Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti Turniir 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jansa, tegelt oleks pidanud keset platsi sittuma ka!
    Hampton, sa reageerid samamoodi üle nagu kuuevarbaliste "rahvamalevlased"
    Sellist jooksu tehakse igalpool aga kuskil (kindlasti kuskil on, mina pole kuulnud ega näinud) pole sellepärast nuia saanud.
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kas te tõesti aru ei saa, et kui need kolm idiooti poleks väljakule jooksnud, poleks olnud mingit mässu, poleks keegi peksa saanud, poleks mendid kedagi lambist peksma hakkanud, poleks Eesti jalkale häbi tehtud ja Pohlak poleks pidanud end seal mentide ees alandama.
      Kohtunik oli sitt, tegi oma tööd halvasti, aga mingeid seadusi ta ei rikkunud. Olgu ta nii sitt kui tahes, see ei õigusta väljakule tungimist, see kolmik rikkus seadust ja provotseeris kogu selle olukorra, mitte kohtunik.

Ma tean, et kohe terve kamp kargab mulle kaela ja saadab mu persse koos nende seadustega, aga mõelge ise ja ärge valetage endale, oleks te tõesti samal seisukohal, kui sama olukord oleks tekkinud Lillekülal Läti ja Leedu mängus?
      DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
        Jansa, tegelt oleks pidanud keset platsi sittuma ka!
        Hampton, sa reageerid samamoodi üle nagu kuuevarbaliste "rahvamalevlased"
        Sellist jooksu tehakse igalpool aga kuskil (kindlasti kuskil on, mina pole kuulnud ega näinud) pole sellepärast nuia saanud.
        Tuletame kasvõi meelde St.-Paulit ja türklastest lipuga staadionile jooksjaid.
        Situatsioon lahendati minutitega. Ei mingit märulit, ei mingit Saksa politsei ülereageerimist ega purustatud nägudega türklasi.
        Tüübid eemaldati kiiresti statalt ja kogu lugu.

Kommentaar

Algselt postitas Hampton Vaata postitust
          Kas te tõesti aru ei saa, et kui need kolm idiooti poleks väljakule jooksnud, poleks olnud mingit mässu, poleks keegi peksa saanud, poleks mendid kedagi lambist peksma hakkanud, poleks Eesti jalkale häbi tehtud ja Pohlak poleks pidanud end seal mentide ees alandama.
          Kohtunik oli sitt, tegi oma tööd halvasti, aga mingeid seadusi ta ei rikkunud. Olgu ta nii sitt kui tahes, see ei õigusta väljakule tungimist, see kolmik rikkus seadust ja provotseeris kogu selle olukorra, mitte kohtunik.

Ma tean, et kohe terve kamp kargab mulle kaela ja saadab mu persse koos nende seadustega, aga mõelge ise ja ärge valetage endale, oleks te tõesti samal seisukohal, kui sama olukord oleks tekkinud Lillekülal Läti ja Leedu mängus?
          Juhul kui Eesti Politsei käituks sarnases olukorras nagu Läti Politsei, siis minu jalg enam Eestis staadionile ei astuks.
          Suurim turvarisk staadionitel ei ole mitte üliemotsionaalselt käituvad fännid vaid situatsiooni valestihindav ja ülereageeriv turvameeskond.

Kommentaar

jansa. pane käsi südamele ja ütle, et sa olid tibu-kaine.
            tegu ei olnud ilus, aga see mis platsil toimus oli veel hullem.
            Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Mees, sa oled õige eestlane! Kui midagi on sitasti (antud juhul täiesti perses vilepartii), siis peamine on seda mitte välja näidata ja vaikselt nohiseda ning hiljem kuskil foorumis halada.

