Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti Turniir 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Hampton Vaata postitust
    Kui poleks olnud esimest, poleks ka teist olnud. On arusaadav?

No Rootsi Kunn ju ütles enne, et leedukad oleksid aktsiooni teinud nii või naa. See et nende sihtmärgiks sai läti politsei oli ma arvan parem variant kui see et eesti ja leedu fännid oleksid omavahel kakelnud.

Kommentaar

On jah. Kas nad siis poleks seadust rikkunud, kui oleks teadnud, et peksa saavad?
      DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Algselt postitas Lapeteus Vaata postitust
        No Rootsi Kunn ju ütles enne, et leedukad oleksid aktsiooni teinud nii või naa. See et nende sihtmärgiks sai läti politsei oli ma arvan parem variant kui see et eesti ja leedu fännid oleksid omavahel kakelnud.
        Mis siis nüüd? Need kolm on siis kangelased, et nad ise peksa saades päästsid teised Eesti fännid samast saatusest? Fucking hell, tõesti.
        DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

"Aidake mind, mul on halb, halb!"

Kommentaar

Seltsimees Hampton, olid sa üldse kohal seal? Julgen kahelda, ilmselt oled oma arvamuse kujundanud paariminutilise lõigu järgi, mida telekas ketrab.
            Ei saa öelda, et olen uhke leedukate käitumise üle, aga pinged kruviti maksimaalselt kõrgele ja sellele aitasid kaasa nii "supperpartii" teinud kohtunik kui "professionaalne" politsei. Ei näinud, et keegi neid politseinikke oleks seal juhtinud või korraldusi jaganud. Iga politseinik oli omaette üksus ja tegi mis tahtis. Kes tahtis, lasi nuial käia, mõni vehkis püstoliga - ei ole normaalne. Ei taha siin küll rahvuste vahelist vaenu õhutada, aga minu arust peaks võimalikule trahvinõudele vastama omapoolse kaebusega Läti politsei suunal, kes kasutas liigset vägivalda.

Kommentaar

Loodan, et EJL, Eesti Politsei ja turvafirmad analüüsivad Läti Politsei ülereageerivat käitumist Jurmalas ja teevad omad järeldused.
              Väga kahetsusväärne oleks kui Eestis mindaks lihtsamat teed pidi ja karmistataks veelgi meie staadionite turvareegleid.
              Alati on oht, et turvatöötaja ülereageerimisele järgneb fännide vastureaktsioon.
              Eestlane on küllaltki kannatlik ja seadusekuulelik aga kui olukord muutub liigselt ahistavaks võib ka Eestis mõnedel fännidel üle visata ja nad pööravad oma frustratsiooni staadionil jõuorganite vastu.

Jõudu Jansa ja kiiret paranemist.

Kommentaar

Minu meelest on see elementaarne, et politsei teeb kõik selleks, et fännide seas rahutusi ära hoida. Antud juhul oleks pidanud 3 üle platsi jooksnud meest kinni püüdma, autosse panema ja ära sõidutama.
                Sa, Hampton, mainisid vahepeal pronksiööd. Praegune Läti politsei tegevus oli umbes sama, et Eesti politsei oleks tollal esimesele märatsejale kuuli kerre lasknud. Asjad nii ei käi.

Kommentaar

Kui poleks olnud esimest, poleks ka teist olnud. On arusaadav?
                  saa aru mees et kõige algataja oli kohtunik!!!!poleks ta nii mu.n olnud poleks keegi midagi teinud
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                    saa aru mees et kõige algataja oli kohtunik!!!!poleks ta nii mu.n olnud poleks keegi midagi teinud
                    Edasi võib vist juba süüdistada kohtuniku vanemaid ja nende geene ja Läti kohtunikekoolitajaid. On veel pakkumisi?

Minu arust väga lahe, et Eesti/Balti jalgpallis vahel midagi huvitavat toimub. Mõlemale poolele õppetund olemas, järgmine kord ehk käitutakse teisiti. Või eelistaks keegi, et vägivald mõne olulisema kohtumise ajal esmakordselt ilmneks?
                    Which ship has never docked at Liverpool?
                    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Hampton võiks äkki fännikultuurist aru saada.
                      slimm.ee

Kommentaar

Kui saa teaksid, et sind ei panda vangi, rööviksid sa panka või?
                        Võin sama lolli võrdluse tuua, et sõidad autoga, unustad tuled sisse lülitada, politsei peab kinni ja kukub nuiaga taguma. Paras ju, ise rikud seadust...

Staadionile jooksmisega ei mindud kellelegi kallale ega lõhutud ka mingit vara. Jah, see on lollus ja huligaansus, aga ka ei midagi rohkemat.

Sinu arvates võis neil sada korda moraalselt õigus olla nuiaga äsada, aga nii ei käituta, eriti olukorras kuhu on segatud joomased ja agressiivsed massid.

Kui tuua pronksiööga võrdlusi, siis Eesti politsei palju hullemas olukorras võttis (kummikuulidega) relvad kasutusele suht hilise abinõuna. Lätlased kukkusid kohe püstoliga vehkima.

Äkki selle peale järgmine kord mõni loll nolk võtab päris tuki kaasa, kellele seda jura siis tarvis on.

Politsei reageering oli ebaprofessionaalne, ebaadekvaatne ja mitte jamasid lahendav, vaid provotseeriv.

Mul on staadionile jooksmisest kahju, et äkki mängu jätkumisel oleks jõudnud veel end kokku võtta ja viigivärava kohe vastu lüüa :P Kohtuniku kiuste või nii. Ja üldse võiks staadionile jooksmise rohkem paljastele tibidele jätta.

Kommentaar

haha
                          Selle arutelu järgi on maru hea aru saada mis tüüpi inimene keegi on:d
                          Rootsi kunni ma ei pea enam fänniks igastahes

Kommentaar

Kuule Hampton, kristlikus foorumis ei ole mõtet islamit levitada ehk siis mine vaata äkki sõpradel Lätist on mingi politseifoorum äkki.

Kommentaar

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
                              Kuule Hampton, kristlikus foorumis ei ole mõtet islamit levitada ehk siis mine vaata äkki sõpradel Lätist on mingi politseifoorum äkki.
                              Läti politseis räägib kumminui.
                              Algselt postitas JT8055
                              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Keegi seda mäletab kui Rocki mängu ajal vennike, sokk tilli otsas, väljakule jooksis? Seal käitusid turvad õigesti: nähes, et ta ainult "külastas" väljakut, ei hakatud väljakule jooksma. Pärast viidi ilusti mendi juurde, väänati trahv. Lõpuks tuli välja, et sai omale ühe Maasturi ka. Ei mäletaks, et pärast oleks tüübil oleks nägu paistes olnud.
                                Ja mis siis kui Lätis hakkavad märatsema 2000 fänni? Tuuakse sõjavägi, oma viimase tehnikaga ja hakatakse rahvast tulistama? Selliseid meetmeid nagu kasutas Läti "politsei", kasutasid eestlased Pronksööde ajal umbes 5 korda suurema rahvamassi taltsutamiseks.

Kommentaar

Working...
                                X