Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viggo Jensen

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Ja Leitan on Teie arvates koondise kohta väärt?
    kõvasti rohkem kui kams

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
      1. Levadiast on viimasel ajal poole võrra rohkem mängijaid koondises käinud kui Florast.
      Regulaarselt platsile on pääsenud poole võrra rohkem. Pinki nühkima või esialgsesse nimekirja on siiski võrdselt saanud viimasel ajal mõlemast meeskonnast. Aga nagu mina aru saan, siis räägib kasutaja lorenzo paari aasta tagusest olukorrast, kus edukamad olid TVMK ja Levadia, aga koondises olid ülekaalus Flora mängijad.
      20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
        Regulaarselt platsile on pääsenud poole võrra rohkem. Pinki nühkima või esialgsesse nimekirja on siiski võrdselt saanud viimasel ajal mõlemast meeskonnast. Aga nagu mina aru saan, siis räägib kasutaja lorenzo paari aasta tagusest olukorrast, kus edukamad olid TVMK ja Levadia, aga koondises olid ülekaalus Flora mängijad.
        Kes on need nimed sellest ajast, kes oleks pidanud siis koondises olema? Dovydenas? Krõm?
        Ja enne sai juba loetletud koondisenimekirja, kus oli Levadia mehi poole rohkem olnud.
        Kes sealt Levadiast pingile panna oleks? Vennad Purid võiks keegi öelda

Kommentaar

Mida te plõksite, Levadia, Flora, Levadia, Flora.
          Viimases kahes mängus ei mänginud ühtegi Flora mängijat.
          Viimases tsüklis on koduliiga mängijatest mänginud:
          Levadiast: Dmitriev, Vassiljev, Purje, Šišov, Lemsalu, Kink
          Florast: Lindpere, Sidorenkov, Bärengrub, Allas, Kams
          TVMK: Neemelo, Gussev, Terehhov, Leetma, Konsa.
          Tundub, et nii mõnedki antifloralased ainult unistavad, et Eesti koondis koosneks põhiliselt vene päritolu mängijatest ja loomulikult mitte Florast.
          Positiivne on, et eelpoolnimetatud Eesti mõistes suurklubides on mängijaid mõlemast rahvusest. Võiks juba ära lõpetada nende klubide rahvusliku vastandamise.
          Minu arvamus aga on, võite mind süüdistada üks kõik missuguses ismis, et Eesti jalgpalli tuleviku ja populaarsuse nimel on meil jätkuvalt vaja koondist, milles enamus on kodukootud ugrimugri päritolu eestlased.
          Ma ei taha ülekohtuselt halvustada ühtegi vene päritolu koondislast, kes on end Eesti koondisse mänginud aga meie riigi rahvuslikku koosseisu arvestades soovin kogu hingest, et vene poistele samaväärseid ja tublimaid koondislasi tuleks rohkem eestlaste hulgast.
          Nukker oli vaadata viimast Eesti-Soome U-19 maavõistlust, kus soomlaste üheks ladusa koostöö põhjustest oli ühine suhtluskeel. Eesti koondise vene-eesti keeleline segapudru tekitas küll mulje, et kommunikatsiooniprobleemid on põhiliselt vene päritolu mängijatest koosneval noortekoondisel päris tugevad.
          Igatahes poleks Pohlak väidetavalt omal ajal eelistanud flora süsteemist eesti poisse koondise valikul, poleks toimunud Eestis jalgpalli taassündi sellisena nagu ta täna on, jalgpall oleks marginaane ja ebapopulaarne nagu hoki ning ma oleks kindel, et oleks võimatu kuulda uudisest 1500 liikmelisest eestlate fänniarmeest Londonis, 1200-st fännist Lätis rääkimata.
          Ning Savisaar oleks jätkuvalt EJL-u president

Kommentaar

Vaevalt et jalgpall ebapopulaarne oleks see eestlastel ju veres

Kommentaar

Algselt postitas karl15 Vaata postitust
              Vaevalt et jalgpall ebapopulaarne oleks see eestlastel ju veres
              mida iganes seda on näha jah üüratutest publikunumbritest. Jalgpall ei olnud nõukogude ajal Eestis just kõige soositum spordiala. Aga siin on ka targemaid inimesi, kes sellest hästi rääkida oskavad aga see ei ole teema kus seda arutada.

