Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti alagrupp 2010.a. MM-valikturniiril

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kui oleks vigastusega Piiroja väljas siis oleks 100% kindel et ta trügib platsile mis siis et vigane, aga kui Oper siis ei tea öelda oleneb kui tõsine jama on, aga loodame ikka parimat

Kommentaar

reielihase venitus peaks suht kiiresti ära paranema, lihtsalt vaja häid käsi, mis seda masseeriks ja õigeid määrdeaineid.

Kommentaar

Küsimus reisiekspertidele, kellel kindlasti on juba igasugu plaane välja möeldud, et minna Armeeniasse. Kui kallis see öigupoolest on? Ma mötlen vaid lennukipiletit edasi-tagasi? Riiast vist, eks?

Eile tuli mulle meili peale Go Travel Uudiskiri, kus pakutakse nädalast puhkust Armeenias ja sealjuures on ühel öhtul kavas ka jalgpalli valikmängu vaatamine. Ma saan aru, et nädalane reis koos kultuuriväärsuste külastamisega on oluliselt kallim kui tavaline suts-sinna-ja-tagasi jalgpallireis, aga 11850 krooni tundub kuidagi väga üle vindi keeratud.

St jagage infot

Aga Armeenia huvilistele - Armeenia - jalgpallihuvilistele (hind 11850 EEK) või võib ka veel kallima raha eest reisida Armeenia - samuti võimalus vutimängule minna (16200 EEK).

Iseenesest on väga meeldiv, et reisibürood pakuvad ka jalgpallireise, aga nad vist arvavad, et fännide taskud on pöhjatud.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
          Küsimus reisiekspertidele, kellel kindlasti on juba igasugu plaane välja möeldud, et minna Armeeniasse. Kui kallis see öigupoolest on? Ma mötlen vaid lennukipiletit edasi-tagasi? Riiast vist, eks?

5731 eeku Riia-Jervan-Riia

Tallinnast sõit oleks natuke kallim.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kui õigel ajal osta, saab edasi-tagasi kuskil 3400-ga.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
              Eile tuli mulle meili peale Go Travel Uudiskiri, kus pakutakse nädalast puhkust Armeenias ja sealjuures on ühel öhtul kavas ka jalgpalli valikmängu vaatamine. Ma saan aru, et nädalane reis koos kultuuriväärsuste külastamisega on oluliselt kallim kui tavaline suts-sinna-ja-tagasi jalgpallireis, aga 11850 krooni tundub kuidagi väga üle vindi keeratud.
              mul endal on küll plaanis sõpruskonnaga go traveli abiga minna. saab veini- ja konjakitehased ning kõik kloostrid ka läbi käia. ehkki sõbrana oleks oodanud tõepoolest sõbralikumat hinda, aga mis sa teed. ma saan aru, et sellest infost ei ole sulle küll mingit abi, aga no ... Jerevanis vast ikka trehvame
              kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
                mul endal on küll plaanis sõpruskonnaga go traveli abiga minna. saab veini- ja konjakitehased ning kõik kloostrid ka läbi käia. ehkki sõbrana oleks oodanud tõepoolest sõbralikumat hinda, aga mis sa teed. ma saan aru, et sellest infost ei ole sulle küll mingit abi, aga no ... Jerevanis vast ikka trehvame
                blond ja levadijija on sünonüümid!?!
                jalkahaigla teeb sulle sama reisi 3 x odavamalt.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                  blond ja levadijija on sünonüümid!?!
                  jalkahaigla teeb sulle sama reisi 3 x odavamalt.
                  vaata, on olukordi (vähemalt minu elus), kus raha ei saa määravaks. kui mul on valida, kas minna sinna mängule koos oma heade sõpradega või siis teie haigla kaudu mingi seltskonnaga, kus mul omateada ühtegi sõpra ega sümpaatset inimest ei ole, siis ei ole see valik üldsegi raske. nimeta seda siis blondiinsuseks, aga isegi floora fänn peaks aru saama sellisest mõistest nagu "sõprus" - ehkki mürki ma selle peale ei võtaks.
                  kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
                    vaata, on olukordi (vähemalt minu elus), kus raha ei saa määravaks. kui mul on valida, kas minna sinna mängule koos oma heade sõpradega või siis teie haigla kaudu mingi seltskonnaga, kus mul omateada ühtegi sõpra ega sümpaatset inimest ei ole, siis ei ole see valik üldsegi raske. nimeta seda siis blondiinsuseks, aga isegi floora fänn peaks aru saama sellisest mõistest nagu "sõprus" - ehkki mürki ma selle peale ei võtaks.
                    Ära siis nii kurjalt kaa kohe.
                    Algselt postitas Cule
                    Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Billy ja Sen - võtke tuba

aga tõesti, lihtne kalk. näitab, et lennuk 26.03-1.04 ja 6 ööd majutust Jerevanis maksab maks. 7500 EEK. Aga noh, eks reisikorraldajad tahavad ka 3-4 tuhhi vahelt
                      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Working...
                      X