Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EST vs ENG fännibuss - beforeparty!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui ma nüüd ei eksi, siis selle pildi peale on jäänud ka töll, kes suutis kogu selle sõidu jooksul ainsa tõeliselt vastiku olukorra tekitada. Nimelt selle rohelise pudeli, mis tal käes on, virutas triibulise särgiga vend hetke pärast bussi ülemise korruse suunas. Õnneks hindas oma jõudu üle ja pudel maandus teisel pool bussi keset sõiduteed, aga ei taha mõeldagi, mis siis oleks juhtunud, kui seal oleks sel hetkel mõni auto seisnud... Või kui pudel oleks bussi kellelegi pähe maandunud. Croydon ei ole küll eriline pätikants, aga nagu näha, siis lolle võib igalt poolt tulla.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust

Kui ma nüüdei eksi, siis selle pildi peale on jäänud ka töll, kes suutis kogu selle sõidu jooksul ainsa tõeliselt vastiku olukorra tekitada. Nimelt selle rohelise pudeli, mis tal käes on, virutas triibulise särgiga vend hetke pärast bussi ülemise korruse suunas. Õnneks hindas oma jõudu üle ja pudel maandus teisel pool bussi keset sõiduteed, aga ei taha mõeldagi, mis siis oleks juhtunud, kui seal oleks sel hetkel mõni auto seisnud... Või kui pudel oleks bussi kellelegi pähe maandunud. Croydon ei ole küll eriline pätikants, aga nagu näha, siis lolle võib igalt poolt tulla.
      see sama tont tõmbas ka staadioni juures ühe eestlasega teravat...mille peale üsna suur tõmbelemine lahti läks. Isegi vanemat sorti inglise härrad sõimasid teda cunt-iks :P

Kommentaar

...kadunud on ka bussiküljes lehvinud keldiristiga skandinaaviastiilis sinimustvalgelipp mille sees läbi põimunud täheühendid EST. Äkki keegi hea inimnene võttis selle enda kätte ja annaks märku et lipp ikka alles on ...
        tänades, Jansa
        RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust

Kui ma nüüd ei eksi, siis selle pildi peale on jäänud ka töll, kes suutis kogu selle sõidu jooksul ainsa tõeliselt vastiku olukorra tekitada. Nimelt selle rohelise pudeli, mis tal käes on, virutas triibulise särgiga vend hetke pärast bussi ülemise korruse suunas. Õnneks hindas oma jõudu üle ja pudel maandus teisel pool bussi keset sõiduteed, aga ei taha mõeldagi, mis siis oleks juhtunud, kui seal oleks sel hetkel mõni auto seisnud... Või kui pudel oleks bussi kellelegi pähe maandunud. Croydon ei ole küll eriline pätikants, aga nagu näha, siis lolle võib igalt poolt tulla.
          Tema äkkviha tingi bussi katuselt nende pihta visatud ese..Enne seda olid nad suht sõbrlikud

Kommentaar

tõestus, et eestlased on ka jobud

Kommentaar

Sant lugu sel juhul.
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Tembu Vaata postitust
                Tema äkkviha tingi bussi katuselt nende pihta visatud ese..Enne seda olid nad suht sõbrlikud
                See mis visati oli äkki õlu hoopis... Oleks ma täpselt näinud kes see omaarust pullimees oli ja oleks ma bussireisi korraldaja olnd oleks selle viskaja bussist välja visand. Aga no oleks on paha poiss

Kommentaar

mõned pildid veel http://foto.karu.ee
                  Varsti riputan ka mõned videod üles.

PS! see pudel, mis üle bussi lendas oli tingitud selles, et meie üks kaasreisijatest teda ja tema seltsimehi õllega pritsis - inetu lugu!

Piltide panekut toetab wap.karu.ee

Kommentaar

Algselt postitas räim Vaata postitust
                    See mis visati oli äkki õlu hoopis... Oleks ma täpselt näinud kes see omaarust pullimees oli ja oleks ma bussireisi korraldaja olnd oleks selle viskaja bussist välja visand. Aga no oleks on paha poiss
                    ...eks mõni idioot satub ikka normaalsete sekka (ühel viimatistel rongkäikudest viskas keegi ka õllepudeli piki trammi vms)ja kuigi enamus rahvast oli mulle kas nägupidi või lihtsalt tuttavad siis oli ka täiesti tundamatuid milliste käitumine ka ettearvamatu ja prognoosimatu. Ise olin enamus aeg allkorrusel ja kordineerisin bussijuhiga reisumarsruuti ega näinud seda insitenti - järgmine kord kui mingil üritusel sarnase(d) käitumishälvetega persoon(e) tegevuselt tabate siis andke teada ja vastavalt sellele ka temaga tegutsetakse. Aga eks säherdune käitumine(ja võimalikud tagajärjed) jää nende südametunnistusele - nagu ka nende fännide südametunnistusele peaks jääma see 100.-EEKi mis bussireisu eest mulle või Vandersellile maksmata jäi kuna bussi peal oli meid kindlasti oluliselt rohkem kui kogutud 66 inimese raha...

P.S. Endiselt kadunud EESTI-EST keldiristilipp mis bussis olemas oli, ja mida fotodel tuvastasin staadionil lehvivat.
                    RummaBastards!

Kommentaar

makstud-tehtud, elus-terve, suppper

Kommentaar

Algselt postitas Tembu Vaata postitust
                        kui pihupeo tegemine käega on sõbralik sinu jaoks, siis küll.
                        aga teglt lendas vett(vist ikka õlut tuleb välja:P) nendele ülevalt.

Kommentaar

teinud siis käsitööd vastu

Kommentaar

miks ta pidi neile midagi vastu üldse tegema?

Kommentaar

ju siis kellegil on see 100 krooni nii tähtis et kui vägisi ei võeta ei peagi maksma

Kommentaar

jansa anna konto nr ma olen nõus natuke toetama sest sõit oli ju siga lahe

Kommentaar

Working...
                                X