Kommentaar

Aga tunnista, et sa oled loll ja kõik su seisukohad on seni olnud valed. Nii ei saa kaasfoorumlased pahaseks, mis hoiaks ära nende ägestumise ja sellest võimalikult tuleneva vägivalla. Kodurahu eesmärgil pole seda ju palju palutud?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                  Mees, sa oled õige eestlane! Kui midagi on sitasti (antud juhul täiesti perses vilepartii), siis peamine on seda mitte välja näidata ja vaikselt nohiseda ning hiljem kuskil foorumis halada.
                  Ei muidugi on õigem märatsema hakata...
                  Algselt postitas kyps Vaata postitust
                  Aga tunnista, et sa oled loll ja kõik su seisukohad on seni olnud valed.
                  Ma tunnistaks, kui see oleks tõsi.
                  DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Kas te tõesti aru ei saa, et kui need kolm idiooti poleks väljakule jooksnud, poleks olnud mingit mässu, poleks keegi peksa saanud, poleks mendid kedagi lambist peksma hakkanud,
                    Idioot oled siin sina! poleks,poleks,poleks.... poleks sinusuguseid jobisid oleks elu ilusam.
                    Jansale kiiret paranemist ja oleme sinuga!!!

Kommentaar

hampton on tõenäoliselt politseinik või mõni kompleksides turvamees.
                      kui ei ole, siis parem kõigile.

Kommentaar

Enamik kommentaaridest Delfis ja muudes kohtades on pärit inimestelt, kes polnud ise Riias kohal ja kellel on lihtsalt soov halvustada Eesti jalgpalli ja selle fänne.

Eesti fännide käitumine oli veel vägagi normaalne arvestades kõikvõimalikke provokatsioone (näiteks tuli pärast mängu üks Moskva Dinamo sinise särgi ja hooli-ruudulise mütsiga töll Eesti sektorisse mölisema), tema enda õnneks tiriti ta suht kiiresti Läti pollarite poolt minema.

Toolide lõhkumisest. 14 tooli lõhkumise eest EJL-ilt raha nõuda oleks küll ebaõiglane, sest vähemalt paar tükki läks nendesamade Läti politseinike kraesse. Pean tunnistama, et üks läks ka 'minu kontosse', mille lõhkusin hetkelisest frustratsioonist peale väravat.
                        Andsin vutiliidule sellest juba teada ja olen valmis selle kinni maksma.
                        Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                          Idioot oled siin sina! poleks,poleks,poleks.... poleks sinusuguseid jobisid oleks elu ilusam.
                          Algselt postitas kesa Vaata postitust
                          hampton on tõenäoliselt politseinik või mõni kompleksides turvamees.
                          kui ei ole, siis parem kõigile.
                          Väga tore on teada, et te ei oska tsiviliseeritud vaidlust pidada
                          Teie lapsikud katsed mind solvata mu väiteid ümber ei lükka.
                          DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Mõned märkmed Riiast ja turniirist:

1) hoidsime autot üle öö stockmanni parklas ja pärast kassas arve tasumist püüdes parklast välja sõita hakkas turvamees tahtma 10 latist täiendavat pappi.

2) läti politsei "ennast salgav käitumine" Jansa ja co ga - selle asemel et poisid kohe bussi panna oli vaja sooritada rahva ees jõudemonstratsioon.

3) läti politseinik, kes viskas rõdult alla sadanud õlletopsi tagasi meie fännide sekka politseibussi juures toimunud korratuse ajal.

4) eilse Läti-Leedu mängu aegne kassatädi. Tahtsime pileteid küljele keskele ja tädi ise veel soovitas sektor D-d, et sealt kõige parem vaadata, aga miski pärast andis ta meile 5. latise hinnaga 3. latised piletid lätlaste fännisektorisse. Väike vaidlus mooriga ja politsei mainimine tõid lõpuks õigluse.
                            tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Ma tunnistaks, kui see oleks tõsi.
                              Ja nemad poleks ka jooksnud platsile, kui kohtunikevile oleks olnud aus?
                              Algselt postitas budulojus
                              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Mingi viiendat korda ütlen juba: see, et kohtunik tegi oma tööd sitasti ei õigusta seaduse rikkumist.
                                DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Working...
                                X