Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Inglismaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Minu arust oleks pidanud kas äärepoolik või äärekaitsja lihtsalt aktiivsemalt pidanud pressima kui pall suundus Beckhami äärele. Nii oleks sunnitud Davidit pall tagant läbi mängima või lihtsalt keskele suunama.
    Mees oli hirmhea,teda toetas ka väga hea meeskond.Praegu sa tahad,et Jassi Ag2r suudaks Armstrongi U.S.Postalile või Veerpalu teates oma komandoga norrakatele vastu panna.Tänasel päeval vähe raske.Aga ma ütlen,palju raha,haigelt treenida ja hull tiim(ka arstid) seljataga,ainult see annab tulevikus ehk midagi.Muidu ei jõua ju, nagu ma eile kuulsin.Proff ei tohi nii öelda,OK mõelda võib.

Eriti profilikku suhtumist näitas üles just Inglismaa koondis.Pingutati täpselt niipalju kui vaja(mingi aja esim.poolaeg oli Eesti isegi umbkaitses),kui asi tehtud,võeti Beckham välja ja tempo alla,et mingeid lolle kaarte või vigastusi ei tuleks.Samas hoiti kaitseala nii lukus,et eestlased said vaid keskväljal igavalt lükata,millega nad siiski väga hästi hakkama said.
    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
      Oled sa selles kindel? Kõlab ülbe mõnitamisena.

Kommentaar

Algselt postitas Chaqueta Vaata postitust
        Täna päeval oli suur A Le Coq´i telk seal parkimisplatsil juba üleval
        Noh, selle VIP telgi olemasolu on alati kindel. Küss oli ju laiema publiku jaoks ette nähtud telgi kohta. Selle kohta vastus kehtis.

Kommentaar

Teisalt: suur tänu kõigile fännidele ilusa FAIR PLAY käitumise eest! Inglise politseinikud igatahes kiitsid kogu mängu ja ümbritsevat tegevust nii, et lausa imelik hakkas.
          Eriti tänaks neid, kes Eesti fännitribüünile plakatite-loosungite ülesriputamiseks mitu tundi enne mängu algust kohale tulekut ülemõistuse suureks vaevaks ei pidanud. Miskipärast usun, et nii oli kordades rahulikum neid üles panna ja ära kinnitada.
          Võib-olla enne Andorra mängu prooviks ka midagi taolist rakendada.

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
            Noored võitsid oma poolaja 2:1. Veteranid jäid 0:0.
            veteranid võitsid pennudega
            b-day

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust

Eriti profilikku suhtumist näitas üles just Inglismaa koondis.Pingutati täpselt niipalju kui vaja(mingi aja esim.poolaeg oli Eesti isegi umbkaitses),kui asi tehtud,võeti Beckham välja ja tempo alla,et mingeid lolle kaarte või vigastusi ei tuleks.Samas hoiti kaitseala nii lukus,et eestlased said vaid keskväljal igavalt lükata,millega nad siiski väga hästi hakkama said.
              Kahtlen, et väljend "pingutad nii palju kui vaja" käib profijalgpalli või üldse profispordi kohta. Pigem ikka Eesti madalamate liigade kohta. Lisaks, sellise "pika palli tagumise" mänguga jääb Inglismaa EM finaalturniirist sama kaugele, kui ta praegu turniiritabelis on. Sellist mängu mängiti 1870, siis kui Shoti ja Inglismaa omavahel kemplesid. Sama, mida Gattuso ütles enne ML finaali Liverpooli kohta, kehtib täiega ka Inglismaa koondise kohta.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                Mees oli hirmhea,teda toetas ka väga hea meeskond.Praegu sa tahad,et Jassi Ag2r suudaks Armstrongi U.S.Postalile või Veerpalu teates oma komandoga norrakatele vastu panna.Tänasel päeval vähe raske.Aga ma ütlen,palju raha,haigelt treenida ja hull tiim(ka arstid) seljataga,ainult see annab tulevikus ehk midagi.Muidu ei jõua ju, nagu ma eile kuulsin.Proff ei tohi nii öelda,OK mõelda võib.

beckham võeti välja, kuna väänas enda jala ära.
                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas ak Vaata postitust
                  Sellist mängu mängiti 1870, siis kui Shoti ja Inglismaa omavahel kemplesid.
                  Juhtumisi nägid seda 1870. aasta mängu oma silmaga? Mina olen mängukirjeldusi lugenud ja julgen nende põhjal väita, et pikast pallist polnud juttugi. Üheksa kesktormajat said teisiti hakkama.
                  Isegi teenelised Inglismaa jälestajad võiksid mõista, et Eesti mängiti sedapuhku korralikult üle.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Jah,Kivimäe vanal on õigus,üle ta mängiti.Ja paljud võiks enne haukumist endile teadvustada kui kõlavad nimed meil külas käisid,juba see oli omaette ajalugu.Viisakam inimene ütleks-polnud häbi kaotada.
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                      Üks küsimus inimestele, kes Beckhami vahetuse peale fännitribüünil plaksutasid: miks?
                      Algselt postitas Blend Vaata postitust
                      sest et ta on üks kuulsamaid jalgpallureid maailmas ning ta tegi hea mängu?
                      Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                      üks korralik fänn ikka vastasmeeskonna mängijale ei plaksuta.
                      Mis järgmiseks?
                      Et veel korralikum fänn olla, siis peaks vastasmeeskonna hümni ajal vilistama?

Ma arvan, et need, kes Beckhamile väiklaselt plaksutamata jätsid,
                      ei ole seetõttu mitte rohkem Eesti fännid, vaid lihtsalt labased matsid.
                      Närige pori !

Kommentaar

Ma nüüd küll ette ei kujuta, et Old Traffordil mängu jälgivad Manu fännid plaksutavad kui Lampard vahetatakse välja või siis Nou Campil Barca fännid plaksutavad kui võetakse välja Raul.

Kommentaar

Mina lähtun ikkagi sellest et kui on kõlanud avavile siis sealt maalt lõppeb sõprus nii platsil kui platsiääres. Muud moodi ikka jalgpalli ei mängi. See on minu arvamus.
                          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            Ma nüüd küll ette ei kujuta, et Old Traffordil mängu jälgivad Manu fännid plaksutavad kui Lampard vahetatakse välja või siis Nou Campil Barca fännid plaksutavad kui võetakse välja Raul.
                            Hea võrdlus. Nemad näevad neid staare iga päev, meie kord 15 aasta jooksul.

Kommentaar

Algselt postitas manpe Vaata postitust
                              Hea võrdlus. Nemad näevad neid staare iga päev, meie kord 15 aasta jooksul.
                              mis vahet sel on. Et kui vastasvõistkonnas on mingid staarid siis peab plaksutama vä?
                              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                                mis vahet sel on. Et kui vastasvõistkonnas on mingid staarid siis peab plaksutama vä?
                                Kui inimene seda tahab, siis miks mitte. Kuid arvata on, et tõsised jalkafännid ei plaksutanud ja ei plaksuta ka edaspidi.

Kommentaar

Working...
                                X