EDIT: Kesaga 100% nõus
              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Kesa miks tood jälle repliigi "vene taustaga mängijad" ?
                Mel21 või Aramis teab rääkida ehk kas saksamaal tänitatakse kui poolakad Klose ja Podolski koondises pallivad või mitte.

Jelle ajal oli ka utoopiline fakt, et kui keegi vigastada sai siis tema asemel toodi alati florakas.

Käisin ka viimast noortekoondise mängu vaatamas ning oli jah segapudru see suhtlus, kuid mis silma jäi siis nn vene taustaga pallurid suhtlesid omavahel vene keeles ning eesti taustaga poistega kenasti eesti keeles. Smelkov ja Smirnov said täiesti hästi eesti keeles hõigatud. Komarovil jällegi mingit keele probleemi polnd. Viimases mängus oli vast see probleem, et meie äärekaitsjad tagusid pikka ründajatele samal ajal kui terve meeskond hoidis enamus ajast palli maas ning nõudis seda ka neilt kahelt äärekaitsjalt Smirnovilt ja Pähnalt.

Kommentaar

no minu arust olgu kui "vene-taustaga" tahes.....peaasi et räägib eesti keelt ja omab kodakondsust. Ja mängida peab ka muidugi oskama
                  Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                    no minu arust olgu kui "vene-taustaga" tahes.....peaasi et räägib eesti keelt ja omab kodakondsust. Ja mängida peab ka muidugi oskama
                    Õige. Aga kui koondises on enamus vene päritolu mängijaid, siis pole ju väljakul eesti keelel enam mõtet. Kas eesti fännid on valmis laulma Eesti hümni meeskonnale, mille suhtluskeel pole enam valdava enamuse fännide emakeel?

Kommentaar

Aga hetkeseis pole ju selline?

Kommentaar

Jumal tänatud veel mitte aga kisub juba pikemat aega vägisi sinnapoole. 5-6 vene päritolu meest algkoosseisus pole enam mingi ime. Kusjuures ei saa jätta märkimata , et selline tendents sai alguse Goesi ajal, kelle "imeline" saldo on meile kõigile teada. Selles valguses ma ei saa tõesti aru neist, kes süüdistavad koondise mängijate valikus kedagi eesti rahvusest Flora mängijate soosimises.

Kommentaar

Esiteks. Goesi all oli masendav vaid käimasoleva EM'i valikturniiri saldo. Tuleb vist meelde tuletada, et 2006. aasta MM-valikturniir oli edukaim üldse, mis Eestil seni olnud ja suurem osa kohtumistest peeti Goesi ajal.

Teiseks. Flora ei ole ainuke klubi Eesti pinnal, kellel on eestlasi. Siiski eelistaks ma iga kell nt. Smirnovi Kamsile, olgugi et ta on Vene päritolu.
                          20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                            Jumal tänatud veel mitte aga kisub juba pikemat aega vägisi sinnapoole. 5-6 vene päritolu meest algkoosseisus pole enam mingi ime.
                            So what? Kõik praegu koondises olevad vene nimega mängijad on võimelised vabalt eesti keeles suhtlema, ja üllatus-üllatus, ka teevad seda väljakul. Kõik Eestis üles kasvanud ja hingega asja juures, mida sa veel tahad. Hümnigi laulavad. Muidugi oleks tore näha ka sama palju andekaid eesti kutte koondises, aga seda peab siis juba nende endi käest uurima, miks nad pole suutnud ennast sinna mängida. Kuid kui mees tegutseb platsil hästi ja on kogu südamega Eesti eest väljas, siis mõni vahe, mis nimi tal passis seisab.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                              So what? Kõik praegu koondises olevad vene nimega mängijad on võimelised vabalt eesti keeles suhtlema, ja üllatus-üllatus, ka teevad seda väljakul. Kõik Eestis üles kasvanud ja hingega asja juures, mida sa veel tahad. Hümnigi laulavad. Muidugi oleks tore näha ka sama palju andekaid eesti kutte koondises, aga seda peab siis juba nende endi käest uurima, miks nad pole suutnud ennast sinna mängida. Kuid kui mees tegutseb platsil hästi ja on kogu südamega Eesti eest väljas, siis mõni vahe, mis nimi tal passis seisab.

Olen täiesti päri Vincentiga sellel teemal.

Kommentaar

Täna Flora vs Ajaxi esimest poolaega olid Jensen ja Kivisild vaatamas.
                                Teist poolaega pidid minema Levadia vs Kuressaare vaatama
                                Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Working...
                                X