Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No, viimane mäng ei olnud Kingil ja Klavanil kõige parem
Aga eks iga mäng on uus ja ootan neid koondisesse
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
"mängige ise paremini...tropid" oli muidugi klass omaette. Imelik, et osade arust ei tohi grammigi oma koondist kritiseerida. See ei tähenda, et ma vähem toetan oma rahvuskoondist, toetan hingega ja loodan alati parimat.
Igal inimesel on oma nägemus mängust, minu nägemus oli selline, keegi ei pea seda heaks kiitma, aga miks ma siis kohe tropp olen? Nagu ma oleks koondise maatasa teinud. Kokkuvõttes olen ma mänguga rahul.
Kui Voskoboinikov on Türgi vastu taas koosseisus ja lööb värava, siis olen mina sama õnnelik kui kõik teised. Koguaeg on öeldud, et Vunk ei peaks koosseisus olema, minuarust tõestas ta viimases mängus, et ta koht on seal. Tõestagu nüüd Vosko ka ja kõik on rahul.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
"mängige ise paremini...tropid" oli muidugi klass omaette. Imelik, et osade arust ei tohi grammigi oma koondist kritiseerida. See ei tähenda, et ma vähem toetan oma rahvuskoondist, toetan hingega ja loodan alati parimat.
Igal inimesel on oma nägemus mängust, minu nägemus oli selline, keegi ei pea seda heaks kiitma, aga miks ma siis kohe tropp olen? Nagu ma oleks koondise maatasa teinud. Kokkuvõttes olen ma mänguga rahul.
Kui Voskoboinikov on Türgi vastu taas koosseisus ja lööb värava, siis olen mina sama õnnelik kui kõik teised. Koguaeg on öeldud, et Vunk ei peaks koosseisus olema, minuarust tõestas ta viimases mängus, et ta koht on seal. Tõestagu nüüd Vosko ka ja kõik on rahul.
Mu arvamus ühtib pea alati Nahkpeaga
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Koguaeg on öeldud, et Vunk ei peaks koosseisus olema, minuarust tõestas ta viimases mängus, et ta koht on seal. Tõestagu nüüd Vosko ka ja kõik on rahul.
Hispaania vastu mängis tõesti hästi ja oli positiivne üllatus. Kahjuks minu jaoks jääb ühest heast esitusest väheks. Selle kohta on ütlus- Pime kana leidis tera .
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
1. Saag - ei võitlust ei midagi. Absoluutne null. Mängis mannetumalt kui lõpus väsinud Vosko. (mid teeb taani teise liiga soendusmees rahvuskoondises?)
2. Bägenrub - võitluslik, kuid kuidas saab nii rumala penalti teenida? Ja muidu polnud ka suurem asi.
3. Kink - mängis selgel valel positsioonil. Tundub, et mängib hästi vaid endast nõrgema vastase vastu.
4. Dmitriev - nii palju kui teda nägin ei suutnud omadele ühtegi söötu anda. Võiks aru saada, et Eesti ei mängi punases.
5... Ka Kruglov, Klavan, Jääger esinesid alla oma taseme (või õieti kehtib see viimase kahe kohta, Kruglovil seda taset hetkel polegi)
6. Londak, Vunk, Vosko, Lidpere, Piiroja olid enamvähem oodatud omall tasemel.
7. Vassiljev ületas veits ennast.
1. Saag - ei võitlust ei midagi. Absoluutne null. Mängis mannetumalt kui lõpus väsinud Vosko. (mid teeb taani teise liiga soendusmees rahvuskoondises?)
2. Bägenrub - võitluslik, kuid kuidas saab nii rumala penalti teenida? Ja muidu polnud ka suurem asi.
3. Kink - mängis selgel valel positsioonil. Tundub, et mängib hästi vaid endast nõrgema vastase vastu.
4. Dmitriev - nii palju kui teda nägin ei suutnud omadele ühtegi söötu anda. Võiks aru saada, et Eesti ei mängi punases.
5... Ka Kruglov, Klavan, Jääger esinesid alla oma taseme (või õieti kehtib see viimase kahe kohta, Kruglovil seda taset hetkel polegi)
6. Londak, Vunk, Vosko, Lidpere, Piiroja olid enamvähem oodatud omall tasemel.
7. Vassiljev ületas veits ennast.
mis mängu sa vaatasid???
Dmitrjev oli suht ok ,kruglov tegi viimaste aegade parima mängu koondises,klavani ja jäägri puhul nõustun et suht kehvad olid ja sama käib ka kingi ja saagi kohta.
aga arvan et vassiljev mitte ei ületanud ennast vaid ta näitas kuidas peabki mängima
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Hästi öeldud. Mul hakkab ka tunduma, et nii asi ongi. Narva Transi jms äärekaitsjate vastu teeb, mis tahab, aga koondise eest, kui vastas on sama kiire/osav mees, siis jääb alati hätta.
See ka üks põhjus, miks ta pole veel välismaal, minu arvates.
Kink ei tohi põhis alustada. Siis mingi vaimne värk tal, poiss on koondises alati säranud kui pingilt tulnud.
Klavanit mina ei paneks keskväljale, aga eks Rüütli teab paremini.
mis mängudest sa räägid???
Poiss on 19 ja 2 mängu koondises teinud! Anna aega areneda!
neist 2-st mängust ma räägingi, kas nende põhjal ei väärinuks poiss ka järgnevates mängudes mänguaja saamist.. lugesid ikka milles küss oli, või nii sama püüad kaasa rääkida???
mis mängu sa vaatasid???
Dmitrjev oli suht ok ,kruglov tegi viimaste aegade parima mängu koondises,klavani ja jäägri puhul nõustun et suht kehvad olid ja sama käib ka kingi ja saagi kohta.
aga arvan et vassiljev mitte ei ületanud ennast vaid ta näitas kuidas peabki mängima
nõustin, minu arust Dmitrjev ja kruglov olid ka tasemel, peale Vassiljevi minu arust ka Vunk ületas või siis näitas kuidas peab mängima, tegutses ´kasulikult
hmm. Tasemel?
Kruglovi sitast (koos Kingi sitaga eelnevalt) tuli esimene värav
Vunki kohta oleks häid sõnu olnud kui ta poleks teinud ühte "genaalset " söötu Torrese jalale, mille Piiroja pid pärast päästma koos kollasega.
Dmitriev?????? Kas te ikka vaatasite staadionil mängu? Nii kui ma teda palliga silmasin järgnes sööt punastele. Selle Norra teise liiga mehe haipimisest ei saa ma ma üldse aru. Kui ta oleks nii jube hea ei mängiks ta selles honefossis või kantossis kus ta praegu ennast liigutamas käib.
Ja muide - rahvuskoondis ei peaks olema kogemuste hankimise, vaid kogemuste realiseerimise koht.
Kommentaar