Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Montenegro

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pange Dima tagasi. Rooba oli lihtsalt jube.

Kuhu on koondislastel kadunud tahe mängida? Keegi ei võidelnud palli pärast. Õhuvõitlusesse küll mindi, kuid teised/lahtised pallid olid pea kõik Montenegro omad. Vastu tahtmist mängima minnes ei saagi head esitust loota.

Kommentaar

Ei noo see Jensen on ikka puhta sõge koll rsk!!!
      Mäng on nii aeglane, et karauul ja siis paneb veel Rähni sisse ja 5 min ennem lõppu alles kiired Terehhovi ja Kinki.

Kommentaar

Dimitrijev (Y) !

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
          Reim oli täiesti null, nii kaitses kui rünnakul.
          Ei saa öelda et ta rünnakul null oli, 2 Eesti ühte parimat võimalust tekkisid tänu tema heale söödule.
          Algselt postitas budulojus
          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Mängus kõige positiivdemad olid,,
            lindpere,jääger,pareiko,aksalu, kink,terehhov ja flora-viljandi pilet..

Kommentaar

Kas Kaimar Saagi isa pole Pohlaku suur sõber mesinike liidus.

Kommentaar

ma siiski ei saa päris aru miks kinki äärel ei kasutata? tema kiirus ja tehnika, tsenderdused.

kusjuures ainuke positiivne asi mängus oli montenegro söödu värk, nauding oli vahel vaadata neid ühepuute sööte ja nende sööte üldse

Kommentaar

see koondis, kes eile Montenegro vastu platsil siblis oli lihtsalt masendav. MASENDAV KAMP. Istusin ja vaatasin ja olin lihtsalt väga kurb. Kuidas me sellise pasa sees oleme?
                  täna tundub, et pigem oleks võinud Andorra vastu viiki jääda. see olekski paras eesti jalgpalli pommiauk olnud nagu Pohlak mingis kommentaaris ütles, peale Andorra mängu.
                  ja kurat küll, see viimane mäng Andorra vastu tuleb võita vähemalt kolme väravaga. see jutt, et Andorra on ebameeldiv vastane ja sinna-tänna... ei huvita. enne eilset oli jälle jutt, oi Montenegro on veel tugevam kui Makedoonia. So what? Eilne meenutas paari aasta tagust Bosnia mängu. Vastased olid tehnilisemad ja tugevamad, aga me võitsime Bosniat. Eile saadi suhkam ja mott.
                  Treeneri teemal praegu ei terita, aga mõtteainet on tohhuijaa.
                  Küll mõne erandiga, aga mängijate hinded eilse mängu eest - puhas kaks. Kolm-neli meest saaks kolm miinuse.

P.S. niigi hullu õhtu muutis veel hullemaks inglaste ja šotlaste suhkam. suur jalgpalli riik litssenstein väänas Islandi maha. julm. aga meie saame selliseid kolakaid...
                  Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Kas keegi suudab siinsetest spetsidest tuletada meelde mõnda järgnevat näidet maailma teiste koondiste praktikas:
                    Koondise treener vallandatakse valiktsükli lõpus. Saabub uus treener, kellega sõlmitakse leping valiktsükli lõpuni, ehk lühemaks perioodiks kui aasta. Uus treener muudab totaalselt koondise mängujoonist, mida viimane on harjutanud ja millega töötanud enam kui kümme aastat.
                    Ma ei taha õigustada Reimi, Rooba, Saagi, Klavani jne. tegutsemist platsil. Aga nende mängukäsud tulebvad koondise treenerilt. Valiku meestest teeb treener. Ja kui treener paneb Dmitrjevi äärele, siis on see tema valik. Ja kui ta otsustab hakata mängima stiilis, mis eeldab kiiret keskvälja ja lühikesi, täpseid sööte, meeskonnaga kelle trump on olnud kaitse ja kontra, siis on see treeneri valik.
                    Mul on ausaltöeldes koondisest kahju. Ma ei usu, et seal on ühtegi meest, kes ei tahaks mängida. Ja ma arvan ka, et peale Neemelo olid kõik mehed põhimõtteliselt meie koondise tase. See oli samasugune tase ka siis, kui me Jellega korraliku punktisumma korjasime. Aga jalgpalliliit võttis oma riski.
                    Minu meelest oli Jelle vallandamine skandaalne tegu. Uut taktikat juurutada püüdev uus peatreener on aga topeltskandaalne, minu lihtsakese arvates lausa rumal tegu. Need mängida jäänud neli mängu oleks tulnud teha Jelle või siis Kivisilla käe all.
                    Aga eilsest mängust kõige rohkem riivas ja kurvastas mind see, kuidas Eesti jalgpallipublik reageeris Portugalis mängiva mustamäelase vigastusele. Alates pasunatest, lõpetades kommentaaride ja hõisetega.
                    Kuradi tugitoolipatrioodid.

edit: lugesin meie spordilehte:

Jensenisse meeskond Stepanovi sõnul usku kaotanud ei ole: mängijal puudub selleks võimalus ja õigus. "Oleme profisportlased ja kui Eesti Jalgpalli Liit on valinud koondisele sellise treeneri nagu Viggo Jensen, siis nad usuvad temasse. Meie asi on tema all töötada ja tema ülesandeid täita."
                    14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Pask!

Tsernogoorija oli ausaltöeldes paras pask. Eesti ei olnud isegi mitte pask. Jutt, et mängupilt oli enamvähem normaalne, on totaalne pask! Mingit tahet mängida ei ole, iga teine sööt on vastase jalale jne.

Aksalu - normaalne mäng, poisist saab veel asja
                      Pareiko - meeldivalt kindel väravas, aga väljalöögid läksid kõik sinna, kus polnud ühtegi eestlast

Edasi läheb asi tunduvalt nutusemaks.

Jääger - külmaverelisus ja kindlus on päris kena küll, aga kiirust pole enam
                      Stepanov - vot ma ei saa aru nendest, kes siin kilkavad, et Stjopa on pask ja allakäinud jne. Stjopa on minu arust mänginud täpselt nagu varemgi - tagaplaanil olles teeb ära suure hunniku musta tööd. Eile oli ka siiski päris kindel mees
                      Bärengrub - minu jaoks eilse mängu suur pettumus. Flora mängudes on sel aastal olnud nagu noor jumal - meeletu tööloom, peapallide pärast pole teistel mõtet üritadagi, suudab anda ka rünnaku alustuseks normaalse söödu. Eile ilmselt väristas niimoodi jalga, et positiivseid liigutusi tuli ühe käe näppudel üles lugeda
                      Rooba - ma lootsin, et kui Kruglovi pole, on äärel mõistusega kaitsja, kes ei peksa ainult mõttetut pikka alla, aga reaalsuses on meil äärel nüüd selline tegelane, kes lisaks Kruglovi ebameeldivatele omadustele ei suuda ka pikka palli anda. Ma ei saa aru, kuidas see mees Soomes mängib ja miks ta koodises on? Edaspidi eelistaks kahe heidiku asemel kindlasti Tenistet põhis näha.
                      Reim - vana mehe kohta päris kobe, eile ei olnud kindlasti mitte kõige sitem mees väljakul
                      Dmitrev - vot nüüd ma ei saa aru meestest, kes eilse mängu põhjal teda siin ülistavad. Absoluutselt aeglaseim mees väljakul, rünnakul ikka täiesti mõttetu ja kui vastased ära jagaks lõpuks tema ainsa triki, oleks ta ilmselt vastasmeeskonna lemmik.
                      Klavan - eile üllatavalt kahvatu võrreldes viimase aja heade mängudega, aga mängis siiski koha välja.
                      Lindpere - kindlasti Eesti parim juba teist mängu järjest. Kena vaadata, kuidas noormees võitleb, suudab läbi minna, sööta ja peale lüüa. Ilmselt ainus jalgpallur eile eestlaste poolelt väljakul.
                      Neemelo - esimene poolaeg masendav (kuigi jah, ega tal seal ees eriti elada ei lastud), aga teine poolaeg hakkas järsku mängima. Seda üllatavam oli Viikmäe sissevahetamine Neemelo asemele.
                      Saag - küsimus on selles, kas ta on tsilliv või hängiv mees väljakul? Okei, maru tore, kui meil on ees ründaja, kes suudab kaitsefaasis ees ringi joosta ja mitte lasta kellelgi palliga tükk aega ühe koha peal sitsida, aga ründajal võiks olla mõni muu omadus ka. Kõige rohkem ajas närvi see, et mees ei tee isegi palli poole joostes sellist liigutust, et tahaks värava lüüa!
                      Vahetustest oleks Kink ja Terja pidanud varem tulema, kuigi jah tagantjärele teades oli Kink poolvigane.

Ühesõnaga sarnaselt Fittile ma ei saa aru eile nendest, kes plaksutavad peale sellist mängu koondisele. Sellise mänguga on loogiline tulemus Andorralt korralikult pähe saada, nii et ilmselt võite minu poole pöörduda kuu aja pärast oma särgiostusooviga.

Tänan tähelepanu eest.
                      Jube Tige Kala

Kommentaar

Miks Sa seda kirjutad Miq?
                        14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Algselt postitas uvv Vaata postitust
                          Miks Sa seda kirjutad Miq?
                          Sitt läks keema lihtsalt.
                          Jube Tige Kala

Kommentaar

nojah eks ta ole selline ei liha ega kala situatsioon, mulle teeb kõige rohkem muret see siin viimaseid mänge silmitsedes, et mehed meil osad oleksid justkui kehvema füüsisega, ei joosta nii kiiresti, ei jõuta hüpata nii kõrgele, ei suudeta seda viimast viimast teha piisavalt kiiresti. See teeb nagu murelikuks, see et skeemid värgid särgid ei ole veel selged mulle nii palju peavalu ei valmistagi, aga kui vundament ( loe füüsis) ei ole piisavalt kõbus all, siis ei olegi sinna midagi võimalik ju ehitada. Ehkki Jääger ka KOhilast pärit ei kiida ma teda mitte sellpärast, aga mulle meeldis ta enesekindlus, ei sattunud kohe paanikasse ja ei üritanud pallist murdsekundi jooksul vabaneda, tõsi mees võiks isegi julgemalt ründesse lülituda, ka eile oli paar momenti kus oleks võinud kas tsenderdada või ise kiireid liigutusi teha- ruumi oli. Dmitrjev on jah hetkel rohkem kaitsemees, seda ütles ka Lemsalu, nii et kui veel nati tehnikat ja kiirust kruttida, siis saab tast kindlasti asja. Pareiko oleks tõesti olnud nagu vana kindlus ise, see kumas kuidagi tema olemisest juba välja ja mulle meeldis see.
                            Kas meie enesekindlus on kuidagi kõikuma hakanud...

Kommentaar

No krt tõesti, olles kõiki kodumänge vaatamas käinud ning tulihingeliselt lõpuminutiteni kaasa elanud, siis eile loobusin täielikult. See mis väljakul toimus oli täielik jama. No krt kui Montenegro vastu saadakse enam-vähem löögile alles teise poolaja lõpus, siis pole sõnu lihtsalt.
                              Keegi kusagil ütles väga õigesti: "Eesti ei hakkagi kunagi võitma kuni mängu pannakse selliseid mehi nagu rähn, reim, viikmäe ja neemelo.." Ja nii ongi.
                              Mida sa tood neid vanakooli vendi sisse, kes nagunii iga hetk koondise "karjääri" lõpetavad??:S
                              Ja need idiootlikud standardolukordade lahendamised, (üle palli mõttetult jooksmised) krt naerma ajab.
                              Ühesõnaga täiesti pettunud... jääb vaid loota, et kunagi hakatakse mõistlikult mängima ning et tekiks mingi visioon, kuidas lüüa pall vastase väravasse. Hetkel seda lihtsalt ei ole...

Kommentaar

Algselt postitas raino Vaata postitust
                                No krt tõesti, olles kõiki kodumänge vaatamas käinud ning tulihingeliselt lõpuminutiteni kaasa elanud, siis eile loobusin täielikult. See mis väljakul toimus oli täielik jama. No krt kui Montenegro vastu saadakse enam-vähem löögile alles teise poolaja lõpus, siis pole sõnu lihtsalt.
                                Keegi kusagil ütles väga õigesti: "Eesti ei hakkagi kunagi võitma kuni mängu pannakse selliseid mehi nagu rähn, reim, viikmäe ja neemelo.." Ja nii ongi.
                                Mida sa tood neid vanakooli vendi sisse, kes nagunii iga hetk koondise "karjääri" lõpetavad??:S
                                Ja need idiootlikud standardolukordade lahendamised, (üle palli mõttetult jooksmised) krt naerma ajab.
                                Ühesõnaga täiesti pettunud... jääb vaid loota, et kunagi hakatakse mõistlikult mängima ning et tekiks mingi visioon, kuidas lüüa pall vastase väravasse. Hetkel seda lihtsalt ei ole...
                                Krt, täpselt minu mõtted Täpselt sama tunne tuli staadionil, et milleks? Miks ma siin käin? See et osa mehi ikka vilet said oli väga õige, tegelikult on fänn oma mängijaid hoidnud ja olnud alati õiglane. Ka võideldes kaotatud mängu puhul on mängijad aplausi saanud.
                                Antz (FCF)

Kommentaar

Working...
                                X