Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viggo Jensen

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Novikovi on nüüd lihtne kutsuda, mängib ju Läti liigas. Oleks ainult taset...

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
      Novikovi on nüüd lihtne kutsuda, mängib ju Läti liigas. Oleks ainult taset...
      Ja sa tead mis tase tal on?
      Olgem ausad. Kui meil poleks slaavi taustaga pallureid siis imeksime me ka Petserilt. Kruglovil ning Roobal polnd ka mingit praktikat, kuid ikka lennutati neid koondisesse ikka ja alati. Stasi nimetatud kolmikust võiks küll Pareiko ja Novikov koondise kogunemistele kasvõi kutsuda. Keegi ei räägi, et vääriks kohta põhis.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
        Ja sa tead mis tase tal on?
        Olgem ausad. Kui meil poleks slaavi taustaga pallureid siis imeksime me ka Petserilt. Kruglovil ning Roobal polnd ka mingit praktikat, kuid ikka lennutati neid koondisesse ikka ja alati. Stasi nimetatud kolmikust võiks küll Pareiko ja Novikov koondise kogunemistele kasvõi kutsuda. Keegi ei räägi, et vääriks kohta põhis.
        Pareiko ei olnud vist see mees kes ytles et ta koondises ei mängi enam hmmmm vist ikka oli ju. Novikov oli ja võimalik et ka on veel väga hea mängija, kuid mängija, kes vahetab klubisid kui sokke ja tekitab probleeme igalpool ei ole ka väärtuslik täiendus Eesti jalgpallikoondisesse, see on ikkagi riigi esindus ju.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
          Kus ta jama on siis kui sa tõstad esile sellised väga probleemsed pallurid kui Shvets, Novikov ja Nahk ning mänguliselt on nendest kohta väärt Nahk kuid suhtumine on ju kõigil nulli lähedane. See et nad ei meeldi EJL ametnikele on see on ju igati loogiline, kuna nende käitumine ei meeldi suurele osale eestlastest.
          Mul on nii vaatlus, et kõik “probleemsed pallurid” on võitlejateks. Shvets, Novikov, Nahk, Kink, Lindpere…

EJL ametnikele ei meeldi Shvets, Novikov ja Nahk, suurele osale rahvast ei meeldi EJL ametnike, kuidas siis elama edasi?
          Mis sa arvad “suhtumise” all ? Vasta palun konkreetselt (ära kasuta please loosungeid)

Algselt postitas Warren Vaata postitust
          Miks ta siis usinalt ei räägi kui head on Palatu ja Londak kui ta nii tolerantne on?
          Londaku (endine “Kisseljov”) kohta mul ei ole arvamust, sest ma ei näinud teda mängus juba ammu.
          Karl Palatu on küll võitlejaks, aga tal on väga kehva tehnikat ning ta on liiga askeldav. “Palatu=Piiroja miinus tehnika”.

Absurd on minu meelest nõuda tõsiseid moraalirikkujaid kõrge moraaliga koondisesse.
          Loosung.

Pareiko ei olnud vist see mees kes ytles et ta koondises ei mängi enam hmmmm vist ikka oli ju..
          Lemsalu ütles ka, et ta koondises ei mängi enam, mis siis?

Omal ajal (Balti turniiril mõned aastat tagasi) Pareiko tegi suure vea-võttis (emotsioonihoos) enda peale süüd koondise kaotuseks. "Targad" väravahid ütlevad-"kaotas meeskond", "kohtunikud/väljakuseis/meeskonnaliige on kaotuses süüdi", vaid mitte "MINA olen kaotuses süüdi", "pärast sellest kaotusest mul ei ole soovi mängida". Mõned inimesed (EJL/FCF-st, ajakirjanikute ning Soccerneti küllastajate hulgast) püüdsid Pareiko sõnast ning siis ütlevad "Näege, Pareikol ei ole soovi koondiseks mängida !!!".

