Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
täna siiski ei panda kava paika,türklastel pidi usupüha olema mingi ja mängude ajad pannakse paika kunagi jaanuaris..kahjuks ei oska öelda millal täpselt..selline on inf mida ma sain..a imelik et mingit ametlikku teadet pole..maybe on see valeinf..
Miks siin foorumis aetakse juttu teemal a la kopli on hullem kui armeeni jms. Ise ei ole aktiivne postitaja ja otsin aeg-ajalt foorumist asjalikku infot aga seda on raske ülesse leida kui 3/4 postitustest on stiilis "mina ei ole loll, ise oled". Head vana lõppu ja paremat uut!
Miks siin foorumis aetakse juttu teemal a la kopli on hullem kui armeeni jms. Ise ei ole aktiivne postitaja ja otsin aeg-ajalt foorumist asjalikku infot aga seda on raske ülesse leida kui 3/4 postitustest on stiilis "mina ei ole loll, ise oled". Head vana lõppu ja paremat uut!
Kui midagi asjalikku tahad teada siis küsi, sest seda ei pruugi sinn kirjas veel ollagi.
Algselt postitas Cule
Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kui sa tahad faktilist foorumit, siis külasta arvutifoorumit. Seal saad faktidega hiilata.
Kommentaar