Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti-Kanada
Collapse
X
-
Mis seal ikka,oranz pall mängu ja läheb lahti ;D
Hetkel on muru ju katte all hoopiski,ära võetakse see vast vahetult enne mänguKommentaar
-
Peaasi, et sinna nüüd pool meetrit lund peale ei saja
Laupäevaks aga lubatakse praeguse seisuga vähest pilvisust ja kuni 10 kraadi sooja, nii et eestikate järjekordne voor mängitakse linnulaulu ja vetevulina saatel
Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?Kommentaar
-
Oh seda kevadet !
Eile spordiuudiseid vaadates jäi küll mulje et nad suht tihti kühveldavad selle katte pealt lund maha,ma ei tea kuidas teil seal põhjas on aga mul hakkab juba aken kinni tuiskama hetkel
Kommentaar
-
Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?Kommentaar
-
Ka Elisa jagas vist suure hulga pileteid välja. Igal juhul on mul Expert sektorisse nende poolt kingitud pilet olemas ja plaan hoolimata jubedast ilmaennustusest kohale minna
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Noh kutid ,homme siis kõik labidad hambusse ja lund kühveldama. Nagu vene kroonus ,kus kolm soldatit asendasid eukalt ekskavaatorit.
Kuningas on igatahes kohal
FCF ForeverKommentaar
-
Kommentaar
-
räägin veel sellest uuest sektorisüsteemist, kellelgi mingit head suurt pilti staadioniplaanist on kätte juhatada? nii arena kodukal kui ka piletilevis on nii väikesed pildid, et naljalt sektori nimesid välja ei loe ja pileti ost on paras loterii..
edit: ok, võtan kriitika arena koduka kohta maha, kuid piletilevi tuleks küll parema plaaniga varustada.BVB - VaprusKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar