Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Halvim hetkel Eesti koondislane.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas estone Vaata postitust
    Minu meelest on K. Saag uus K. Viikmäe.
    Igas olukorras tuleb lõpuni võidelda, mitte seisma jääda.
    kusjuures seda oli tõesti kummaline vaadata, et tüüp vaatas: "seda palli enam ei saa, väravavaht võtab kindlasti ära" ning ei püüdnud ka mitte.. ja tegemist polnud väravavahi alaga, enamus ründajaid oleks igal juhul väravavahi elu võimalikult raskeks teinud.

mis aga masohismi puutub - rahvust ning kodumaad ei valita!
    küll saab aga klubi valida.. kui ma nüüd enda avataril olevat karu vaatan.. aga see annab ainult karastust
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
      kusjuures seda oli tõesti kummaline vaadata, et tüüp vaatas: "seda palli enam ei saa, väravavaht võtab kindlasti ära" ning ei püüdnud ka mitte.. ja tegemist polnud väravavahi alaga, enamus ründajaid oleks igal juhul väravavahi elu võimalikult raskeks teinud.

mis aga masohismi puutub - rahvust ning kodumaad ei valita!
      küll saab aga klubi valida.. kui ma nüüd enda avataril olevat karu vaatan.. aga see annab ainult karastust

Saagi puhul on see et ega poiss ei saa klubi eest eriti mänguaega ja sellest ka selline mäng. Mängupraktika viimsel ajal ikka jube nigel. Ta ju teinud ikka tõsiseid esitusi ka koondise eest või mis?

Kommentaar

mitu meie koondislast stabiilselt põhis on?
        Ma ei mõtle episoodilisi esinemisi mängu viimastel minutitel.

Kommentaar

Dmitrjev, Jääger, Piiroja, Londak, viimasel ajal Vunk, Bärengrub, Lindpere...

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
            Dmitrjev, Jääger, Piiroja, Londak, viimasel ajal Vunk, Bärengrub, Lindpere...
            lisada veel vassiljev,klavan aga bärengurb ju täielik pingipoiss
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Mis veel Voskosse puutub, siis oli ta ikkagi Hispaania vastu ainuõige valik. Ei Zenjov ega Saag poleks viitsinud ega jaksanud üksinda kahe Hispaania kaitsja vastu nende pikkade pallide pärast võidelda ning kaitsjatele pidevalt survet avaldada. Vosko sai aga suurepäraselt sellega hakkama ning keegi ei saa kinnitada, et Zenjovi platsil olekuga üldse sellised võimalused oleks tekkinud. Vosko ei löönud ära, jah, kurb, aga kes ütleb, et Zenjovgi oleks hakkama saanud. See meeletu külma närvi demonstreerimine, millest siin räägite Belgia vastu.. Noo arvestades, kuidas ta ära ehmatas, et pall ta jalal on ja selle kuidagi sealt ära lükkas, ei näita kuidagi ta külma närvi. Mulle tundus küll, et pabin oli sees ja väravasse sai ta palli lükatud üksnes tänu meeletule ruumile, mis talle oli jäetud. Poiss lõi ühe värava ja kõik on nii meeletult sillas, et Eestil on üks saja protsendiline realiseerija juures. Ma ei ütle, et see nii ei võiks olla, aga enne peab ta veel end tõestama.

Shermannist ei saa ma üldse aru. Hakkasid juba enne mängu vinguma, kui algkoosseis teatavaks tehti ja lõppu ei näi tulevat. Nii vale taktika pidi olema ju, kuid ometi kõik Rüütli eelistused toimisid. Virisesid, et miks Dima vasakkaitsja, kui võtta on Klavan. Noo tuli Klavan sisse vahetusest ja oli kõige kehvem mees platsil tõenäoliselt, muuseas juba mitmendat koondisemängu järjest temalt palju praaki. Ei sobinud sulle ka Vunk keskpoolikus, kuid ometi saatis tema sööt Vosko üks ühele ning võitles korralikult. Mina ei näe kedagi koondise valikus, kes selle koha oleks paremini välja mänginud. Ja siis lõpuks see sama Vosko keiss, mida ma pikemalt üleval lahkasin. Zenjov küll platsile ei saanud, aga ma olen täiesti veendunud, et ta ei oleks üksinda ees võideldes hakkama saanud. Ma ei saa aru, milleks on sul vaja Rüütli valikute üle edasi viriseda, kui pea kõigile sinu väidetele tõmmati mänguga vesi peale.
              20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
                Mis veel Voskosse puutub, siis oli ta ikkagi Hispaania vastu ainuõige valik. Ei Zenjov ega Saag poleks viitsinud ega jaksanud üksinda kahe Hispaania kaitsja vastu nende pikkade pallide pärast võidelda ning kaitsjatele pidevalt survet avaldada.
                Tõsi. Selle tõttu ei oleks ka neil härradel neid võimalusi olnud, mis Voskoboinikovil olid. Vosko muidugi oleks võinud ära lüüa aga krediit selle, et üldse sellised võimalused tekkisid.

Kommentaar

Me võime oletada, et Vosko oli kõige parem sellele kohale ja Zenjov poleks midagi teha suutnud. Aga oleksid ei loe ja fakt on see, et ta ei saanud oma tööga hästi hakkama.

Ja tõesti, Martini ja Dima vastu olin ülekohtune. Vabandust

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                    Me võime oletada, et Vosko oli kõige parem sellele kohale ja Zenjov poleks midagi teha suutnud. Aga oleksid ei loe ja fakt on see, et ta ei saanud oma tööga hästi hakkama.

Ja tõesti, Martini ja Dima vastu olin ülekohtune. Vabandust
                    Põhimõtteliselt ainuke kes sealt kohast oleks eesti kindlalt juhtima viinud on Oper, ja teda polnud. Polegi vaja rohkem pead vaevata selle üle. Martin oli tõesti hea, ka minu meelest
                    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                    If you're good at something, never do it for free - See above.
                    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Mis veel Voskosse puutub, siis oli ta ikkagi Hispaania vastu ainuõige valik. Ei Zenjov ega Saag poleks viitsinud ega jaksanud üksinda kahe Hispaania kaitsja vastu nende pikkade pallide pärast võidelda ning kaitsjatele pidevalt survet avaldada.
                      Ohohh, sul on sensitiivsed võimed. Sa tead kohe täpselt ära, mida puuduv mängija poleks teha viitsinud.

Ja siis lõpuks see sama Vosko keiss, mida ma pikemalt üleval lahkasin. Zenjov küll platsile ei saanud, aga ma olen täiesti veendunud, et ta ei oleks üksinda ees võideldes hakkama saanud.
                      Kuidas sa saad milleski nii veendunud küll olla? Mängija kohapealt, keda platsilgi polnud. Voskoboinikov oli platsil ja mina veendusin, et ta koht pole seal. Ma ei ütle, et ta läbinisti kehv oli, aga kui ründaja ei suuda selliseid palle ära lüüa, siis on ikka midagi väga viltu. Balti turniiril põrutas samuti Läti vastu 1-1 olukorra taeva poole.

Ma püüdsin elavalt ette kujutada kui näiteks Zahovaiko oleks samas olukorras eksinud, milline seakisa lahti läinud oleks. Isegi kui ta kaks väravat Fääri saarte vastu lõi, oli kritiseerijaid enam kui küll. Ründaja ülesanne on lüüa väravaid ja kui ta seda teeb, on ta töö väljakul hästi tehtud. Kui ei suuda, siis...

Algselt postitas Epic Vaata postitust
                      Tõsi. Selle tõttu ei oleks ka neil härradel neid võimalusi olnud, mis Voskoboinikovil olid. Vosko muidugi oleks võinud ära lüüa aga krediit selle, et üldse sellised võimalused tekkisid.
                      Need võimalused tekkisid mitte tänu Voskoboinikovi imelisele ründeoskusele, vaid 1-1 olukord tekkis Vunki suurepärase söödu tagajärjel. Kuidas sa saad küll väita, et Saagil või Zenjovil poleks samasugust situatsiooni tekkinud? Seleta mulle lihtsameelsele.

Kuna Eesti mängis põhimõtteliselt siiski ühe ründajaga, siis on selge, et kellel tahes oleks seal ees olnud raske rabeleda. Asi polegi selles, aga selliste kuldsete võimaluste luhtamises. Kui neid olukordi ära ei lööda, siis olemegi oma jalgpalliga seal, kus oleme. Me võime ju noogutada kiitvalt Vosko suunas, aga jalgpallis võidab see, kes palli(d) väravasse lööb.
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust

Need võimalused tekkisid mitte tänu Voskoboinikovi imelisele ründeoskusele, vaid 1-1 olukord tekkis Vunki suurepärase söödu tagajärjel. Kuidas sa saad küll väita, et Saagil või Zenjovil poleks samasugust situatsiooni tekkinud? Seleta mulle lihtsameelsele.
                        Noored kitsed oleks võinud vabalt suluseisu jõudnud joosta näiteks. Või seal juba olnud.

Kommentaar

Oleks, Oleks, Oleks, Oleks

Kommentaar

mängige ise paremini.. tropid.

Kommentaar

Algselt postitas isspro10 Vaata postitust
                              Ma ütleks et kõige nõrgem lüli on meie fännid, publik.
                              Väga ebastabiilsed, toetavad koondist siis kui koondisel hästi läheb, aga kui kaotus siis tuleb kohhe kriitika, et see mees ei oska mängida ja teine ka ei oska.
                              Kui nad koondises on, siis arvatavasti mitte ilmaasjata.
                              Fännid peaksid just toetama koondist igal hetkel, isegi siis kui ollakse 0-3 taga, ikka tuleb toetada.
                              Mida vittu sa ajad?

Fännid toetavad koondist iga mäng, see et peale mängu osad neist sõimavad sita esituse eest on ülimalt normaalne.

Fooking naljakas oli lugeda kossu tüüpidest, et meedia oli karm, mingu vittu. Mängigu paremini, võtku rohkem suhu ja vähem südamesse. Nannipunne pole vaja ei kossu ega jalkakoondisse.

Kindlasti on fänne, kes leiavad positiivset igas mängus, aga on ka vaja fänne, kes ka negatiivset näevad ja julgevad end väljendada.

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                                mängige ise paremini.. tropid.
                                Kui sa viid oma auto remonti ja remondimehed midagi sitasti parandavad, kas siis sa ei tohigi neid kritiseerida, kuna sa ise ei jaga autodest ööd ega mütsi?

Kommentaar

Working...
                                X