Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viggo Jensen

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Homme saab teada, mis ta teha tahab. Ma arvan et Voskoboinikov ja mingi kiirem poiss tal abiks, tundub loogiline.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
      Homme saab teada, mis ta teha tahab. Ma arvan et Voskoboinikov ja mingi kiirem poiss tal abiks, tundub loogiline.
      mul on midagi kahe kõrva vahelt mööda lipsanud - homme? mis sa selle all silmas pead?
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Homme kell 12 on koondise esmase koosseisu tutvustamise pressikas või midagi taolist.

Kommentaar

Homme saab teada, mis ta teha tahab.
          Palju oleneb küsimustest mis meie ajakirjanikud esitavad Viggole. Kui nad küsivad nii jama nagu "kas Teile meeldib koondise särke?" siis taktika ning kutselehe koostamise teemasid jäetakse kõrvale.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
            Palju oleneb küsimustest mis meie ajakirjanikud esitavad Viggole. Kui nad küsivad nii jama nagu "kas Teile meeldib koondise särke?" siis taktika ning kutselehe koostamise teemasid jäetakse kõrvale.
            Aga pane oma head küsimused siia ritta ja siis Soccerneti nobedad ajakirjanikud saavad need kõik järjest ära küsida ning vastused kenasti siia panna!
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mis taktika praegu põhiline on maailmas? Mulje on jäänud, et seda 4-5-1 kasutatakse suhteliselt palju ja see rombi taktika natuke vanakooli värk pole. Natuke hirmuäratav oli ka see, et Jenseni põhi prioriteediks olid standardolukorrad. Mäng peaks ikka põhi mure olema.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                Aga pane oma head küsimused siia ritta ja siis Soccerneti nobedad ajakirjanikud saavad need kõik järjest ära küsida ning vastused kenasti siia panna!
                Üks kord ma esitasin konkreetseid küsimusi Jellele aga meie ajakirjanikud pole esitanud neid Jellele...

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                  Üks kord ma esitasin konkreetseid küsimusi Jellele aga meie ajakirjanikud pole esitanud neid Jellele...
                  http://foorum.soccernet.ee/showpost....&postcount=282
                  oleks ma ajakirjanik,Sats,ma ka ei oskaks sellest valimist leida ühtegi küsimust mida küsida...
                  proovi veel

Kommentaar

Sats ja eestimees peaksid ikka õiguskantsleri poole pöörduma, et see asi ära lahendada. Muudkui nöögitakse neid, kusjuures üht äkki lausa rahvuslikul tasapinnal.

Kommentaar

Mis taktika praegu põhiline on maailmas?
                      Kiired tiibrünnakud+palli ära võtmised (tackles) väljaku keskel.

Natuke hirmuäratav oli ka see, et Jenseni põhi prioriteediks olid standardolukorrad. Mäng peaks ikka põhi mure olema.
                      Huvitav teada keda Viggo näeb standardilöögide täitjaks?

Kommentaar

See ongi imelik, Kristal tuleb äkki koondisesse tagasi nurgalööke lööma Tahaks väga teada kuhu ta Klavani paigutab oma taktikas.

Kommentaar

Mis taktika praegu põhiline on maailmas? Mulje on jäänud, et seda 4-5-1 kasutatakse suhteliselt palju ja see rombi taktika natuke vanakooli värk pole. Natuke hirmuäratav oli ka see, et Jenseni põhi prioriteediks olid standardolukorrad. Mäng peaks ikka põhi mure olema.
                          Teituri ja Arno ajal sündisid vist pooled väravad just standarolukordadest. Millal viimati eesti standardist värava lõi?

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            Millal viimati eesti värava lõi?
                            Parandatud.
                            Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                              Teituri ja Arno ajal sündisid vist pooled väravad just standarolukordadest. Millal viimati eesti standardist värava lõi?
                              Pole küll kindel aga äkki oli see Kruglov penaltist soome vastu 2005. aasta sõprusmängus.
                              Algselt postitas Cule
                              Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
                                Pole küll kindel aga äkki oli see Kruglov penaltist soome vastu 2005 aasta sõprusmängus.
                                Kui penalt välja jätta siis viimati vist skooriti koduses 1-1 viigimängus Venemaaga. Daatumit ei tea peast.

Kommentaar

Working...
                                X