Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No tundub minevat nagu alati. Muidugi see Vucinici värav oli ka ikka suht võimas esitus: kontsaga suht terava nurga alt värava nurka...
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Aina enam hakkab mulle tunduma, et meie rahuvskoondisest oskab korralikult mängida 5-6 meest. Paraku aga ainult nende toel võite ei saa, olgu meie peatreeneriks Ivo Linna või Alex Ferguson või ma ei tea kes.
Üks asi mis mulle selle mängu juures on hetkel kõige rohkem meeldinud, on see, et koondislased ütlesid kohe ja enesekindlalt välja, et mis sest, et Montenegro on tugevam kui Makedoonia, meile sobib ainult võit.
Miks näeb Jääger rohkem poolkaitsja moodi välja oma pallivaldamise, ründele mineku julguse jms poolest, kui meie terve keskväli kokku? Ok, terve keskväli kokku on väike liialdus aga point jääb samaks. Masendav.
Kommentaar