Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Arvestades Armeenia maffia jõudu kõikjal maailmas, käisid enne viigiga lõppenud mänge vastasmängijate pered suures majas koosolekul, kus näidati püssiga mehi.
kusjuures peale loosimist helistas sõber ja ütles, et nüüd lähme armeenia-eesti mängu vaatama mõnda armeenia kööki. alõkk ja mustad mehed oma kuldkettidega... tema arvates hakkab seal hirmsasti nalja saama
ise hakkasin kergelt jerevani reisimõtet kõlgutama. gruusiat ei tulnud, aga võrreldes armenjannidega tundubki jerevani reis väga adreka rikas olema
kusjuures peale loosimist helistas sõber ja ütles, et nüüd lähme armeenia-eesti mängu vaatama mõnda armeenia kööki. alõkk ja mustad mehed oma kuldkettidega... tema arvates hakkab seal hirmsasti nalja saama
ise hakkasin kergelt jerevani reisimõtet kõlgutama. gruusiat ei tulnud, aga võrreldes armenjannidega tundubki jerevani reis väga adreka rikas olema
Armeenlased on tore rahvas ja adrenaliini sa sellelt reisilt vaevalt, et saad. Mine parem õhtul Koplisse. Seal on adrenaliin kindlustatud.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Noo ei saa öelda, et adrenaliin on seal kindlustatud, aga kui ikka ise ronid sinna Taga-Koplisse ja hakkad seal midagi paukuma, siis on rohkem kui adrenaliin kindlustatud.
Mis Taga-Kopli, sel suvel 3 kuuks Tallinna kolides sain koheselt esimisel õhtul, kui kossu väljakule ronisin oma adrealiini kätte. Puhtalt Kristiines tervitati loosungitega "mina olen Koplist,tema on Lasnamäelt". Huvitaval kombel lahenes asi rahumeelselt, kuid armeenlastega ärge võrrelg. Kuna mul on huvi tolle piirkonna vastu siis olen tibake ka uurinud ja tuleb välja et grusiinid nt on ülimalt sõbralikud ja lahked, isegi kui sa nende keelt ei räägi. Eeldaks, et nende naabrid ka. Ja Tibilsi saab 1600 eeguga lennata, seega ehk tuleb endalgi esimene koondisemäng kirja:P
airbaltic muidu lendab riiast otse jerevani..miks koik labi gruusia tahavad minna? et miks otse kui saab ringiga...
airbalticu lehel on kirjas, et Riia-Jerevan jätkab 17.04.2008. Hinnaks lubatakse 69 USD + 49 LVL ehk siis u. 1830 EEK edasi-tagasi. Päris hää tundub Saaks juba kiiremini mängupäevad paika.
Aga milleks minna ringiga kui saab otse?
Kuigi antud juhul vist tundub see Riga-Jerevan täitsa asjalikuna. Super oleks ka kui Armeeniaga mäng toimuks soojal ajal
Jääb ainult loota, et 21. detsembril pannakse paika mängugraafik, kus kõik Eesti välismängud oleksid korralikult kahe aasta peale laiali hajutatud.
Vastased asuvad niivõrd erinevates Euroopa osades, et on logistiliselt väga keeruline ühest riigist loetud päevade jooksul teise jõuda.
Ka rahaliselt oleks nii taskukohasem.
Ehk satuvad ka mängud Hispaanias, Türgis ja Bosnias(Dubrovnik ju kiviga visata) juunisse-septembrisse, võiks mõnda neist riikidest võimaluse korral pikema puhkuse võtta.
Noo ei saa öelda, et adrenaliin on seal kindlustatud, aga kui ikka ise ronid sinna Taga-Koplisse ja hakkad seal midagi paukuma, siis on rohkem kui adrenaliin kindlustatud.
Tuleb välja ,et tseesar112 on reaalses elus Kopli Kauboi...kui sa teinekord sinna baldeitama läheb ,anna aga teada tuleme vaatama...
airbaltic muidu lendab riiast otse jerevani..miks koik labi gruusia tahavad minna? et miks otse kui saab ringiga...
ütleme nii, et otse oleks siiski tallinnast jerevani. kui sa riias elad, siis on nii tõesti otse, kuid tallinnast peab siiski ka riiasse saama. ühe piiri peab niikuinii ületama :S
ütleme nii, et otse oleks siiski tallinnast jerevani. kui sa riias elad, siis on nii tõesti otse, kuid tallinnast peab siiski ka riiasse saama. ühe piiri peab niikuinii ületama :S
pidasin silmas seda,et gruusiasse ka nagu tallinnast otse ei lahe lendu a ikka mainiti ainult gruusiasse minekut...ja sealt armeeniasse...
Kommentaar