli alguses väga kehva.

2. Tarmo Neemelo : Jõuline ründaja on aeglasem kui esimesed 500 lõpetajat suvalisel tervisejooksul. Tema võimetus peapallidele vastu liikuda paistis eilses mängus jällegi karjuvalt välja. Mees, kes naiivselt kahe kaitsemängija peade taga palli ootab ...
            Komeet tuli-nägi-kustus...

3. Mart Poom : Mineviku sangar, kes lihtsalt ei suuda aksepteerida fakti, et ta juba viimased kolm aastat on mänginud nagu naine, kes kardab haiget saada. Mees kelle ainsad väravavahioskused piirduvad praeguseks joonel mänguga.
            Nõus. Tehku Watfordis vähemalt pool hooaega platsil ja alles siis ronigu koondise väravasse.

Lahendused :

1.Goesile kinga ja igale järeltulijale, kes poole aasta jooksul tabelisse punkte ei saa. Mineviku saldo põhjal võiks koondise füüreriks olla siiski T.Rüütli. Võimalusel muidugi Hiddink...
            Hilja peremeees, hilja! Seda oleks pidanud tegema talvel. Ja ma ei usu, et keegi uus tulija nüüd kohe sitast saia teeks.

2. Kõik onud, kes jooksevad alla teatava kiiruse võiks tuimalt sacki saada meeskonnast.
            Idee oleks hea kui oleks KEDAGIGI asemele võtta.

3. Jalgpallihaigla laialisaatmine. Need onud on Eesti jalgpalli vähkkasvaja. Pole midagi ohtlikumat kui pime toetaja. Mehed, kes seisavad kui müür oma näkaste ja meelevaldsete kaitsekõnedega kõigi idootsete otsuste taga, mis parasjagu Eesti hõredal jalgpallimaastikul sünnib. Patrioot saab olla ka ilma silmi sulgemata.
            Hi five!

Põhimõtteliselt on siiski 4-5 mängumeest juba olemas (Klavan, Kink, Vassiljev, Kotenko ja kesiganes see sibul seal ründes oli), nüüd oleks vaja leida ülejäänud.
            Vassiljevit ja Kinki ma küll hetkel siia nimekirja kõlbavaks ei pea.
            Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Fakt on see, et Poom ei jookse enam pallidele sisse kuna ta on liiga vana ja liiga katkine.
              See ei ole fakt, vaid mingi sinu idee fixe. Need ei ole päris samad asjad. Teise ja kolmanda värava puhul on juba öeldud, et tegu oli kahe tipptasemel tsenderdusega, kus pall hakkas langema nii hilja, et väravavaht oleks välja minnes lihtsalt selle alt läbi hüpanud. Pigem tasub siin kritiseerida kaitsjaid - Stjopa tunnistas juba isegi, et lasi kraanal ennast ära joosta ja kolmanda värava puhul ei oleks ka sugugi mitte Owen pidanud esimene mees palli juures olema.

Ja mis puudutab arvamust, et kõik need, kes peale kaotatud mängu mõne kiitva sõna ütlevad, on pimedad toetajad ja kriitikameeleta inimesed, siis ei maksaks igasugu tiitleid nii reipalt teistele külge pookida. Enamik neist ei ole kindlasti koondise mänguga suures plaanis sugugi rahul, lihtsalt leitakse halva tulemuse juures ka mõni hea asi. Mõne jaoks on see kohatine hea mängupilt, minu jaoks näiteks see, kuidas kahes viimases mängus on mõnigi mees (Vassiljev eile, Vosko ja Kink Horvaatia vastu) näidanud, et temast võib edaspidi koondisele üsna palju kasu olla. Kuigi võiks ka öelda, et mis tast kiita, väravat ju ei löönud ja kaotasime ka veel. Aga kõigi ja kõige põhjamist "õigustatud kriitika" sildi taha peita on täpselt sama tobe kui kiita, et näe kui väike kaotus oli. Anna andeks, aga kui sinu enda lahendused piirduvad variantidega "kinga anda", "välja visata" ja "laiali saata", ilma et sa midagi asjalikku asemele pakuksid (nt kuidas siis peaks koondis mängima, et tulemusi tuleks; milline peaks järgmine treener olema jne), siis jätab see kogu su jutust natuke... noh, ütleme, et näkase ja meelevaldse mulje. Sry.

edit: selle pika jutu kirjutamise ajal on siia muidugi juba mitu samasisulist posti tekkinud, aga las ta jääda. Ei ole mõeldud veel ühe ärapanemisena, vaid soovitusena võtta hetkeks aeg maha ja mõelda, kas alati maksab kõigele kohe labidaga lajatada.
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Parim kokkuvõte, ever: http://www.onetouchfootball.com/cgi-...1;t=011117;p=0
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kuradima kahju, et Terry sai Kingi löögile jala vahele. Lisaminutitel löök, RObinson laseb palli läbi ja TErry jääb ette. Kahju, oleks võinud ju Eesti omale esimese kolli saada, aga jah. Meie vasak äär jättis koguaeg Becksi valveta ja temal oli juba kerge vabana tsenderdada. Loodetavasti vähemalt Andorralt saame 6 punna.
                  Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                  Algselt postitas taku*
                  Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Minu arvamus Poomist jällegi paranes, sest mängudes Vene ja Iisraeliga oli ta tõesti kohati ebakindel ja kaassüüdlane väravates, siis seekord ta eksimusi endale ei lubanud. Mis puutub Kotenkosse, siis on fakt, et keegi teda tahtnud pole tõestuseks sellele, et ta pole ikka piisavalt hea.
                    Peale Viikmäe on jah ka Teever imelikul kombel kõrvale jäetud. Neemelo ja Konsa asemel oleksid just nemad võinud värskemad välja näha. Ma ei saagi aru, ise räägime, et me ei suuda kaht rasket mängu järjest mängida, aga ikka kasutame samu mehi kaks korda järjest? Kuigi Teever võibolla on praegu hoopis vigane, aga tema mittekutsumine on juba traditsiooniks saanud.

