Algselt postitas kesa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Balti Turniir 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas ballackkuidas koer külale nõnda küla koerale. kes käskis vaenlasel valesid samme teha?
krt, see tuletab mulle meelde töökogemusi lasteaiast, kus alati pärast konflikti 3-6aastased ütlevad: "Aga tema alustas!" "Aga tema tegi enne!" jne.
võtaks õige asja rahulikult? tunnistaks vigu? otsiks rahumeelseid lahendusi?
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackahjaa, see vaenlaste esindaja kes siin postitas tegi täpselt sama vea mille läti politsei: läks fännide ette õrritama et näete mis me teeme, anname peksa tüübile kui too on käed raudus ja rahulik. nüüd siin vaenlane tegi samamoodi ehk siis ilma asjata karistati ja toodi veel uhkusega see fännide ette.
Kuna ma tolle Flora-Levadia peksmiskeissiga eriti kursis ei ole, siis küsiks ma, kas mingisuguse otsuseni ka jõuti. Kas keegi tunnistati asjas süüdi? Ja otsuse all ei mõtle ma teie isikliku arvamust, sest seda olen ma lugenud küll ja kahjuks on selle objektiivsus kaheldav. Kuna minu teada otsust ei ole, siis ei saa ma aru, mille üle sa virised. Loogiline ju sel juhul, et mõlemad osapooled ka võrdse karistuse saavad. Kuna ta tingimisi ka on, siis ei ole ju erilist probleemi, juhul kui karistatud fännid end muidugi kontrollida suudavad.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMida sa sööd, et sa koguaeg nii täkku täis oled? Alati, kui miski või keegi sulle ette jääb, hakkab sama jutt pihta. Ja vaenlasi paistab sul ka jube palju olevat, või vähemalt sa tembeldad jube paljud enda vaenlasteks. Naljakas lugeda kohe.
Kuna ma tolle Flora-Levadia peksmiskeissiga eriti kursis ei ole, siis küsiks ma, kas mingisuguse otsuseni ka jõuti. Kas keegi tunnistati asjas süüdi? Ja otsuse all ei mõtle ma teie isikliku arvamust, sest seda olen ma lugenud küll ja kahjuks on selle objektiivsus kaheldav. Kuna minu teada otsust ei ole, siis ei saa ma aru, mille üle sa virised. Loogiline ju sel juhul, et mõlemad osapooled ka võrdse karistuse saavad. Kuna ta tingimisi ka on, siis ei ole ju erilist probleemi, juhul kui karistatud fännid end muidugi kontrollida suudavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackmeenutab ühe teatud erakonna populistlikku poliitikat (tulemused on olnud null kui välja arvata valimised). oled ka onu etsi jünger?
samal ajal kui Kojamehe parteikaaslane IRList on populistliku eelnõu üleriigilise õhtuse õllekeelu kohta juba kooskõlastamiseks saatnudGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKui otsust ei ole, mille alusel siis karistatakse?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKust üldse tuleb eeldus või loogika, et Eesti Jalgpalli Liit vajab enda otsuste (!) tegemiseks mingi teise organisatsiooni otsust? Kas EJL ei või ise oma uurimisi teostada, olukordi arutada, linte vaadata vms ja sellest tulenevalt mingitel teemadel otsuseid vastu võtta? Mina arvan, et võivad ikka küll.
Eesti Jalgpalli Liidu juhatus arutas oma koosolekul Leedu ja Eesti vahel Jurmalas peetud Balti turniiri mängul toimunud vahejuhtumeid. Koosolekule olid kutsutud ka fänniühenduse Jalgpallihaigla ning POLITSEIAMETI esindaja.
EJLi juhatuses oli arutlusel ka 5. aprillil käesoleval aastal Eesti Meistriliiga mängu FC Flora – FC Levadia järel aset leidnud intsident. Konfliktis osalenud inimestele – Flora poolehoidjatest Toomas Kalmet ja Marek Ventšikov ning Levadia poolehoidjatest Aleksander Solod ja Nikolai Voštšilenko – määrati tingimisi staadionikeeld kõigil EJLi egiidi all toimuvatel võistlustel kuni käesoleva aasta lõpuni.
„Kuigi politsei SOOVITAS isegi karmimat karistust, otsustasime piirduda pigem hoiatusega, sest antud juhtum oli esmakordne. Siiski on tegemist selge signaaliga, et vägivald jalgpalli juurde ei kuulu ning fännidevahelised vastasseisud peavad jääma inimlikule tasandile,” selgitab Eesti Jalgpalli Liit.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustSOOVITUS, mida ei ole võimalik eirata.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKui sa edasi loeksid, kusjuures omaenda postitust, siis ehk märkaksid, et politsei soovitust just eirati ja EJL tegi enda otsuse. Kahjuks või õnneks pole seal aga kirjas, et mis argumentide toel ja oletama pole mõtet hakata.
Kiitus EJL-le sellegi poolest aga solvav on see tõsifännidele ikkkagi.
Kommentaar
-
...ühe teema lõpetuseks tahan tänada kõikki kalleid kaasfänne=sõpru kes peale Fääri mängu mulle sõnumi saatsid (neid oli 46 SMS-i) + helisatsid ning mängu järgse kingituse eest (pall kõigi koondislaste autogrammidega)... Ja kui et õieti kuulsin siis äkki jäi oma nimi ka staadionikatlas tv vahendusel kõrva?!? Ott - respekt! Ausalt - need olid südant soojendavad asjad mis aitasid mul olnut unustada ja jõudu paraneda (esielgse 2 murru asemel oli tegelt 5..) ning lootust et Eesti jalgpallifännide pere on väikeste eranditega üks.
Koos oleme tugevad & koos võidame - kõigi teiega olen nõus luurele minema !!!!!
Nüüd jääb siis vaid oodata ametlikku karistust.
Lahinguväljal näeme - rsk!!!RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustKuidas see staadionikeeld toimima peaks? Hakatakse statale sisenemisel dokumenti küsima või?
sa oled lapsepõlves ikka valusalt kukkunud. karistus määrati tingimisi ehk kui aasta jooksul tuleb mõni rikkumine, siis alles karistus jõustub.
Algselt postitas juks89 Vaata postitustPigem oleks võinud koguda allkirju vana viisi hümni poolt ja asi oleks lahendatud, teine võimalus et Jalgpallihaigla esitab artikli a la et koondise fännidele meeldib hümni laulda ja seda raditsiooni on kõigi huvides mõtekas jälgida.
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas EJL ei või ise oma uurimisi teostada, olukordi arutada, linte vaadata vms ja sellest tulenevalt mingitel teemadel otsuseid vastu võtta? Mina arvan, et võivad ikka küll.
meenub kooliaeg, kus poisid käisid ulakusi tegemas ja üks paks poiss tahtis ka kaasa tulla, aga kuna ta ei suutnud teistega kaasa joosta, siis ta läks õpetajale kituma, mis pahandust teised tegid. lugu lõppes paksule posile muidugi kurvalt...
Kommentaar
-
Algselt postitas Lapeteus Vaata postitustsa oled lapsepõlves ikka valusalt kukkunud. karistus määrati tingimisi ehk kui aasta jooksul tuleb mõni rikkumine, siis alles karistus jõustub.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar