Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei taha pessimist olla aga ... loodame, et mäng ära ei jää:S
Praeguste prognooside kohaselt jõuab ulatuslik lumesadu kommunaalameti sõnul Tallinnasse kella kaheksaks õhtul. Lund võib sadada 36 tundi järjest.
Ei taha pessimist olla aga ... loodame, et mäng ära ei jää:S
Praeguste prognooside kohaselt jõuab ulatuslik lumesadu kommunaalameti sõnul Tallinnasse kella kaheksaks õhtul. Lund võib sadada 36 tundi järjest.
Mis seal ikka,oranz pall mängu ja läheb lahti ;D
Hetkel on muru ju katte all hoopiski,ära võetakse see vast vahetult enne mängu
Mis seal ikka,oranz pall mängu ja läheb lahti ;D
Hetkel on muru ju katte all hoopiski,ära võetakse see vast vahetult enne mängu
Peaasi, et sinna nüüd pool meetrit lund peale ei saja
Laupäevaks aga lubatakse praeguse seisuga vähest pilvisust ja kuni 10 kraadi sooja, nii et eestikate järjekordne voor mängitakse linnulaulu ja vetevulina saatel
Peaasi, et sinna nüüd pool meetrit lund peale ei saja
Laupäevaks aga lubatakse praeguse seisuga vähest pilvisust ja kuni 10 kraadi sooja, nii et eestikate järjekordne voor mängitakse linnulaulu ja vetevulina saatel
Oh seda kevadet !
Eile spordiuudiseid vaadates jäi küll mulje et nad suht tihti kühveldavad selle katte pealt lund maha,ma ei tea kuidas teil seal põhjas on aga mul hakkab juba aken kinni tuiskama hetkel
Oh seda kevadet !
Eile spordiuudiseid vaadates jäi küll mulje et nad suht tihti kühveldavad selle katte pealt lund maha,ma ei tea kuidas teil seal põhjas on aga mul hakkab juba aken kinni tuiskama hetkel
ahjaa, imelik, kui mina täna piletit ostma läksin, siis oli veel NII palju kohtasid vaba - jube lausa! A vblla ma vaatsin mingit valet sektorit, sest see uus tähistus on päris segane!
Ka Elisa jagas vist suure hulga pileteid välja. Igal juhul on mul Expert sektorisse nende poolt kingitud pilet olemas ja plaan hoolimata jubedast ilmaennustusest kohale minna
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Noh kutid ,homme siis kõik labidad hambusse ja lund kühveldama. Nagu vene kroonus ,kus kolm soldatit asendasid eukalt ekskavaatorit.
Kuningas on igatahes kohal
Noh kutid ,homme siis kõik labidad hambusse ja lund kühveldama. Nagu vene kroonus ,kus kolm soldatit asendasid eukalt ekskavaatorit.
Kuningas on igatahes kohal
räägin veel sellest uuest sektorisüsteemist, kellelgi mingit head suurt pilti staadioniplaanist on kätte juhatada? nii arena kodukal kui ka piletilevis on nii väikesed pildid, et naljalt sektori nimesid välja ei loe ja pileti ost on paras loterii..
edit: ok, võtan kriitika arena koduka kohta maha, kuid piletilevi tuleks küll parema plaaniga varustada.
Kommentaar