Ja veel, palun mitte pidada mind mingiks eriliseks ja mõjukaks EJLi funktsionääriks ja sellega mind liigselt tähtsustada. Tegelen vaid internetiküljega ja see on ka kõik. Seal on aga enamuses kiretu statistika, mida soovitan eriti just madalamate liigade käekäiku jälgijatel hoopis rohkem vaadata, saate palju parema ülevaate oma liiga hetkeseisust.

Kommentaar

Algselt postitas ugla Vaata postitust
                      Palve EJL-ile - lõpetage palun see orkestri esinemine ära. Seda lihtsalt ei kuule fännitribüünile (tõenäliselt kuuleb seda ainult nende ees olev sektor). Horvaatia mängul ,kui hümn tuli kõlaritest , laulis kogu staadion ilusti kaasa.
                      Ma lihtsalt mainiks, et inglasi see küll ei takistanud...
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                        Jube naljakas on näha aeg-ajalt siin foorumis taolisi ülikriitilisi uustulnukaid, kes on valmis kõik mängijad lahti laskma, sillad enda järel põletama ja asuma Eesti jalgpalli nullist üles ehitama.
                        1.See on äärmiselt kena, et sul on jube naljakas. Mul on jällegi "jube" kurb, et foorumi raskekaardiväe moodustavadki sinusugused (vt. pimedad fanaatikud) Ilmselgelt oli viimane postitus kantud emotsioonist ja vajadusest teadvustada allesjäänud puudujääke. Faktiliselt mängib koondis sitemini kui 1990 alguses, kuid ometigi ma ei väida, et peaks siirduma tagasi aega, kus 10 meest palli puhastasid ja üks mees väravas (Poom oli kunagi tõepoolest esmaklassiline puurilukk) ka jalgpallist midagi teadis. Suund on olnud õige, aga võttes arvesse asjaolu, et jalgpalli rahastus on olnud spordialaliitudest eesrinnas juba üle kümnendi, siis võiks sellised muudatused ja otsused olla tehtud jõulisemalt. Tõin oma esimeses postituses lihtsalt välja eelmisel mängul kõige eredamalt silma jäänud vead ja tegemata jäänud otsused.

Lisa: As for Jelle Goesi kohta, siis tema sackimist pooldasin juba enne talve ja ilmselt jagasin oma arvamust ka siin foorumis.

Muuseas: mida pidi koera arvates Mart Poom selle Beckhami Crouchile suunatud tsenderdusega peale hakkama? Huviga ootan vastust.
                        Errr nu ma ei tea, jättes kõrvale fakti, et peab olema retard (mida inimene, kes oma 8000+ postitustega foorumit floodib nikuinii on), et mitte aru saada, mis Poom tegi või tegemata jättis, siis toon plain obvious variandid välja.
                        1. Seisma joonel ja võtma sealt palli
                        2. Jooksma juba eemalt ründajale hüppega jalad ees sisse ja võtma palli õhust.

Kommentaar

jättes kõrvale fakti, et peab olema retard (mida inimene, kes oma 8000+ postitustega foorumit floodib nikuinii on)
                          Tõsijutt. Ka kõigest kuue postitusega on võimalik oma labasust ja rumalust täiesti edukalt tõestada.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

1.See on äärmiselt kena, et sul on jube naljakas. Mul on jällegi "jube" kurb, et foorumi raskekaardiväe moodustavadki sinusugused (vt. pimedad fanaatikud)
                            Mul on ka kurb, et ma minusugune olen. koera kohta ütlevad aga tema isiklikku laadi solvangud kõik. Et jah - paneme su ilusasti ignoreeritavate nimekirja nüüd.

PS Olgu reegel, et Eesti koondise väravavaht peab tulevikus alati jooksma 100 meetrit alla 10 sekundi. Siis jõuab kenasti Becksi tsenderdused vahelt ära lõikama. Ai pagan aga...oma väravajoonele vist ikka õigeks ajaks jälle tagasi ei jõuaks...
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Mul on ka kurb, et ma minusugune olen. koera kohta ütlevad aga tema isiklikku laadi solvangud kõik. Et jah - paneme su ilusasti ignoreeritavate nimekirja nüüd.

PS Olgu reegel, et Eesti koondise väravavaht peab tulevikus alati jooksma 100 meetrit alla 10 sekundi. Siis jõuab kenasti Becksi tsenderdused vahelt ära lõikama. Ai pagan aga...oma väravajoonele vist ikka õigeks ajaks jälle tagasi ei jõuaks...
                              +wink wink+
                              musi !

Kommentaar

3. Jalgpallihaigla laialisaatmine. Need onud on Eesti jalgpalli vähkkasvaja. Pole midagi ohtlikumat kui pime toetaja. Mehed, kes seisavad kui müür oma näkaste ja meelevaldsete kaitsekõnedega kõigi idootsete otsuste taga, mis parasjagu Eesti hõredal jalgpallimaastikul sünnib. Patrioot saab olla ka ilma silmi sulgemata.
                                Vähemalt on üks foorumlane, kes suudab pakkuda välja konkreetsed ideed, kuidas asja parandada, respect

Mina näiteks oleksin koheselt nõus oma liikmestaatusest loobuma, kui see vähegi koondise paremale käekäigule kaasa aitab.
                                Mis teised haiged arvavad, teeme ära?!

Kommentaar

Working...
                                X