Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti alagrupp 2010.a. MM-valikturniiril

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Rüütli näikse klassikalise taargetmänni tüüpi mehad (Vosko, Neemelo, Post) hüljanud olevat ning eelistab väikesi ja väledaid.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
      Rüütli näikse klassikalise taargetmänni tüüpi mehad (Vosko, Neemelo, Post) hüljanud olevat ning eelistab väikesi ja väledaid.
      arvestades, et Eesti niikuinii palli enamus mängust ei valda ja pikalt rünnakuid ei kombineeri, siis üpriski mõistlik valik, või mis? Seega, kui tulemust toob, miks mitte!
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
        arvestades, et Eesti niikuinii palli enamus mängust ei valda ja pikalt rünnakuid ei kombineeri, siis üpriski mõistlik valik, või mis?
        pigem eeldab see just rohkem pallihoidmist, sest pole kedagi, kellele pikka palli ette peksta.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
          sest pole kedagi, kellele pikka palli ette peksta.
          oh oleks Dima Kruglov ka nii sama taibukas kui Sina
          kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Sain ma nüüd õigesti aru, et Londak sai ka vigastuse, Poomil ikka jalaga jama, ning hetkel ainult Aksalu täiesti terve, või on temal ka mingi jama kaelas. Belgiasse pole küll tore 1 terve ning kahe sandiga minna

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
              Sain ma nüüd õigesti aru, et Londak sai ka vigastuse, Poomil ikka jalaga jama, ning hetkel ainult Aksalu täiesti terve, või on temal ka mingi jama kaelas. Belgiasse pole küll tore 1 terve ning kahe sandiga minna
              aga Kotenko ja Pareiko, ää?

ebanormaalselt suur valik sellele positsioonile, ma ütlen.

Kommentaar

Kotenenko saab ju kutsuda.
                Või siis Rene Kaasi
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ahjaa, aega on veel ,et kutsuda asendusi.stupid me

Kommentaar

Ahjaa, aega on veel ,et kutsuda asendusi.stupid me
                    tibu lubas ka kohale tulla
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

nahhui sellest Kaimar Saagist kutsutakes, vend ei oska ju mitte sittagi.

Kommentaar

Algselt postitas proff4 Vaata postitust
                        nahhui sellest Kaimar Saagist kutsutakes, vend ei oska ju mitte sittagi.
                        oled sa loll?

Kommentaar

ma olen tark lihtsalt, vaata kui vähe väravaid ta klubide jaoks on löönud ja muidu ka pask.

Kommentaar

Kelle siis sina tema asemel kutsunud oleks? Niisama huvi pärast küsin.
                            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                            If you're good at something, never do it for free - See above.
                            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

eem Posti näiteks. eem ükskõik kelle

Kommentaar

Väga asjalik ja tark vend tundud ! Võtad ehk Rüütli koha üle või lähed ise koondisesse ründajaks ?

Kommentaar

Working...
                                X