Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti 2007.aasta parim meesjalgpallur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ja niimoodi tegelt ongi.
    paljud sealt otsustanute listist üldse meistriliiga mänge vaatamas käivad?!
    ja milleks käiagi?
    parem nimetada keegi, kes juba varem on selle tiitli saanud - et siis ikka hullusti ju mööda panna ei saa.
    ilusat ja meisterlikku jalgpalli meil koondise mängudes ei näe - aga andke mulle üks levadia mäng pärast koondise mängu vaatamist ja ma usun jälle eesti jalgpalli sisse.
    kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
      ja niimoodi tegelt ongi.
      paljud sealt otsustanute listist üldse meistriliiga mänge vaatamas käivad?!
      ja milleks käiagi?
      parem nimetada keegi, kes juba varem on selle tiitli saanud - et siis ikka hullusti ju mööda panna ei saa.
      ilusat ja meisterlikku jalgpalli meil koondise mängudes ei näe - aga andke mulle üks levadia mäng pärast koondise mängu vaatamist ja ma usun jälle eesti jalgpalli sisse.
      Ja mida sa sellega öelda tahtsid?
      Algselt postitas Cule
      Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
        Miks peaks Nahka eelistama Piirojale, Klavanile, Lindperele, Operile või Poomile? Palun põhjenda nii paari lõiguga.
        Sest ta on Eesti parimaks poolkaitsjaks ning mängib Reimi, Dmirijevi, Klavani, Lindpere parem.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
          Sest ta on Eesti parimaks poolkaitsjaks ning mängib Reimi, Dmirijevi, Klavani, Lindpere parem.
          Päris mängibki, ta ei jõua ju joostagi.
          Eriti hullult öeldud Klavani ja Lindpere kohta.
          Algselt postitas Cule
          Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

ja ma usun jälle eesti jalgpalli sisse.
            Vau.

/ ja kindlasti on nahk parem kui klavan ja lindpere, right.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
              Loosung! Nagu sullegi meeldib öelda. Ma soovisin põhjendusi.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas -Silver- Vaata postitust
                Vau.

/ ja kindlasti on nahk parem kui klavan ja lindpere, right.
                ma nahka ei pakukski, aga dmitrijev on nimetatutest küll parem - mis valemiga sanja aasta parimaks ei saanud? - jääbki mulle hoomamatuks. kõigis koondise mängudes - algkoosseisudes, peaaegu kõigis klubimängudes - algkoosseisudes, mingit risti ette ei löö ja annab endast mängudes alati 100%, julgelt üks ühele võtab ette, seejuures ei kaota palli vaid võidab, kiire ja mõtlev ning mitte mingit seanaha vedamist ja üksikuid sähvatusi, vaid ühtlaselt hea tase.
                martiniga täiesti nõus, et mingite ametnike asemel oleksid siinkohal õiged mehed valima ikkagi treenerid.
                ahjupera - aasta mängijaks! - hiihiii. sellise lõbusa noodiga ongi hea tänaseks lõpetada

Kommentaar

ma nahka ei pakukski, aga dmitrijev on nimetatutest küll parem - mis valemiga sanja aasta parimaks ei saanud? - jääbki mulle hoomamatuks. kõigis koondise mängudes - algkoosseisudes, peaaegu kõigis klubimängudes - algkoosseisudes, mingit risti ette ei löö ja annab endast mängudes alati 100%, julgelt üks ühele võtab ette, seejuures ei kaota palli vaid võidab, kiire ja mõtlev ning mitte mingit seanaha vedamist ja üksikuid sähvatusi, vaid ühtlaselt hea tase.
                  martiniga täiesti nõus, et mingite ametnike asemel oleksid siinkohal õiged mehed valima ikkagi treenerid.
                  ahjupera - aasta mängijaks! - hiihiii. sellise lõbusa noodiga ongi hea tänaseks lõpetada
                  Dmitrejevil oli kindlasti nõrgem hooaeg kui eelmine ning tänavu heast peast sellise nn "halli hiirekese" valimine parimaks oleks olnud täielik absurd.
                  Algselt postitas budulojus
                  kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

treenerid ei valinud ka Dmitrijevit parimaks, ju pole õiged treenerid.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                      treenerid ei valinud ka Dmitrijevit parimaks, ju pole õiged treenerid.
                      ära pane mulle sõnu suhu, hurmar

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                        Dmitrejevil oli kindlasti nõrgem hooaeg kui eelmine ning tänavu heast peast sellise nn "halli hiirekese" valimine parimaks oleks olnud täielik absurd.
                        ma ei taha sind ümber veenda, aga hall hiireke on ikka päris karmilt öeldud. võib-olla jätab sanja mitte nii atraktiivne positsioon sellise mulje, eriti kuna ta mingite suurte prohmakatega seal tähelepanu ei tõmba. kõigi mängijate esmane eesmärk ei ole ju väravaid lüüa. oma positsiooni mängib ta igatahes väga hästi välja ja mängis ka sel aastal. aga eks igaühele mõjuvad oma favoriidid pisut pimestavalt

Kommentaar

ära pane mulle sõnu suhu, hurmar
                          ma ei pane kunagi kellelegi valesid sõnu suhu , aga treenerid, vastates PM küsimustele MLi paremate kohta ei valinud teda parimaks, ta oli küll enimnimetatud keskpoolik, kuid parimaks teda ei valitud treenerite poolt. Üks ajakirjanikest, kes nüüdsel hääletusel osales, pidas teda mullu parimaks Eestis mängivaks meheks, aga ka tema ei pannud Dmitrijevi 3 parema hulka. Seega võiksid leppida, et ei Dmitrijevi, ega Naha puhul ei olnud mingit musta nimekirja ega muud salakavalust, et neid parimaks ei valitud.

Kommentaar

Raio on küll ausaks ja tagasihoidlikuks meheks. Tuleb meelde, et omal ajal ta ütles et teda valiti 2002 a. parimaks “äripõhjuste” (sealhulgas) tõttu. Enne välisklubisse müüki.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                              ma ei pane kunagi kellelegi valesid sõnu suhu , aga treenerid, vastates PM küsimustele MLi paremate kohta ei valinud teda parimaks, ta oli küll enimnimetatud keskpoolik, kuid parimaks teda ei valitud treenerite poolt. Üks ajakirjanikest, kes nüüdsel hääletusel osales, pidas teda mullu parimaks Eestis mängivaks meheks, aga ka tema ei pannud Dmitrijevi 3 parema hulka. Seega võiksid leppida, et ei Dmitrijevi, ega Naha puhul ei olnud mingit musta nimekirja ega muud salakavalust, et neid parimaks ei valitud.
                              näed, ja sa teed seda jälle. nahk ei olnudki minu eelistus ja miks sa üritad seda musta nimekirja usku mulle kaela määrida.
                              ma ei ole nii loll, et hakkaksin väitma nagu ei teaks treenerid, mida räägivad.
                              aga sinust rääkides, siis numbrid võivad paberil küll huvitavad ja paljukõnelevad tunduda, aga oma silm on ikka alati kuningas ning parem oma kogemuse põhjal rääkida, eks. kuskil varem nagu käis läbi, et oled sel aastal kogunisti 2x tallinnas käinud - loodetavasti vähemalt need mõlemad korrad jalgpalli vaatamas

Kommentaar

Ma püüdsin lihtsalt sulle teatada, et ka treenerid poleks teda parimaks valinud, rohkem ma ei püüa sind veenda.

Kommentaar

Working...
                                X