Homme saab teada, mis ta teha tahab. Ma arvan et Voskoboinikov ja mingi kiirem poiss tal abiks, tundub loogiline.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viggo Jensen
Collapse
X
-
mul on midagi kahe kõrva vahelt mööda lipsanud - homme? mis sa selle all silmas pead?Algselt postitas käbi Vaata postitustHomme saab teada, mis ta teha tahab. Ma arvan et Voskoboinikov ja mingi kiirem poiss tal abiks, tundub loogiline.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Palju oleneb küsimustest mis meie ajakirjanikud esitavad Viggole. Kui nad küsivad nii jama nagu "kas Teile meeldib koondise särke?" siis taktika ning kutselehe koostamise teemasid jäetakse kõrvale.Algselt postitas käbi Vaata postitustHomme saab teada, mis ta teha tahab.
Kommentaar
-
Aga pane oma head küsimused siia ritta ja siis Soccerneti nobedad ajakirjanikud saavad need kõik järjest ära küsida ning vastused kenasti siia panna!Algselt postitas Sats1 Vaata postitustPalju oleneb küsimustest mis meie ajakirjanikud esitavad Viggole. Kui nad küsivad nii jama nagu "kas Teile meeldib koondise särke?" siis taktika ning kutselehe koostamise teemasid jäetakse kõrvale.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Mis taktika praegu põhiline on maailmas? Mulje on jäänud, et seda 4-5-1 kasutatakse suhteliselt palju ja see rombi taktika natuke vanakooli värk pole. Natuke hirmuäratav oli ka see, et Jenseni põhi prioriteediks olid standardolukorrad. Mäng peaks ikka põhi mure olema.
Kommentaar
-
Üks kord ma esitasin konkreetseid küsimusi Jellele aga meie ajakirjanikud pole esitanud neid Jellele...Algselt postitas Martin Vaata postitustAga pane oma head küsimused siia ritta ja siis Soccerneti nobedad ajakirjanikud saavad need kõik järjest ära küsida ning vastused kenasti siia panna!
Kommentaar
-
oleks ma ajakirjanik,Sats,ma ka ei oskaks sellest valimist leida ühtegi küsimust mida küsida...Algselt postitas Sats1 Vaata postitustÜks kord ma esitasin konkreetseid küsimusi Jellele aga meie ajakirjanikud pole esitanud neid Jellele...
http://foorum.soccernet.ee/showpost....&postcount=282
proovi veel
Kommentaar
-
Kiired tiibrünnakud+palli ära võtmised (tackles) väljaku keskel.Algselt postitas käbi Vaata postitustMis taktika praegu põhiline on maailmas?
Huvitav teada keda Viggo näeb standardilöögide täitjaks?Algselt postitas käbi Vaata postitustNatuke hirmuäratav oli ka see, et Jenseni põhi prioriteediks olid standardolukorrad. Mäng peaks ikka põhi mure olema.
Kommentaar
-
Teituri ja Arno ajal sündisid vist pooled väravad just standarolukordadest. Millal viimati eesti standardist värava lõi?Algselt postitas käbi Vaata postitustMis taktika praegu põhiline on maailmas? Mulje on jäänud, et seda 4-5-1 kasutatakse suhteliselt palju ja see rombi taktika natuke vanakooli värk pole. Natuke hirmuäratav oli ka see, et Jenseni põhi prioriteediks olid standardolukorrad. Mäng peaks ikka põhi mure olema.
Kommentaar
-
Pole küll kindel aga äkki oli see Kruglov penaltist soome vastu 2005. aasta sõprusmängus.Algselt postitas PraS Vaata postitustTeituri ja Arno ajal sündisid vist pooled väravad just standarolukordadest. Millal viimati eesti standardist värava lõi?Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Kui penalt välja jätta siis viimati vist skooriti koduses 1-1 viigimängus Venemaaga. Daatumit ei tea peast.Algselt postitas magnisco Vaata postitustPole küll kindel aga äkki oli see Kruglov penaltist soome vastu 2005 aasta sõprusmängus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Tahaks väga teada kuhu ta Klavani paigutab oma taktikas.
Kommentaar