Kommentaar

Minu teada peaks olema Pareiko praegu nii öelda 3. väravavaht? Ja kuidas sa saad väita et kõigile EJL ametnikele ei meeldi need pallurid. Mina saan isiklikult öelda, et mulle nad ei meeldi sest nad on väga ebastabiilsed ja nad on silma jäänd suurte lollustega. Samamoodi ei tahaks ma Eesti presidendiks inimest, kes on ebastabiilne, võib plahvatada iga hetk ja on minevikus suuri lollusi korda saatnud, millest pole midagi õppind. Shvets oli kunagi mu lemmikmängijaid nagu ka Novikov ja Nahk. Praegu näen ainukesena Nahka, kes on muutunud paremuse poole.

Kommentaar

mida te jaurate selle Naha ümber....ta ise jättis mitu korda koondisesse tulemata ning lõpuks ütles ju et ei taha mängida vaid keskendub klubile....... kui tõesti väga avarii oleks koondises mängijatega siis ainult võiks kutsuda muidu küll põhjust ei näe
              fc pohmell

Kommentaar

Nahk oli oma otsuse teinud Jelle ametisseastumise ajaks! Koondis - tänan, ei.

Nahk lükkas Goesi koondisekutse tagasi
                06.10.2004

FC Levadia poolkaitsja Konstantin Nahk teatas, et loobub Eesti koondises mängimisest, kirjutas Eesti Päevaleht.

Eile Eesti rahvusmeeskonna peatreeneriks saanud Jelle Goes teatas pressikonverentsil, et kutsub mängudeks Läti ja Venemaaga koondisesse FC Levadia poolkaitsja Konstantin Nahki.

“Mul ei ole temaga probleeme olnud, kutsusin Nahki selle põhjal, kuidas ta praegu Levadia eest mängib,” ütles Goes.

Kaks tundi hiljem teatas Eesti Jalgpalli Liit, et Nahk on loobunud Eesti koondise esindamisest. FC Levadia kodulehekülje andmeil põhjendas 29-aastane Nahk koondisekohast loobumist vanusega ning sooviga edasine karjäär klubile pühendada.

Konstantin Nahk loobus koondisekutsest
                05.10.2004

Teisipäeval Eesti jalgpallikoondise peatreeneri Jelle Goesi poolt koondisesse kutsutud FC Levadia mängija Konstantin Nahk teatas Eesti Jalgpalli Liidule, et loobub Eesti koondise esindamisest.

ETV Sport

Kommentaar

lennat,

Mis on "Nahki juhu" ja "Lemsalu juhu" PÕHIMÕTTE(!)vahe?

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                    lennat,

Mis on "Nahki juhu" ja "Lemsalu juhu" PÕHIMÕTTE(!)vahe?
                    Üks on alati tahtnud koondises mängida, teine pole kunagi tahtnud?

Aga ju see on väga mõttetu ja tähtsusetu detail.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kulla mehed need ütlemised oli mõne aasta eest. Ja krt otsi meil mängijat kes juba teist hooaega suudab sellises kõrgliigas nagu Venemaa põhikoosseisu kohta hoida. Võrreldavad vast Piiroja ja Oper.
                      Kui nüüd Nahast ja Novikovist rääkida siis krt meil ongi nende sarnaseid pallureid vaja, kes krt ka siis julgevad palli puutuda kui vastanae on temast meetri või paari kaugusel mitte ei lahmi seda uupi endast kaugemale.
                      Siiralt loodan,et meie EJL või peatreener vähemalt annaksid Pareikole võimaluse.

Kommentaar

Pareiko kutsumine oleks loogiline, kui vaid treener soovib, aga Novikovi kutsumine on küll pigem huumorirubriigist, kuna ta pole end kuskil põhikoosseisu suutnud mängida, kuigi mängib suht nõrkades klubides. Eks näis, kuidas tal Lätis minema hakkab?

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                          Pareiko kutsumine oleks loogiline, kui vaid treener soovib, aga Novikovi kutsumine on küll pigem huumorirubriigist, kuna ta pole end kuskil põhikoosseisu suutnud mängida, kuigi mängib suht nõrkades klubides. Eks näis, kuidas tal Lätis minema hakkab?
                          Lätis???ehk seletad lähemalt
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                            Lätis???ehk seletad lähemalt

Kommentaar

Mul tuleb Novikoviga üks hea asi meelde Koll Küprose vastu

Kommentaar

kogu oma tagasihoidlikuse juures arvan et mõeldi siin Pareikot
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X